Mai merge salaul la Dunare?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
am fost vineri si sambata si asa bine a mers ca nu stiam cum sa plec mai repede...asa ca am gasit o ocazie si mi-am scurtat minivacanta de la polu' nord
am tras un vant si am prins un frig de zile mari...am fost singuru pescar din toata zona
tot e bine ca am gasit locuri promitatoare pt la primavara
taicanoe, prin cs au inceput sa umble salaii?

am tras un vant si am prins un frig de zile mari...am fost singuru pescar din toata zona

tot e bine ca am gasit locuri promitatoare pt la primavara

taicanoe, prin cs au inceput sa umble salaii?

- johnnybravo
- Moderator
Secu inghetat...deci fara cuvinte !
Speranta mare este in incalzirea rapida a vremii !
Am vorbit cu cativa pescari si au spus ca au prins pe Caras in Carasova si pe la Varadia , Mercina pe la moara dar nu tot timpul , au avut si partide ratate anul acesta.De la Dunare nu am primit nici o veste in acest sens.
Ma bate un gand sa fiu dumineca undeva pe clisura dupa Pescari.Poate , poate...
Speranta mare este in incalzirea rapida a vremii !
Am vorbit cu cativa pescari si au spus ca au prins pe Caras in Carasova si pe la Varadia , Mercina pe la moara dar nu tot timpul , au avut si partide ratate anul acesta.De la Dunare nu am primit nici o veste in acest sens.
Ma bate un gand sa fiu dumineca undeva pe clisura dupa Pescari.Poate , poate...
-dumineca ,salaul a fost cam mofturos pe dunare
-s-a prins salau putin in zona pescari - gornea, in schimb avatul a inceput sa manance,
- vremea nu a fost chiar prielnica ,4 ore vant destul de deranjant.....
- oricum sunt semne bune , dunarea incepe sa se anime...asa ca orice zi pana la prohibitie nu cred ca va mai fi fara nici un atac la naluca
-s-a prins salau putin in zona pescari - gornea, in schimb avatul a inceput sa manance,
- vremea nu a fost chiar prielnica ,4 ore vant destul de deranjant.....
- oricum sunt semne bune , dunarea incepe sa se anime...asa ca orice zi pana la prohibitie nu cred ca va mai fi fara nici un atac la naluca
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Nu te-ai prins mahh Razvane.
Ca sa faci pe "imparatul floarea dunarii' , trebuie sa spui asa arogant de sus , abia dupa ce a trecut 'baba cu colacii'.
Ceva de genul " Eheiii , ce stiu eu nu mai stie nimeni . Ce m-am ajuns mahhh . ". :bleah:
Ca sa faci pe "imparatul floarea dunarii' , trebuie sa spui asa arogant de sus , abia dupa ce a trecut 'baba cu colacii'.
Ceva de genul " Eheiii , ce stiu eu nu mai stie nimeni . Ce m-am ajuns mahhh . ". :bleah:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- johnnybravo
- Moderator