greseli la pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
da... ne apucam de chirurgie.
Am patit intr-o partida de iarna sa prind destl de multi salai sub 1kg si pe care sa-i eliberez (nu din considerente inalte si puriste ci pur si simplu stricau media) in secunda 2 si la 2-300m mai la vale sa iasa la suprafata...
Daca ii fac incizii, vb lui Todi, e ca sa-i filetez...
Am patit intr-o partida de iarna sa prind destl de multi salai sub 1kg si pe care sa-i eliberez (nu din considerente inalte si puriste ci pur si simplu stricau media) in secunda 2 si la 2-300m mai la vale sa iasa la suprafata...
Daca ii fac incizii, vb lui Todi, e ca sa-i filetez...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
articolul Unchiului din SP e absolut ok. Un manifest ingrijit si coerent despre cum trebuie sa ne comportam cu partenerii nostrii la pescuit.
VIP.ule!
pardon, carasu' e in partea ailalta, da?SF scrie:[...]
Leba and Tavi , carasi si platicile nu su sufera de decompresie, deci nu va ingrijorati , am vazut io la astia marini
VIP.ule!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Cu riscul sa se supere sibianul pe mine :D, aici mai trebe punctat ceva. Daca scoti pestele de la adancime mai mare si-l pompezi prea agresiv, poate avea de suferit, poate chiar sa crape. Ma refer in mod special la salau.
Exista si o explicatie stiintifica pt. asta, legata de presiunea apei, dar nu m-as inghesui s-o expun eu, lasam pe altii mai savanti.:twisted:
Asta cred ca e un argument sa nu tragi de peste cat te tine utilajul, ce zici Johannis? :D[/quote]
Da e corect :!:
vezi si scafandrii daca se ridica prea repede la suprafata intra in coma ....
Acelasi fenomen e si la pesti datorita modificarii presiunii a mediului ambient in timp foarte scurt organismul nu poate sa faca fata si cedeaza ... Sunt multe teste incercari pe tema asta Google va ajuta ,daca va intereseaza ...
Exista si o explicatie stiintifica pt. asta, legata de presiunea apei, dar nu m-as inghesui s-o expun eu, lasam pe altii mai savanti.:twisted:
Asta cred ca e un argument sa nu tragi de peste cat te tine utilajul, ce zici Johannis? :D[/quote]
Da e corect :!:
vezi si scafandrii daca se ridica prea repede la suprafata intra in coma ....
Acelasi fenomen e si la pesti datorita modificarii presiunii a mediului ambient in timp foarte scurt organismul nu poate sa faca fata si cedeaza ... Sunt multe teste incercari pe tema asta Google va ajuta ,daca va intereseaza ...
-
- veteran
cata vreme nu te atingi de carassius carassius e ok.kzoli scrie:Cu riscul sa se supere sibianul pe mine, [...]
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team