Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
@Julien
Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA
!Urat din partea ta,nu m-asteptam
!!
Am observat, dar nu am vrut sa-ti spun. Intr-adevar esti bun pentru copca,....... ca diametrru. O sa te avertizez cand ajungi la dimensiunea potrivita pentru momeala. 
Pfff...mi-ai facut o poftaaatibi1991 scrie:[quote="andrei-ovidiu"l
Uite una mai sexoasa
[/quote]frumoasa dar urat iai gaurit gura cu gripu
Gripu' cred ca e de vina. E prea agresiv.
Apropos Ovidiu, ce model de grip este? N-am mai vazut asa ceva pana acum.
Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA![]()
!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
andrei-ovidiu
- veteran

A fost un grip Berkley varianta long de 70 cm pe care l-a modificat Michael...ft bun grip, dar s-a dus...cu Boga nu poti compara nimic 
Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
Un singur lucru nu mi-a placut la tine!!La intalnirea de azi nici macar n-ai remarcat c-am SLABIT si ca sunt bun de COPCA![]()
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cu apa nu stiu cum e, dar despre nasolu' pot sa spun ca e cel mai solid lichid gazos.nasolu scrie:Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasolule, cum le stii tu pe toate ca un om mare. Sa vii cu tuica pentru ca altfel te ia.............andrei-ovidiu scrie:A fost un grip Berkley varianta long de 70 cm pe care l-a modificat Michael...ft bun grip, dar s-a dus...cu Boga nu poti compara nimic
Ps: Sa aduci si carnea si carbunii. Gratar am eu.
Nu e vina gripului. La unghiul la care este tinut fata de falca stiucii nu putea decat sa dea gaura. Pescarul trebui biciuit in piata publica. 
nasolu scrie:Nu-i ca mine mahNemernic scrie:Eh, cum e bre cu apa ?! Lichida sau solida ?nasolu scrie:@Julien
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu iti zic atat.... maine dimineata nu manca nimic...nici apa de baut....stai 1 ora pe tron sa descarci tot...si mergi la copca
alea batrane acum papa....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...