3 cutii de voblere + multe pungi de silicoane,atractanti...etc...vai mama mea
O sa mai dureze pana imi revin

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eco devine de la al 3.lea caras incolo.Tavi scrie:E frumos, de-a dreptul eco si bio sa protejezi salaul scotandu-l pe paliere de decompresie de la adancime.
Deci da, e un argument.
Am zis bine Nichita? (ce primar anonim aveti)
sorin tot scrie:asta e o discutie lunga si plina de capcane...
mie nu-mi place sa "trag ca nebunu de peste" decat daca am motive serioase sa o fac (agatatura etc.) si nu am auzit niciun argument care sa ma faca sa-i scot ca pe dopu' de sampanie, DAR daca te uiti pe net la filmari din bassmaster o sa vezi ca 90% dintre pescari se arunca pe spate cand inteapa si trag de peste ca disperatii indiferent daca pescuiesc in agatatura sau nu. nu cred ca o fac pentru a castiga timp si frecventa pt ca dupa ce scot pestele toti (inafara de kevin vandam) mai stau la taclale si pierd timp....
la fel, aproape toti pun mana pe fir fara greturi sau ridica pestii la suprafata in timpul drillului (fortandu-i practic sa sara afara din apa si "eliberandu-i")...lucruri pe care eu le consider greseli (cu argumente).
dar pot eu sa-i spun unuia din bassmaster ca greseste?
nu am nelamuriri legate de felul in care trebuie sa scot pestii intepati.aquaelement scrie:sorin tot scrie:asta e o discutie lunga si plina de capcane...
mie nu-mi place sa "trag ca nebunu de peste" decat daca am motive serioase sa o fac (agatatura etc.) si nu am auzit niciun argument care sa ma faca sa-i scot ca pe dopu' de sampanie, DAR daca te uiti pe net la filmari din bassmaster o sa vezi ca 90% dintre pescari se arunca pe spate cand inteapa si trag de peste ca disperatii indiferent daca pescuiesc in agatatura sau nu. nu cred ca o fac pentru a castiga timp si frecventa pt ca dupa ce scot pestele toti (inafara de kevin vandam) mai stau la taclale si pierd timp....
la fel, aproape toti pun mana pe fir fara greturi sau ridica pestii la suprafata in timpul drillului (fortandu-i practic sa sara afara din apa si "eliberandu-i")...lucruri pe care eu le consider greseli (cu argumente).
dar pot eu sa-i spun unuia din bassmaster ca greseste?
Sorin,ce fac americani este cea mai buna combinatie pe care au gasit-o pana in momentul de fata in pescuitul bass-ului...,e cel mai bun raport,intepare,drill si finalizare pe un interval de timp.
Daca pe aceiasi oamenii i-ai pune sa pescuiasca alt tip de peste,sigur datele problemei s-ar schimba radical ,pentru ca si comportamentul altor specii ar fi diferit fata de bass.Stim cu toti,ca fiecare specie in parte reactioneaza diferit in momentul capturari ,totul este sa folosesti ecuatia cea mai sigura si convenabila....
Un somn de 3kg scos de la 10m se comporta total diferit fata de un salau de 3Kg scos de la aceasi adancime...,respectand binenteles intervalul de timp,temperatura,etc.