Totusi mirosea a pesteTavi scrie:Pertinenta intrebarea!![]()
Zamfi, daca n-ai mirosit sapunu, nu esti pescar adevarat!
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Always C&R
http://www.bscteam.ro
M-ati luat in colimator, hai?! Domne' sapunul nu l-am mirosit (da sa mi se agatze voblerul ca am apucaturi de pescar!) ca oricum mirosea a ...peste
Acuma , dupa ideile voastre, stau si ma gandesc la mustaciosul ala cum o fi ajuns la sapun?!Sau, cu alte cuvinte,cam pe unde era sapunul cand l-o halit mustaciosul( va dati seama ca la mustatile alea...)
Pervers animal
Ieri m-am intors dupa trei zile din Delta.Apa scazuta,limpede,calda si numai buna de baie.
Am prins in fiecare zi cate ceva:avat la orice aveam in capatul firului(eliberat ca-i prohi.)stiuculite 1,5-2 kg, majoritatea la oscilante(bricegele le-am eliberat sa mai creasca si sa vina la toamna) si bibi frumusel,300-400 gr.(donat gazdei,fiindca desi e prohi, bibanul nu se pune la socoteala, in Delta).
Mai dau o raita si vineri
Am prins in fiecare zi cate ceva:avat la orice aveam in capatul firului(eliberat ca-i prohi.)stiuculite 1,5-2 kg, majoritatea la oscilante(bricegele le-am eliberat sa mai creasca si sa vina la toamna) si bibi frumusel,300-400 gr.(donat gazdei,fiindca desi e prohi, bibanul nu se pune la socoteala, in Delta).
Mai dau o raita si vineri
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Sambata seara pe la noua jumate am luat un pastrav gri de 800 grame la countdown portocaliu-galben de 9. Am pescuit 3 ore sambata seara si 4 ore duminica dimineatza iar acest peste a fost singura captura. Am incercat vreo' suta de voblere si linguri, si-am lasat in balta vreo 50$ (in voblere).
Lacul e unul natural foarte, foarte adanc si adaposteste majoritatea speciilor de pastrav din Canada. Pescuitul la spinning e dificil in sensul ca pestii se afla la mare adancime, greu de ajuns cu nalucile obisnuite. In primii 6-10 m de mal apa e de cca 3 m adancime dupa care se adanceste brusc. Fundul e "pavat" cu copaci cazutzi de-a lungul timpului. Se pescuieste in special la trolling.
Voi atasa si vreo doua poze.
Lacul e unul natural foarte, foarte adanc si adaposteste majoritatea speciilor de pastrav din Canada. Pescuitul la spinning e dificil in sensul ca pestii se afla la mare adancime, greu de ajuns cu nalucile obisnuite. In primii 6-10 m de mal apa e de cca 3 m adancime dupa care se adanceste brusc. Fundul e "pavat" cu copaci cazutzi de-a lungul timpului. Se pescuieste in special la trolling.
pot sa ghicesc ca l-ai luat la 6-10 de mal? la vreo 3 m adancime?onesti scrie:
Tavi scrie:pot sa ghicesc ca l-ai luat la 6-10 de mal? la vreo 3 m adancime?onesti scrie:
sa fie prag acolo ?
Always C&R
Tavi scrie:pot sa ghicesc ca l-ai luat la 6-10 de mal? la vreo 3 m adancime?onesti scrie:
Ma, tu ai citit caracteristicile countdown-ului!
La vreo 3m de mal.