Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Dec 2009, 12:20

bah ce fraieri,
cum sa refuzati asa oferta??
va scoteati din criza.... :lol: :lol:

**** in guritza de fomist,
upss ca nu era fomist daca scotea banii, era mai rau din tagma alora de se lauda si trebe sa duca neaparat ceva acasa sa il vada vecinii, cartierul, orasul ce "pescar" este el :evil:
dupa voce, parea tanar, de ce nu l-ati "racorit" putin in Olt??ii ziceam sa vina sa o tina el de coada si ii faceam un pic de vant pe dale in jos, sigur nu ii mai trebuia in veci pestele altuia, poate se si lasa de pescuit :twisted:

in rest, fain
ca de obicei :wink:

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 28 Dec 2009, 16:29

Pikeman, nu te cunosc, poate nu te voi cunoaste niciodata, dar nu pot decat sa spun: jos palaria in fata ta si tot respectul meu ca om ce esti si ca pescar.
STIMA!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Dec 2009, 17:37

Bina mai pikeman...M-ai dezamagit total! 200 000 sunt 200 000 ! Stiuci mai erau vorba aia... :lol:

De ce nu ai pus camera pe "localnic ",nu de alta da' sa stim si noi ...ce avem de facut...Cu ce sa dam... :lol:

Frumos.Da' eu m-am obisnuit deja cu tine asa ca nu ma mai surprinzi :lol:
Da' localnicul era interesant... :twisted:

Ps:La multi ani si tie! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Dec 2009, 20:39

Mi-a placut. Bravo voua si continuati asa. Pacat ca nu i-am vazut fata omului cu 200 000. :twisted:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 28 Dec 2009, 23:05

Imi plac pescarii cu coloana vertebrala..Bravos Pike...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Dec 2009, 23:37

va multumim pentru aprecieri, ca sa fiu cinstit Paps duce greul la combinat filmuletele si pozele sa iasa frumos, io mai degraba is cu - coloana sonora si materialele (mele) :lol:

asa, sa elucidez misterul omului cu 200.000, eu eram la aparat si nu l-am filmat pentru ca am zis ca poate iese cu scandal, era un tigan la vro 30 de ani, drept e ca am primit si eu o oferta la alta stiuca anul trecut nu anu asta :lol: de la un localnic

@biban, multumesc mult dar nu e nevoie de scos palaria, e doar un gest natural sa pui pestele inapoi in apa, respectele mele si pentru tine
@Zamfi la multi ani si data viitoare poate iti facem o compilatie speciala cu localnici :lol: daca iti plac asa mult da-ne adresa si ii trimetem la tine pe Mures, is pretenosi precum vezi, numa de la 200.000 in sus liciteaza
@Tudor salutari si mai delecteaza-ne cu ceva somni Parizieni :twisted:
@Jedi...cred ca - coloana vertebrala e formata din cei care baga totul la traista in RO, noi suntem doar cerebrali :lol: :lol: :lol:

si amu mai saraci cu 200.000 lucram la urmatorul filmuletz :lol: creca special ptr Tudor :twisted:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 29 Dec 2009, 04:53

Traistarii ( daca-i dpdv anatomic ) i-am gasi in zona orificiului anal.. :lol: ..Cei ca voi,cu coloana vertebrala ,merg drept , chiar daca un oxiur de 30 de ani le ofera 200 000 pe o stiuca..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Dec 2009, 10:38

pikeman scrie: si amu mai saraci cu 200.000 lucram la urmatorul filmuletz :lol: creca special ptr Tudor :twisted:
Deci in sabii sa ne taiem si in filmulete sa ne batem :

http://www.dailymotion.com/video/xb6i81 ... ame_travel

user_chior
junior
junior

Mesaj de user_chior » 29 Dec 2009, 12:05

tudor scrie:
pikeman scrie: si amu mai saraci cu 200.000 lucram la urmatorul filmuletz :lol: creca special ptr Tudor :twisted:
Deci in sabii sa ne taiem si in filmulete sa ne batem :

http://www.dailymotion.com/video/xb6i81 ... ame_travel

mda ... lo mancat pe pikeman sub limba ... amu cine crezi ca mai posteaza filmulete dupa jumatatea asta de ora de splendoare?

mo uns la suflet imaginile
foarte frumos
filmat in Romanica .... corect? :shock:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Dec 2009, 12:12

@Zamfi la multi ani si data viitoare poate iti facem o compilatie speciala cu localnici daca iti plac asa mult da-ne adresa si ii trimetem la tine pe Mures, is pretenosi precum vezi, numa de la 200.000 in sus liciteaza
Multam fain ,da' ii avem pe ai nostrii :lol: Sigur ca puteti trimite din ei la Aiud , dar nu pe Mures ci la Facultatea de Drept! :lol: :lol: :lol:
Cum ? Nu ai stiut ca avem facultate in Aiud?Mah, tu nu ai vazut "Memorialul durerii"...
In rest merci de urari :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns