ai luato pe ragalie ma? ar trebui sati fie rusine ca is ei din Brasov nu tumarius_m_xxx scrie:![]()
![]()
Sincer .... mi-e rusine ca sunt din Brasov ... da mai bine ca si-au sapat ei balta lor ... poate nu dam de ei pe malu oltului
Partidele lor!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
[quote="HellRAISER"]:lol: :lol1: :headbash: :cooler: WAIII ce greu se prind unii ....sunt badie_talmaciu...maiam schimbat username-ul k nu ma prea plac aia de la turnu rosu....se pare k sunt si branco pe site...si m-am saturat sa alerg pe colo cu un tzaran in spate.....Eu incerc sa fac un bine...si altii.....ma alearga de numa numa :cry: ...tzarani prosti...[/quote]
Nu cred ca o sa-i sperii cu HellRAISER , nu-i tare cunoscut , puteai si tu sa-ti pui RoboCop sau Rambo , precis avea mai mult efect . Oricum , io in locu tau nu as mai calca pe la Turnu Rosu , cine stii ce ginduri are tzaranu ala cu tine he!he!
Fir Intins!!!
Nu cred ca o sa-i sperii cu HellRAISER , nu-i tare cunoscut , puteai si tu sa-ti pui RoboCop sau Rambo , precis avea mai mult efect . Oricum , io in locu tau nu as mai calca pe la Turnu Rosu , cine stii ce ginduri are tzaranu ala cu tine he!he!
Fir Intins!!!
- mihaimircea
- veteran

[quote="SF"][quote="mihaimircea"]unde mai exact este Turnu Rosu?[/quote]
Mai in jos de Sibiu , la Olt , sau locu unde un tzaran il urmareste pe Badie he!he! Badie , vezi sa nu te apleci dupa orice vobler cazut intimplator pe jos , tzaranu poate fi ascuns in orice tufa din spatele tau he!he!
Fir Intins!!![/quote]
din fericire nu ma sunt tufe prin preajma...dar creste porumbul
atunci i mai naspa
@sf ia o harta si uitate unde se intalneste oltul cu cibinul....acolo este si turnu rosu....
Mai in jos de Sibiu , la Olt , sau locu unde un tzaran il urmareste pe Badie he!he! Badie , vezi sa nu te apleci dupa orice vobler cazut intimplator pe jos , tzaranu poate fi ascuns in orice tufa din spatele tau he!he!
Fir Intins!!![/quote]
din fericire nu ma sunt tufe prin preajma...dar creste porumbul
atunci i mai naspa
@sf ia o harta si uitate unde se intalneste oltul cu cibinul....acolo este si turnu rosu....