Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- utilizator constant
Salut Mihai sunt si sunt nou pe forum
Luni am fost cu niste amici la o partida pe la calarasi la indemnul unui amic care locuieste in zona. Am fost la iesire din comuna Manastirea unde pe partea stanga e lacul si pe dreapta un canal lat cam de 30-40 m. Am mers cam 10 km pe dig si aproape de varsarea in Dunare am gasit un loc superb. Am prins 3 persoane 1 buc salau la pestisor 900-1000 g. In rest caras,babusca si platica la greu.Cam 7 Kg dar frumos. Trage la toate tipurile de momeli dar mai mult la rama de balegar.Mentionez ca seara localnicii baga plase monofilament> Dimineata erau full Cam asta e .... poate o sa ajungeti akolo si poate am fost de ajutor cuiva
[/b]

pentru attilaf
cunosc locurile , am pescuit anul trecut imediat dupa Goruia si in afara de clean n-am prins nimic.
eu am stat acasa din cauza vantului puternic de sambata care se pare ca dumineca s-a mai potolit.
sper sa ajung dumineca la dunare , daca se opreste frigul asta ....speram,
am auzit ca s-a prins bine in zona Vrani , Mercina ,iar la dunare nu s-ar mai fi prins mai nimic , fata de saptamana trecuta, cand s-a mai luat cate ceva..
te-a deranjat vantul ???
cunosc locurile , am pescuit anul trecut imediat dupa Goruia si in afara de clean n-am prins nimic.
eu am stat acasa din cauza vantului puternic de sambata care se pare ca dumineca s-a mai potolit.
sper sa ajung dumineca la dunare , daca se opreste frigul asta ....speram,
am auzit ca s-a prins bine in zona Vrani , Mercina ,iar la dunare nu s-ar mai fi prins mai nimic , fata de saptamana trecuta, cand s-a mai luat cate ceva..
te-a deranjat vantul ???
-
- veteran
fi si tuh mai precis mai ovidiu...199,76473kmovidiu scrie:ieri, 1 Aprilie L-am spart pe mister salau. 11 bucati de la 1,2 la 3kg/buc.
ghinionul a facut sa-mi uit telefonul acasa si sa nu am cu ce face poze.
binenteles pe o raza de 200km in jurul bucurestiului.

-
- senior
@gigi 2007:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5735
Nu e pacaleala de 1 Aprilie, si toti salaii i-am prins la momeaua mea favorita (nu stiu si daca a salailor
) double-tail verde gliter; pe toti i-am prins la D-T.
Totusi au vrut finete , pp5lb, leader de 0,23mm, jig 4 g pescuit de pe mal, lansari de maxim 25m. Asa am prins eu, eram singur si nu pot sa compar; poate ca altcineva ar fi prins si la echipament mai "greu" 10-12g shaduri de 10cm. dar nu am de unde stii.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5735
Nu e pacaleala de 1 Aprilie, si toti salaii i-am prins la momeaua mea favorita (nu stiu si daca a salailor

Totusi au vrut finete , pp5lb, leader de 0,23mm, jig 4 g pescuit de pe mal, lansari de maxim 25m. Asa am prins eu, eram singur si nu pot sa compar; poate ca altcineva ar fi prins si la echipament mai "greu" 10-12g shaduri de 10cm. dar nu am de unde stii.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...