Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
conteaza sa fie "cu gratie"tudor scrie: (vad ca putem bate campii si fara Alex_)
io, am auzito denaturata rau pe la arad, pe unu din crisuri sa fi fost, zice mie cineva cam asa:eugen scrie: in filmul de-l stiu eu, tot la boboc intrase. da' s-a rupt oistea si n-a mers cu boii, a fost nevoie sa se dea o fuga rapida la cooperativa de unde s-a luat un tractor, ca altfel nu vroia afara monstrul.
noapte buna!
excelent tudoretudor scrie:Exista un fenomen universal pe care l-am verificat personal prin toate tarile pe unde am fost.
Pestele mort creste mult mai repede decat cel viu. Da, da !
De cele mai multe ori creste aiurea. Nu-si mai paztreaza proportiile de pe vremea cand era in viata. Si asa ajunge la 300 de kg chiar daca in lungime n-a luat decat 5cm.
Si cu cat trece timp mai mult de la moartea pestelui cu atat el se dezvolta mai tare.
Cresterea capturii este deasemeni direct proportionala cu numarul celor care o comenteaza.
tudor scrie:Exista un fenomen universal pe care l-am verificat personal prin toate tarile pe unde am fost.
Pestele mort creste mult mai repede decat cel viu. Da, da !
De cele mai multe ori creste aiurea. Nu-si mai paztreaza proportiile de pe vremea cand era in viata. Si asa ajunge la 300 de kg chiar daca in lungime n-a luat decat 5cm.
Si cu cat trece timp mai mult de la moartea pestelui cu atat el se dezvolta mai tare.
Cresterea capturii este deasemeni direct proportionala cu numarul celor care o comenteaza.