Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
misto, dunare?ovidiu scrie:prapaddd praapaddd!!!!
SEVEN! adica 7 salai! nu prea mari varful a fost 1,85kg si ceilalti vreo 3 peste kil in total 8,5kg.
oricum multumitor.
Am pescuit cu pp5lb (da-i-ar Dumnezeu sanatate cui mi l-a recomandat), bile de 4g double-tail si niste shaduri de 6cm..o sa bag si poze daca nu adorm.
no! balta.johnnybravo scrie:misto, dunare?ovidiu scrie:prapaddd praapaddd!!!!
SEVEN! adica 7 salai! nu prea mari varful a fost 1,85kg si ceilalti vreo 3 peste kil in total 8,5kg.
oricum multumitor.
Am pescuit cu pp5lb (da-i-ar Dumnezeu sanatate cui mi l-a recomandat), bile de 4g double-tail si niste shaduri de 6cm..o sa bag si poze daca nu adorm.
du-te cu incredere, se prinde si la Dunare; m-as fi dus si eu, dar nu am avut partener si sa ma dau cu barca pneumatica fara motor nu ma incanta, prietenii voiau pe balta...si asta e! m-am dus cu ei. Se pare ca sunt o fiinta "socialajohnnybravo scrie:asa-i da' vroiam sa fiu sigur
speram sa se prinda la dunare ceva ca poate apuc un weekend inainte de prohibitie
Ha!! So I'm not the only one!!! Numai ca eu nu numai ca nu am cu cine merge, mai am si cativa (slava domnului nu prea multi, insa suficienti cat sa ma isterizeze putin) prin jur care tot povestesc prin ce locuri au mai fost, ce pesti au mai prins, cum era vremea, si muuulte alte patzanii de la pescuitovidiu scrie: m-as fi dus si eu, dar nu am avut partener