Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Mai 2007, 19:36

Tavi scrie:Pertinenta intrebarea! :lol:
Zamfi, daca n-ai mirosit sapunu, nu esti pescar adevarat! :twisted:
Totusi mirosea a peste :twisted: provenienta mirosului sa neo spuna Zamfi :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Mai 2007, 19:52

:lol:
M-ati luat in colimator, hai?! Domne' sapunul nu l-am mirosit (da sa mi se agatze voblerul ca am apucaturi de pescar!) ca oricum mirosea a ...peste :lol: Sigur ca daca nu era sapun "de casa" si era cine stie ce neam american de sapun...era o idee! Mai stii ce vedeta americana "spala" la rau...
Acuma , dupa ideile voastre, stau si ma gandesc la mustaciosul ala cum o fi ajuns la sapun?!Sau, cu alte cuvinte,cam pe unde era sapunul cand l-o halit mustaciosul( va dati seama ca la mustatile alea...) :lol:
Pervers animal :oops: :wink:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Mai 2007, 20:11

Poate ca mustacioasa avea un piercing intim care a atras mustaciosul, iar acesta, infierbantat la culme si ajuns in punctul "K" (virgula) cand sa faca jonctiunea celor cateva perechi de buze a luat "tzeapa la intrare" si-a inghitzit galusca (pardon, sapunul). Bitch!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 28 Mai 2007, 14:08

Ieri m-am intors dupa trei zile din Delta.Apa scazuta,limpede,calda si numai buna de baie.
Am prins in fiecare zi cate ceva:avat la orice aveam in capatul firului(eliberat ca-i prohi.)stiuculite 1,5-2 kg, majoritatea la oscilante(bricegele le-am eliberat sa mai creasca si sa vina la toamna) si bibi frumusel,300-400 gr.(donat gazdei,fiindca desi e prohi, bibanul nu se pune la socoteala, in Delta).
Mai dau o raita si vineri :roll:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Mai 2007, 19:34

Sambata seara pe la noua jumate am luat un pastrav gri de 800 grame la countdown portocaliu-galben de 9. Am pescuit 3 ore sambata seara si 4 ore duminica dimineatza iar acest peste a fost singura captura. Am incercat vreo' suta de voblere si linguri, si-am lasat in balta vreo 50$ (in voblere).

Lacul e unul natural foarte, foarte adanc si adaposteste majoritatea speciilor de pastrav din Canada. Pescuitul la spinning e dificil in sensul ca pestii se afla la mare adancime, greu de ajuns cu nalucile obisnuite. In primii 6-10 m de mal apa e de cca 3 m adancime dupa care se adanceste brusc. Fundul e "pavat" cu copaci cazutzi de-a lungul timpului. Se pescuieste in special la trolling.

Voi atasa si vreo doua poze.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2007, 21:58

onesti scrie:
Lacul e unul natural foarte, foarte adanc si adaposteste majoritatea speciilor de pastrav din Canada. Pescuitul la spinning e dificil in sensul ca pestii se afla la mare adancime, greu de ajuns cu nalucile obisnuite. In primii 6-10 m de mal apa e de cca 3 m adancime dupa care se adanceste brusc. Fundul e "pavat" cu copaci cazutzi de-a lungul timpului. Se pescuieste in special la trolling.

pot sa ghicesc ca l-ai luat la 6-10 de mal? la vreo 3 m adancime?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Mai 2007, 22:10

Tavi scrie:
onesti scrie:

sa fie prag acolo ?

:roll: :lol: :lol: :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Mai 2007, 22:39

Tavi scrie:
onesti scrie:

Ma, tu ai citit caracteristicile countdown-ului!
La vreo 3m de mal.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 29 Mai 2007, 11:07

cu toate ca sunt un pic oftopic ca zic un pic cu intarziere, dar am fost in weekend la scorei si am pacalit 2 avati la un yo-zuri livebait vibe , unu de 2.5kg si unu de 4kg :wink: . si pikeman a prins da nu vrea sa zica :lol: zi bah la lume cat a avut ?!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 29 Mai 2007, 17:53

p5ih0 scrie:. si pikeman a prins da nu vrea sa zica :lol: zi bah la lume cat a avut ?!
Zii , domnule, ca unii din noi cu atat ne bucuram, cu ce prind altii!

Scrie răspuns