Le gasim Ilie, pe la benzinarii...ilie scrie:Si zici ca mergea la parasute?De retinut, pe viitor sa luam cu noi una,doo
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
bagam mai Ilie, numa na, speram sa mai bage si altii, daca nu ii nu ii, nu ie bai, noi baga, iarna ii lunga, timp de regizat numa bunilie scrie:Suparaciosilor![]()
Mai bagati voi ceva,ca nu a-ti mai pus demult nici un filmuletz sa ne delectam ochii
hi,hi....apropos de stres, imi amintesc de un coleg care dupa ce scoate un clenoc de toata frumusetea din Prut (pe la doo kile), sufla 1 minut (deh, drill ghebos!), apoi il ia la spalat bine ca era nisipos, il fardeaza, il mai aranjeaza si cand sa-i faca poza isi aminteste chubu ca e viu, da din coada on pic si-l scapa colegu-n apa!ilie scrie:Ai vz.ca din partea mea or avut liniste.Stresul fatza de pestoci o fost infim din partea mea(poate in vis doar),fatza de ala la care i-ati" supus" voi(blitz,farduri,gel,pozitzii),desi i-ati eliberat pana la urma.
![]()
![]()
Bagati pe dailymotion ca merge la fel si nu taie, inca, melodiile preferate.pikeman scrie:Leba, platesti bine?![]()
din nefericire nu io mi-s regizoru, cand are timp le periaza elbasca astia de pe youtube or inebunit cu dreptul de autor si ne taie melodiile preferate, trebe sa ne apucam de cantat ca nu mai tine