Enorm nu ? :O
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mai baieti
Daca mai aud mult de scafandri care au facut pe ei in neopren la vederea cine stie carei lighioane numita lostrita, somn sau ghibortz eu cedez nervos!
TOTI scafandri pe care ii cunosc sint oameni cu multa stapinire de sine, care stiu ca sub apa orice obiect ( sau fiinta) vazuta prin masca apare cu 1/3 mai mare si care stiu ca sub apa, in 99,99% din cazuri, daca nu provoci tu - vei fi lasat in pace.
Ati vazut vreodata comportamentul sub apa al unui peste in prezenta unui scafandru? Chiar credeti ca in creierul lor mic scafandru=papa?
Ati facut poze de la 4m unui rechin-taur de 3m? Ati filmat un manta de 4-5m? Ati dat in cap cu blitzul unui white tipp de 1,8m prea curios? Daca raspunsul este nu, atunci mai bine sa ne concentram pe pescuit si pe chestii probate ( nu de alta , dar la pescuit mai am eu mult de invatat si vreau sa profit de cei care imi pot fi profesori).
In cel mai rau caz hai mai bine sa vorbim de fotbal, ca acolo tot romanu se pricepe ( din pacate acolo eu sint bita).
Fir intins si nu va suparati pe mine!
Daca mai aud mult de scafandri care au facut pe ei in neopren la vederea cine stie carei lighioane numita lostrita, somn sau ghibortz eu cedez nervos!
TOTI scafandri pe care ii cunosc sint oameni cu multa stapinire de sine, care stiu ca sub apa orice obiect ( sau fiinta) vazuta prin masca apare cu 1/3 mai mare si care stiu ca sub apa, in 99,99% din cazuri, daca nu provoci tu - vei fi lasat in pace.
Ati vazut vreodata comportamentul sub apa al unui peste in prezenta unui scafandru? Chiar credeti ca in creierul lor mic scafandru=papa?
Ati facut poze de la 4m unui rechin-taur de 3m? Ati filmat un manta de 4-5m? Ati dat in cap cu blitzul unui white tipp de 1,8m prea curios? Daca raspunsul este nu, atunci mai bine sa ne concentram pe pescuit si pe chestii probate ( nu de alta , dar la pescuit mai am eu mult de invatat si vreau sa profit de cei care imi pot fi profesori).
In cel mai rau caz hai mai bine sa vorbim de fotbal, ca acolo tot romanu se pricepe ( din pacate acolo eu sint bita).
Fir intins si nu va suparati pe mine!
Eu am vazut o poza cu un somn mai lung decat o masina de teren veche ( gen aro) prins de un italian. A aparut poza acum multi ani si in Pescar Modern, dar din pacate nu o mai gasesc. De asta ce ziceti dl tudor, e mai mare decat ce ati vazut dvs ?tudor scrie:Eu locuiam la 500 de m de muzeul Antipa cand eram inca in tara. Copil fiind ma duceam in fiecare saptamana. Cei care lucrau acolo ma cunosteau si m-am plimbat cum am vrut pe unde am vrut, ca era deschis publicului sau nu.
Imi aduc aminte de un somn intr-o vitrina care pe vremea aia mi se parea gigant. Nu cred ca ajungea la 300 de kg decat daca l-au refacut din plumb. Asta spun acum cand am vazut somni mari vii. Pe atunci credeam.

By mini_mic
Bobocei au vazut multi cum dispar de pe apa, dar pe Dunare cica mai dispare si cate un caine care inoata asa intre insule

Obiectiv: 8,1 kg !
Totusi astia sustin pe mai multe site-uri ca e somn exemplarul. Aici e unu din ele, in care se si spune ca e prins pe Dunare si ca papa, citez, "viscido mostro mangiatore di qualsiasi cosa passi attraverso la sua larga bocca, con ovviamente la predilezione per pelosi quadrupedi ( tipo cani e caprette )"tudor scrie:M-ai dat gata cu poza asta !![]()
![]()
![]()
![]()
Bagi un sturion beluga si-l numesti somn. Daca vrei pun eu o poza cu un somn ca sa vezi cum e facuta gura acestui peste.
Si site-ul cu toate detaliile:
http://digilander.libero.it/silurus_gla ... 00_ita.htm
Obiectiv: 8,1 kg !
Mini mic, poza asta circula pe net de ani si ani. Faptul ca scrie pe un site ca e somn si pe altul ca de fapt nu e somn ci elefant nu inseamna ca asta este adevarul. Prostiile si minciunile nu sunt rezervate modului de exprimare oral, se pot pune in aplicare si in scris.
Hai sa ne uitam la ce vedem de fapt in poza aia. Animalul nu are mustati, interiorul gurii nu e ca la somn. Forma gurii e ca la sturion, nu ca la somn.
In concluzie ce-o fi ?
Gura de somn aici
Hai sa ne uitam la ce vedem de fapt in poza aia. Animalul nu are mustati, interiorul gurii nu e ca la somn. Forma gurii e ca la sturion, nu ca la somn.
In concluzie ce-o fi ?
Gura de somn aici