Pt avat, la "frecus" folosesc pp-ul. Mai bine zis foloseam...
Daca vrea cineva sa se convinga de "calitatile" PP-ului, il dau sa-l testeze

Eu m-am saturat

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
da ce ai cu power pro-ul?George1985 scrie:Daiwa e pt jig la salau.
Daca vrea cineva sa se convinga de "calitatile" PP-ului, il dau sa-l testeze![]()
Eu m-am saturat
Este un topic unde am mai discutat problemele cu PP-ulAdi G scrie:da ce ai cu power pro-ul?George1985 scrie:Daiwa e pt jig la salau.
Daca vrea cineva sa se convinga de "calitatile" PP-ului, il dau sa-l testeze![]()
Eu m-am saturat
io pescui de vreo 2 ani cu el si sunt foarte multzumit.... ce anume te deranjeaza la el? chiar is curios...
da de ce polemica, doamne fereste.... eram curios, am mai auzit chestii ciudate despre PP, dar m-a mirat... io cel putzin, pana acum is foarte multzumit. normal as zice ca nodurile is de vina, dar daca oamenii zic ca se rupe asa la plezneala.... ciudat, nu stiu sa zic...octavio79 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Iar incepe polemica cu PP.
George mie-mi merge foarte bine PP.
...cum s-a intamplat ?AdrianI scrie:Eu am patit acu o saptamana cu un PP ( made in USA) de 20lb care mi-a plesnit in lanseu cu un vobler rattling ...
Da, mi-a sarit pick-up-ul. Am fortat cei drept o aruncare mai lunga, dar nu ar fi trebuit sa plezneasca, parerea mea.Cred ca batul nici nu a amortizat fiind spre orizontala si atunci tot socul a fost in fir.old_radu scrie:...cum s-a intamplat ?AdrianI scrie:Eu am patit acu o saptamana cu un PP ( made in USA) de 20lb care mi-a plesnit in lanseu cu un vobler rattling ...
...a sarit pick-up-ul sau...?