Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Noi 2009, 18:33

ilie scrie:Si zici ca mergea la parasute? :lol: De retinut, pe viitor sa luam cu noi una,doo :lol: :lol:
Le gasim Ilie, pe la benzinarii... :lol: :lol:

user_chior
junior
junior

Mesaj de user_chior » 04 Noi 2009, 19:00

OFFTOPIC!!!!
moderatori? :idea:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 19:23

cetii, ma minunai, intalesei

interes pentru subiect = nexam

mirare? nu
uimire? nu

restul, e can can

unii se plang ca nu ie cheste, altii se lauda ca il elibereaza, si defapt se tiu de mana si il baga in traista :wink: nu ie bani, trebe dus la copchil sa mance dar avem echipamente de j'de milioane :lol: fitze

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2009, 19:33

Suparaciosilor :lol: :lol: Mai bagati voi ceva,ca nu a-ti mai pus demult nici un filmuletz sa ne delectam ochii :wink:
Pikeman,la faza cu echipamentul nu m-ai nimerit :lol: La aia cu sacosa doar pe sfert :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 19:39

ilie scrie:Suparaciosilor :lol: :lol: Mai bagati voi ceva,ca nu a-ti mai pus demult nici un filmuletz sa ne delectam ochii :wink:
bagam mai Ilie, numa na, speram sa mai bage si altii, daca nu ii nu ii, nu ie bai, noi baga, iarna ii lunga, timp de regizat numa bun :lol: basca or ramas si ceva pesti de anu trecut uitati de Spielberg si vor sa isi dea si ei aere de Hollywood :lol: din fericire de material nu ducem lipsa, sper ca nici la anul sa nu fie bai din perspectiva asta :P

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2009, 19:49

Ai vz.ca din partea mea or avut liniste. :lol: Stresul fatza de pestoci o fost infim din partea mea(poate in vis doar),fatza de ala la care i-ati" supus" voi(blitz,farduri,gel,pozitzii),desi i-ati eliberat pana la urma. :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 04 Noi 2009, 19:58

ilie scrie:Ai vz.ca din partea mea or avut liniste. :lol: Stresul fatza de pestoci o fost infim din partea mea(poate in vis doar),fatza de ala la care i-ati" supus" voi(blitz,farduri,gel,pozitzii),desi i-ati eliberat pana la urma. :lol: :lol: :lol:
hi,hi....apropos de stres, imi amintesc de un coleg care dupa ce scoate un clenoc de toata frumusetea din Prut (pe la doo kile), sufla 1 minut (deh, drill ghebos!), apoi il ia la spalat bine ca era nisipos, il fardeaza, il mai aranjeaza si cand sa-i faca poza isi aminteste chubu ca e viu, da din coada on pic si-l scapa colegu-n apa! :lol:
aaa, si cu stresu asta...e adevarat, daca nu prinzi nu ai cum sa-i stesezi, nu? :twisted:

acu, pike dac-ai inviat, baga on film cu dragu de olt, ca e momentul de-acum :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 20:10

Leba, platesti bine? :lol:

din nefericire nu io mi-s regizoru, cand are timp le periaza el :) basca astia de pe youtube or inebunit cu dreptul de autor si ne taie melodiile preferate, trebe sa ne apucam de cantat ca nu mai tine :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2009, 00:08

pikeman scrie:Leba, platesti bine? :lol:

din nefericire nu io mi-s regizoru, cand are timp le periaza el :) basca astia de pe youtube or inebunit cu dreptul de autor si ne taie melodiile preferate, trebe sa ne apucam de cantat ca nu mai tine :lol:
Bagati pe dailymotion ca merge la fel si nu taie, inca, melodiile preferate.

user_chior
junior
junior

Mesaj de user_chior » 05 Noi 2009, 11:55

La ce sa bagi filme?
Clatesc 10 ochiu si 1 singur mintea ...
Sper doar sa fie prea frig sa fie vreme de editat ...
PS: ms tudor de info

Scrie răspuns