Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ovidiu
salve all
ma pot mandri ca am fost cu el duminica si l-am vazut la treaba
nu pot sa va spun cati a luat pe langa ala pe care vi la aratat pe 23.11 .si nici unde........ of course
toate fitzele alea cu betze si mulinete de enshpemilioane sunt zero la Dunare,tehnica,betzte solide si locul sunt totul
o sa primiti in continuare d'astea de la el
si...poate sub obladuirea lui si de la mine....he he
Ovi rocks!
ma pot mandri ca am fost cu el duminica si l-am vazut la treaba
nu pot sa va spun cati a luat pe langa ala pe care vi la aratat pe 23.11 .si nici unde........ of course

toate fitzele alea cu betze si mulinete de enshpemilioane sunt zero la Dunare,tehnica,betzte solide si locul sunt totul
o sa primiti in continuare d'astea de la el
si...poate sub obladuirea lui si de la mine....he he
Ovi rocks!
Fishermen are born honest, but they get over it.
am inteles, la dunare problema se pune scule bune versus tehnica si loc, sau mai bine zis se prinde doar cu scule proaste, ca alea bune sunt 0toate fitzele alea cu betze si mulinete de enshpemilioane sunt zero la Dunare,tehnica,betzte solide si locul sunt totul
nu se completeaza intre ele, cum e in alte locuri de pescuit
bat solid adica, de exemplu, un spod merge ?
deci e ca la crap, cu varf fosforescent.
in loc de mamaliga pui bilele alea de plumb si o misti asa pe cioata
dupa ce agati de ensphpemii de ori, prinzi si iti faci repede poza si o pui la galerie sa apara si mecla ta gonflabila in public
de fapt aia cu lansete misto sunt probabil poponari sau unguri
nu?
deci e ca la crap, cu varf fosforescent.
in loc de mamaliga pui bilele alea de plumb si o misti asa pe cioata
dupa ce agati de ensphpemii de ori, prinzi si iti faci repede poza si o pui la galerie sa apara si mecla ta gonflabila in public
de fapt aia cu lansete misto sunt probabil poponari sau unguri
nu?
-
- veteran
super.
si eu, care abia mi-am luat un shogun , tre sa-l schimb cu un par de corn . au dom'le ,purtatorii astia de cuvant , un talent sa strice cheful omului ceva de speriat .
e vreme de criza ,se pescuieste cu ciumege . asa e cand vezi salaul numai in poze ,devii aplaudac .
ovidiu, fa-i te rog o poza ,pafaristului ,sa-i vedem mandria obladuita .
cadou de mos craciun !!!!
si eu, care abia mi-am luat un shogun , tre sa-l schimb cu un par de corn . au dom'le ,purtatorii astia de cuvant , un talent sa strice cheful omului ceva de speriat .
e vreme de criza ,se pescuieste cu ciumege . asa e cand vezi salaul numai in poze ,devii aplaudac .
ovidiu, fa-i te rog o poza ,pafaristului ,sa-i vedem mandria obladuita .
cadou de mos craciun !!!!
walleye
re ovidiu
salut
v-am suparat ?
nu asta era ideea......sorry all
si eu am scule bunicele si puneam faptul ca nu prind pe seama faptului ca nu sunt destul de bune
mea culpa fratilor
pesti si voie buna la toti!
v-am suparat ?
nu asta era ideea......sorry all

si eu am scule bunicele si puneam faptul ca nu prind pe seama faptului ca nu sunt destul de bune
mea culpa fratilor
pesti si voie buna la toti!
Fishermen are born honest, but they get over it.