Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pfff...mi-ai facut o poftaaatibi1991 scrie:[quote="andrei-ovidiu"l
Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA![]()
!Urat din partea ta,nu m-asteptam
!!
Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA![]()
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cu apa nu stiu cum e, dar despre nasolu' pot sa spun ca e cel mai solid lichid gazos.nasolu scrie:Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasolule, cum le stii tu pe toate ca un om mare. Sa vii cu tuica pentru ca altfel te ia.............andrei-ovidiu scrie:A fost un grip Berkley varianta long de 70 cm pe care l-a modificat Michael...ft bun grip, dar s-a dus...cu Boga nu poti compara nimic
nasolu scrie:Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()