asprete scrie:Cred ca a fost ,"muscata" de vro furcacrezi ca esti singurul "pescar"din zona?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
asprete scrie:Cred ca a fost ,"muscata" de vro furcacrezi ca esti singurul "pescar"din zona?
Nu am masurat,oricum gaurile paralele sunt distantate,o sa le masor cu rigla daca trebuie.D_ali scrie:Deci, stiuca (adica marla) are 40 cm si gaurile "simetrice" sunt la 20 cm intre ele...![]()
![]()
Noh, bun...Nu sti nimic despre gauri!
Masurata are 10 cm distanta dintre gaurile paralele,iar la capat distanta creste,dar muscatura nu se inchide,ceea ce ma duce cu gandul ca a fost apucata doar cu o portiune a botului.Masterclen Adi scrie:Nu am masurat,oricum gaurile paralele sunt distantate,o sa le masor cu rigla daca trebuie.D_ali scrie:Deci, stiuca (adica marla) are 40 cm si gaurile "simetrice" sunt la 20 cm intre ele...![]()
![]()
Noh, bun...Nu sti nimic despre gauri!
Vreau totusi sa imi zici daca este sau nu o muscatura pana la urma.
... si vad ca mai nou vorbesti si cu clona taMasterclen Adi scrie:asprete scrie:Cred ca a fost ,"muscata" de vro furcacrezi ca esti singurul "pescar"din zona?
)))
anem scrie:cum pescuiai de la 6-7 metri inaltime? ai idee ce inseamna acei 6-7 metri? ... te lovesti singur dupa care acuzi ca lumea da in tine ...
... si vad ca mai nou vorbesti si cu clona taMasterclen Adi scrie:asprete scrie:Cred ca a fost ,"muscata" de vro furcacrezi ca esti singurul "pescar"din zona?
)))
... mai asteptam povesti de la tine ca iarna-i lunga si inca nici nu a inceput ...
... si cum se cheama chestia aia in care cineva are nevoie de atentie cu orice pret?
Cum ce clona Adi, n-ai recunoscut chiar tu ca "asprete" esti tot tu?Masterclen Adi scrie:
Ce clona?
In plm tu ai auzit de IP adress????
NU AI CUM SA FACI CLONE PE FORUMURI SAU SIT-URI.
In loc sa zici cat de mare era malul,mai bine mi-ai spune cat de mare era stiuca agresoare,voi nu vedeti cum o cotiti prost?
Am si zis ca am masurat-o.
Malul era inalt,nu l-am masurat,dar Neajlovul are unele maluri de aproape 30 m inaltime.
Nu stiu cum a apucat-o.sorinB scrie:Cum ce clona Adi, n-ai recunoscut chiar tu ca "asprete" esti tot tu?Masterclen Adi scrie:
Ce clona?
In plm tu ai auzit de IP adress????
NU AI CUM SA FACI CLONE PE FORUMURI SAU SIT-URI.
In loc sa zici cat de mare era malul,mai bine mi-ai spune cat de mare era stiuca agresoare,voi nu vedeti cum o cotiti prost?
Am si zis ca am masurat-o.
Malul era inalt,nu l-am masurat,dar Neajlovul are unele maluri de aproape 30 m inaltime.![]()
Si nu stiu de ce esti asa convins ca stiuca ta a fost muscata de o stiuca mai mare...
Daca ar fi fost muscata, ar fi trebuit sa aiba urme si pe partea cealalta...
Incearca tu si pune un mar pe masa si vezi daca poti sa-l musti numai cu dintii superiori.
Chiar asa maluri inalte are Neajlovul? 30 m inseamna cat un bloc cu 10 etaje, da-l dracu ca nu va fi chiar asa