discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
meas
- veteran

mihaimircea scrie:costica_fishing scrie:Coane Edi, matale esti ruda cu Badia-Talmaciu?

care nu mai este. s-o fi rebotezat ?
Imi pare ca este HellREISER mai nou

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
meas
- veteran

leba scrie:n-are treaba prohibitia. e privata apa aia
Zatun
asta nu inseamna ca sunt de-acord cu aia, probabil ca de vina e neglijenta patronilor combinata cu "foamea romaneasca".
morons...
Articolul la care faci trimitere face parte din categoria "a fost odata ca niciodata".
Acum la Zatun,balta detinuta/administrata de Consiliul Judetean Galatzi,se intra numai pe baza da biletel de la "tovarasi".Respectiv de la P.C.
Hai Voiculescu
Dupa alegerile viitoare mai vedem unde va ramane balta

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
edi_curiosul
- veteran

-
meas scrie:mihaimircea scrie:costica_fishing scrie:Coane Edi, matale esti ruda cu Badia-Talmaciu?

care nu mai este. s-o fi rebotezat ?
Imi pare ca este HellREISER mai nou

a, nu baieti nu, sunt edi, nu am treba, nu stiu cine-i ala, fishi poate sa confirme
-
Puiu.BZ
- veteran

Salutare compatrioti!
Mda...si eu m-am prins ca badia de la talmaciu si-a preschimbat aidiu' in Hell Raiser...se vede treaba ca-i roakr...ma-ntreb cum s-o fi rokrind la spinning...

Bate apa cat e calda!
-
edi_curiosul
- veteran

-
Puiu Cristinel scrie:Salutare compatrioti!
Mda...si eu m-am prins ca badia de la talmaciu si-a preschimbat aidiu' in Hell Raiser...se vede treaba ca-i roakr...ma-ntreb cum s-o fi rokrind la spinning...

ia explicati-mi si mie ce-i HellREISER? nu fiti egoisti
-
ionutz_gr
- senior

-
hellraiser... filme horror din anii 80 inceputu lui 90..nu mai stiu cate sunt..dar le-am vazut pe toate..super pt vremea aia
nu stiu cum a tras concluzia ca e rocker
in fine
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
Puiu.BZ
- veteran

Moshule....badia talmaciu isi zice acum HellRaiser adica un fel de dracu...ptiu Doamne iarta-ma...da' mie imi placea si badia talmaciu, dat fiind faptul ca mi-a mancat Sibiul 4 ani din viata....dar sincer!?!....mi-a placut acolo....acum e si mai frumos...am si un fost coleg la Talmaciu....Albu.
Bate apa cat e calda!
-
hades
- veteran

Puiu Cristinel scrie:Moshule....badia talmaciu isi zice acum HellRaiser adica un fel de dracu...ptiu Doamne iarta-ma...da' mie imi placea si badia talmaciu, dat fiind faptul ca mi-a mancat Sibiul 4 ani din viata....dar sincer!?!....mi-a placut acolo....acum e si mai frumos...am si un fost coleg la Talmaciu....Albu.
si mai putini braconieri

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
Hell
- veteran

-
-
ionutz_gr
- senior

-
da nu mai esti hellreiser

)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.