La dunare 11 martie....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu v-am spus cum se prinde si inca BINE!
In fata twisterului(care are in cap o bucata de pluta cam de 1,5cm si de grosimea unui creion) cam la 0,8-1m, de firul principal se leaga un plumb usor(10-15g)printr-un mono mai subtire(plumbul se taraie pe fund si se poate agata) cu o lungime de 25-30cm.
Si mulinati incet!Nici nu mai e nevoie sa jucati twisterul cu varful lansetei.
In fata twisterului(care are in cap o bucata de pluta cam de 1,5cm si de grosimea unui creion) cam la 0,8-1m, de firul principal se leaga un plumb usor(10-15g)printr-un mono mai subtire(plumbul se taraie pe fund si se poate agata) cu o lungime de 25-30cm.
Si mulinati incet!Nici nu mai e nevoie sa jucati twisterul cu varful lansetei.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
autorul topicului...He's the Boss...adica Costica.asa e legea p-aci.cel care deschide un topic hotaraste in ce directie si pana unde ii merge topicul.meas scrie:Oare nu se supara nimeni ca stricam topicul???
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
dn cate vad, nu s-a prins mare lucru la dunare. mi-a iesit si mie permisul si ma batea gandul, dar cred ca o voi lasa pe sfarsitul lunii.
sambata pe frasinet am rpins un salau de 1kil si am scapat altul, deci e bine!
sambata pe frasinet am rpins un salau de 1kil si am scapat altul, deci e bine!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Am incercat si azi la Dunare la varsarea Ialomitei.Am dat cu twister,lingura rotativa,oscilanta,vobler,pestisor viu,slanina.Am incercat si montura aia cu twister si plumb usor cu pluta pe carlig.
Total capturi = zerooooooooo
Ori nu mai stiu sa dau la peste ori nu mai este peste
E drept ca, desi zi cu soare, bate un vant de numa-numa.Pe Ialomita curentul era inversat din cauza lui;mi-o lua pluta la deal
In week-end vreau sa incerc sa trec cu bacul de la Bordusani si sa ajung la Bent.Poate acolo sa fie ceva mai bine.
Daca nici atunci nu merge,ma duc in Delta,ca mi-a ajuns datul in cada
Total capturi = zerooooooooo

Ori nu mai stiu sa dau la peste ori nu mai este peste

E drept ca, desi zi cu soare, bate un vant de numa-numa.Pe Ialomita curentul era inversat din cauza lui;mi-o lua pluta la deal

In week-end vreau sa incerc sa trec cu bacul de la Bordusani si sa ajung la Bent.Poate acolo sa fie ceva mai bine.
Daca nici atunci nu merge,ma duc in Delta,ca mi-a ajuns datul in cada

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!