nu cred ca-si rupea batul daca nu il atingea de barca.nightfishing01 scrie:explicati-mi si mie de ce il forteaza in halu ala pt ca nu ma pricep si nu inteleg de ce domnu nu renunta la nici un cm de fir cu riscu de a face baie
greseli la pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
[quote="storm xxx"]Eu am uitat geanta pe un baraj acum 2 ani...si acum mai am cosmaruri cand ma gandesc seara la asta
Eu am gasit odata o cutie de vobler
,pe Tarnava mica ,si cand am deschis ,am observat ca era al meu
pierdut de o luna si cateva zile ...
Venea o furtuna mare si in graba am uitat pe mal , iar peste vreo 5 saptamani am gasit ... probabil nu umbla nimeni pe acolo altfel n-o mai gaseam ....

Eu am gasit odata o cutie de vobler

Venea o furtuna mare si in graba am uitat pe mal , iar peste vreo 5 saptamani am gasit ... probabil nu umbla nimeni pe acolo altfel n-o mai gaseam ....
-
- veteran
Cred ca localnicii nu prea stiu ce e ala un vobler altfel nu mai gaseai nimic! Ia sa fi lasat o bucata plasa monofilament, un pripon ceva si vedeai daca mai gaseai acolo!kzoli scrie:storm xxx scrie:Eu am uitat geanta pe un baraj acum 2 ani...si acum mai am cosmaruri cand ma gandesc seara la asta![]()
Eu am gasit odata o cutie de vobler,pe Tarnava mica ,si cand am deschis ,am observat ca era al meu
pierdut de o luna si cateva zile ...

Azi , 13
( mai bine zis ieri ) am avut primu meu ”No Line” .
Pescuit de pe mal , spinning , jig de 50 gr. , Lamiglas Triflex , 2,85 1-3 oz , Ultracast de 30 lb , leader Seaguar 35 lb , Stella 5000 SW , FG Knot la imbinare .
O dat pe cadere in larg , am tras de el vreo 15 m dupa care cred ca si-o dat seama ca ceva se intimpla si o inceput sa plece . Dupa vreo 2 minute deja cu tamburu frinat rau mai aveam citeva spire , am blocat cu mina , plecat in lateral si ....dus o fost
Miine tre sa cumpar fir .....

Pescuit de pe mal , spinning , jig de 50 gr. , Lamiglas Triflex , 2,85 1-3 oz , Ultracast de 30 lb , leader Seaguar 35 lb , Stella 5000 SW , FG Knot la imbinare .
O dat pe cadere in larg , am tras de el vreo 15 m dupa care cred ca si-o dat seama ca ceva se intimpla si o inceput sa plece . Dupa vreo 2 minute deja cu tamburu frinat rau mai aveam citeva spire , am blocat cu mina , plecat in lateral si ....dus o fost

Miine tre sa cumpar fir .....
tudor scrie:Se poate sa fi avut mustati dar somn nu era. SF pescuieste in Mediterana.kzoli scrie: Probabil un" trenulet mustacios " , la jig de 50 gr.... si cand ai echipament adecvat te evita
....

Atunci poate era un megalodon Mediterranian

Scriam somn ca in apele de la Noi nu e alta peste capabil sa traga atata fir.
Azi dimineata pe la ora 6,20 un coleg dadea dupa stiuca si s-a ales cu minus 1 rola de fir de 0.30 probabil era un somn care nu s-a oprit nici dupa 100 m ....,nu-i pasa ca se termina firul

Si asta in raza orasului in apele poluate ale Muresului ....