Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Mar 2008, 21:51

ar mai fi ceva: am fost singurul din 4 pescarici care a prins, ceilalti nu au vazut tzac! si am primit o vafa la intoarcere....cate o vafa de la ceilalti 3! hi-hi hi!!!
:wink: drept ca doar eu stiam "adevarul suprem" :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Mar 2008, 22:35

Azi n-am prea prins pesti, dar am "prins" o lectie de supravietuire cum vezi doar in filme...sau pe Discovery Channel...

La un moment dat, in timp ce pescuiam linistit, alaturi de inca 2 prieteni, auzim cum ceva pica in apa, undeva la vreo 50 de m in amonte de noi. (mentionez ca pescuiam pe Caras, un rau de vreo 10-15 m latime). Ne uitam sa vedem ce s-a intamplat..si vedem ceva "maroniu" ca pluste. Prima idee: "a aruncat cineva un sac in apa"... Deodata vedem ca acel ceva se misca...inoata......vine la vale...Este....o caprioara. WOW, nu mai vazusem de mult timp asa ceva prin zona respectiva. Dar ce cauta ea in apa? o fi cazut si nu mai poate sa iese? Putin probabil, caci erau mai multe locuri pe unde ar putea iesi, pe ambele maluri. In schimb, ea innoata spre noi, in aval. Si dupa vreo 50 de m de inotat, ajunge in fata noastra. Se sperie oarecum de noi...si se camufleaza in malul opus, dar fara sa iasa pe mal. Contrariati de gestul ei, incercam sa ne dam seama de ce nu iese caprioara afara, apa fiind totusi destul de rece.

In timp ce stateam noi si faceam poze....deodata exact din locul de unde a sarit caprioara..se aud noi zgomote. Mai exact, era un caine de vanatoare care se agita pe acolo...tot cauta urme...si dupa vreo 30 de secunde...plonjeaza si el in apa... Da vreo doua ture prin apa...si apoi traverseaza apa.

Atunci am realizat si noi ce se intamplase. Saraca caprioara era haituita. A sarit de buna voie in apa, a inotat in aval, fara sa traverseze, iar acum, pentru a fi sigura ca, cainele, nu ii ia urma...prefera sa stea tot in apa.

Nu stiu exact daca chiar asa a gandit capra...dar un lucru e sigur...Cainele n-a gasit-o. Insa, in momentul cand a iesit pe mal (dupa vreo 45 de minute de stat in apa, langa mal), prietenii mei au observat ca avea o pata rosie pe pulpa din spate. Sper sa nu fie nimic grav. :(. Ce m-a bucurat oarecum pe mine a fost ca, in momentul in care am hotarat noi sa plecam, am verificat caprioara, si chiar atunci a plecat si ea....

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Mar 2008, 22:44

ovidiu scrie:prapaddd praapaddd!!!!

SEVEN! adica 7 salai! nu prea mari varful a fost 1,85kg si ceilalti vreo 3 peste kil in total 8,5kg.

oricum multumitor.
Am pescuit cu pp5lb (da-i-ar Dumnezeu sanatate cui mi l-a recomandat), bile de 4g double-tail si niste shaduri de 6cm..o sa bag si poze daca nu adorm. :D
misto, dunare?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 23 Mar 2008, 22:45

Nu vezi in ficare zi asa ceva :( Cainele , oare nu avea si stapan?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Mar 2008, 23:02

johnnybravo scrie:
ovidiu scrie:prapaddd praapaddd!!!!

SEVEN! adica 7 salai! nu prea mari varful a fost 1,85kg si ceilalti vreo 3 peste kil in total 8,5kg.

oricum multumitor.
Am pescuit cu pp5lb (da-i-ar Dumnezeu sanatate cui mi l-a recomandat), bile de 4g double-tail si niste shaduri de 6cm..o sa bag si poze daca nu adorm. :D
misto, dunare?
no! balta.
nu am avut partener de Dunare. si apoi jiguri de 4g pe Dunare nu prea cadreaza! :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 24 Mar 2008, 00:35

asa-i da' vroiam sa fiu sigur :)
speram sa se prinda la dunare ceva ca poate apuc un weekend inainte de prohibitie :)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Mar 2008, 08:07

johnnybravo scrie:asa-i da' vroiam sa fiu sigur :)
speram sa se prinda la dunare ceva ca poate apuc un weekend inainte de prohibitie :)
du-te cu incredere, se prinde si la Dunare; m-as fi dus si eu, dar nu am avut partener si sa ma dau cu barca pneumatica fara motor nu ma incanta, prietenii voiau pe balta...si asta e! m-am dus cu ei. Se pare ca sunt o fiinta "sociala :D "

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 24 Mar 2008, 19:20

ovidiu scrie: m-as fi dus si eu, dar nu am avut partener
Ha!! So I'm not the only one!!! Numai ca eu nu numai ca nu am cu cine merge, mai am si cativa (slava domnului nu prea multi, insa suficienti cat sa ma isterizeze putin) prin jur care tot povestesc prin ce locuri au mai fost, ce pesti au mai prins, cum era vremea, si muuulte alte patzanii de la pescuit :x

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 24 Mar 2008, 23:21

pentru attilaf

in ce zona ai pescuit pe caras ???
clean s-a prins ??

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 24 Mar 2008, 23:32

gigi 2007 scrie:pentru attilaf

in ce zona ai pescuit pe caras ???
clean s-a prins ??
La cativa km dupa Goruia. Clean s-a prins, dar relativ micut, pana in 300 de grame, dar numai la stationar.

Scrie răspuns