Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Astazi ati prins?
Aia n-are termen de comparatie...eu ma refeream la frumusete/peisaj nu la marime...desi marimea conteaza si aici 

julien scrie:
Pfff...mi-ai facut o poftaaa![]()
Uite una mai sexoasa
Uite una mai nasoala![]()

...al draq', ce zambet sugubatz are...

Asta-i reclama la Cola...

Cine, ma ?! Nasolu' asta ?!?!?! Pffffff nici n-ai idee ce zace-n elD_ali scrie:![]()
...al draq', ce zambet sugubatz are...![]()
Asta-i reclama la Cola...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Dute bah d'acilea cu Cola ta!Nemernic scrie:Cine, ma ?! Nasolu' asta ?!?!?! Pffffff nici n-ai idee ce zace-n elD_ali scrie:![]()
...al draq', ce zambet sugubatz are...![]()
Asta-i reclama la Cola.......Cat despre Cola....nici nu ma gandesc cat de buna a fost dupa drill

...ia de-aci: http://www.youtube.com/watch?v=INSSAoy9kJ0

\''/ heavy metal, baby!
frumoasa dar urat iai gaurit gura cu gripuandrei-ovidiu scrie:Pfff...mi-ai facut o poftaaaspiridusul scrie:Daca e vorba de stiucile altora, mai rar am vazut asa piese frumoase ca in acest reportaj:
http://www.illex.fr/fr/event/phenomene-leman.334.html![]()
Uite una mai sexoasa![]()

-
- veteran
Julien, stiuca e luata pe Golesti? E cea care a ajuns la Mugurel? Mi-a zis de captura aceasta, parca 13 kg daca-mi aduc bine aminte. Felicitari. Candva se prindeau asemenea exemplare si pe Budeasa.
Nasolu' m-ia spus ca e aia de 1,8kg.din Budeasa, cel putin asa au zis toti pescarii de langa el ca modelul asta de peste nu creste mai mare.Tu cred ca ar trebui sa recunosti mai repede peisajul,doar ai avut multe partide acolo. 

julien scrie:Nasolu' m-ia spus ca e aia de 1,8kg.din Budeasa, cel putin asa au zis toti pescarii de langa el ca modelul asta de peste nu creste mai mare.Tu cred ca ar trebui sa recunosti mai repede peisajul,doar ai avut multe partide acolo.

Da-da, Juli...1.8 pa' coada.

Ba,tu esti singuru'contemporan pe care-l bat de ma omoarajulien scrie:Nasolu' m-ia spus ca e aia de 1,8kg.din Budeasa, cel putin asa au zis toti pescarii de langa el ca modelul asta de peste nu creste mai mare.Tu cred ca ar trebui sa recunosti mai repede peisajul,doar ai avut multe partide acolo.

Nu pa' coada dom'ne. Pa' mandibula.D_ali scrie:julien scrie:Nasolu' m-ia spus ca e aia de 1,8kg.din Budeasa, cel putin asa au zis toti pescarii de langa el ca modelul asta de peste nu creste mai mare.Tu cred ca ar trebui sa recunosti mai repede peisajul,doar ai avut multe partide acolo.![]()
Da-da, Juli...1.8 pa' coada.