La dunare 11 martie....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
Cam cu ce as putea sa dau? ca daca dau cu blinker si mulinez incet aduc toate cioatele care plutesc intre ape,daca o las mai la fundul apei se prinde in praguri.Dand mai la suprafata nu am agatatori dar nici trasaturi.Salaul pe care l-am prins acum cateva zile cred ca avea cataracta senila de s-a dus dupa lingura mea

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Dai numai cu twister,pe carlig gol,nu pe jig si pune-i in fata o bucatica mica de pluta.
Pui plumb usor in fata la 1m cu pas de 30 de cm.
Pasul sa fie din mono mai subtire sa poti pierde plumbul.
Cu montura asta pierzi rar twister-ul pt ca el nu merge pe fund.
O sa ramai surprins de rezultate.
Daca vrei poti sa dai cu twister facut din manusa de menaj!Si multi dau asa si dau clasa la silicoanele de firma.
Pui plumb usor in fata la 1m cu pas de 30 de cm.
Pasul sa fie din mono mai subtire sa poti pierde plumbul.
Cu montura asta pierzi rar twister-ul pt ca el nu merge pe fund.
O sa ramai surprins de rezultate.
Daca vrei poti sa dai cu twister facut din manusa de menaj!Si multi dau asa si dau clasa la silicoanele de firma.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multumesc de raspuns.Acum va trebui sa mai stau pe forum sa caut topicuri sa vad si eu cum se face montura,sa vad ce e ala twister,cum e cu pasul de 30.....
Sa nu crezi ca fac misto dar nu prea stiu despre ce vorbesti.
Pana acum am pescuit ori cu linguri ondulante ori oscilante sau la pestisor viu cu o montura care am aflat ca se cheama Pater Noster de abia dupa ce am intrat pe forum.
Sper sa nu razi de mine.
Sa nu crezi ca fac misto dar nu prea stiu despre ce vorbesti.
Pana acum am pescuit ori cu linguri ondulante ori oscilante sau la pestisor viu cu o montura care am aflat ca se cheama Pater Noster de abia dupa ce am intrat pe forum.
Sper sa nu razi de mine.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Nimeni nu s-a nascut invatat.
Montura de care ti-am spus nu o vei gasi pe forum!!!
Aici se discuta de lucruri scumpe si pescuit ca la carte.Nu vreau sa supar pe nimeni si multi nu vor fi de acord cu mine,dar va spun ca sunt multi tarani cu scule de duzina care dau clasa in materie de prins peste la multi care se cred crema pescarilor.
Si aici e farmecul pescuitului ca toata lumea are sanse!
Cum fortezi sansa asta e marea intrebare la care toata viata ne vom chinui sa raspundem!
Montura de care iti spun e Pater Noster,adaptata pt spinning.
Din talpa papucilor de plaja cu o potricala faci plute pe care le pui in fata carligului pt a tine twisterul sus.
Si nu fii stresat ca nu stii multe lucruri pt toti invatam si suntem aici pt a ne ajuta unii pe altii.
Daca mai ai neclaritati sa spui incerc sa te lamuresc cat pot de bine.
Montura de care ti-am spus nu o vei gasi pe forum!!!
Aici se discuta de lucruri scumpe si pescuit ca la carte.Nu vreau sa supar pe nimeni si multi nu vor fi de acord cu mine,dar va spun ca sunt multi tarani cu scule de duzina care dau clasa in materie de prins peste la multi care se cred crema pescarilor.
Si aici e farmecul pescuitului ca toata lumea are sanse!
Cum fortezi sansa asta e marea intrebare la care toata viata ne vom chinui sa raspundem!
Montura de care iti spun e Pater Noster,adaptata pt spinning.
Din talpa papucilor de plaja cu o potricala faci plute pe care le pui in fata carligului pt a tine twisterul sus.
Si nu fii stresat ca nu stii multe lucruri pt toti invatam si suntem aici pt a ne ajuta unii pe altii.
Daca mai ai neclaritati sa spui incerc sa te lamuresc cat pot de bine.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
@jonin, detaliaza putin
ca io nam inteles treaba cu plumbu si pasul....dupa mine credeam ca pui plumb dupa carligu simplu si il tarai pe fund ramanand shoshonu intre ape
dar tu ai zis ca il pui inainte de cauciuc si asa nu suna bine 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro