Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de D_ali » 07 Iun 2012, 06:09

Adi, ala de-o facut poze sunt io pe de-o parte si Georgian, pe de-alta...:)
Acuma treaba o stat cam asha:
La ciuca "tavalita", de poze/film s-a ocupat Georgian (de la In Carlig) si e lesne de-nteles de ce nu i-a intins o mana. (isi facea omu' emisiunea)
Eu nu am putut sa-l ajut pentru ca eram pe malul opus, in diagonala la vreo 200 de metri, in dril cu-o surata ceva mai mica. Nu-i pescareasca, asa s-a nimerit. :)
In celelate cazuri, unde a fost nevoie de ajutor (reciproc) am procedat ca tine si amicii tai.

Uite, pe-asta am scos-o cu labele din dotare: http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=15220
:)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Iun 2012, 14:20

D_ali scrie:Adi, ala de-o facut poze sunt io pe de-o parte si Georgian, pe de-alta...:)
Acuma treaba o stat cam asha:
La ciuca "tavalita", de poze/film s-a ocupat Georgian (de la In Carlig) si e lesne de-nteles de ce nu i-a intins o mana. (isi facea omu' emisiunea)
Eu nu am putut sa-l ajut pentru ca eram pe malul opus, in diagonala la vreo 200 de metri, in dril cu-o surata ceva mai mica. Nu-i pescareasca, asa s-a nimerit. :)
In celelate cazuri, unde a fost nevoie de ajutor (reciproc) am procedat ca tine si amicii tai.

Uite, pe-asta am scos-o cu labele din dotare: http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=15220
:)
si ceva giugele testate? sa-mi soptesti un PM daca le-ai facut baie .
eu am renuntat duminica sa dau acolo cand am vazut ce salata e in apa, vad ca voi ati riscat si castigat, bravo :respekt:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Iun 2012, 14:48

Ghenadie, le-am testat putin insa n-a fost momentul lor. Ai vazut ce culoare avea apa...
O sa fac un review dupa ce le pescuiesc mai mult in conditii optime.
Ai sa razi dar eu unul am prins tocmai prin "salata" aia, e un defect din pescuitul prin delta. :)
Nu-i mai putin adevarat ca-ti limita aria de cercetare, iar pentru o balta mica e o problema.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Iun 2012, 15:05

pai daca mai ramaneam si eu cu tovarasul meu acolo, in mod cert de duelam in lanseuri pe acolo :wallbash:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Iun 2012, 15:08

Ghenadie scrie:pai daca mai ramaneam si eu cu tovarasul meu acolo, in mod cert de duelam in lanseuri pe acolo :wallbash:
Fara-ndoiala...
Pana la urma unde ati pescuit?

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 07 Iun 2012, 15:38

Eu raman la parerea ca ai prins in salata doar pentru ca acolo ai bagat si tu twisterul care trebuia :) Daca-l bagai si unde ai dat dimineata luai si acolo...dar drept este ca ai vrut tu sa testezi niste maimute noi :)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Iun 2012, 16:00

Foarte posibil. Totusi am avut ceva activitate si pe prajiturelele "alea" dar nu s-a concretizat...(deci nu se pune) :elkgrin:
...si da, "twisterul" ala ne-a facut ziua. :)

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 09 Iun 2012, 10:44

spiridusul scrie:Eu raman la parerea ca ai prins in salata doar pentru ca acolo ai bagat si tu twisterul care trebuia :) Daca-l bagai si unde ai dat dimineata luai si acolo...dar drept este ca ai vrut tu sa testezi niste maimute noi :)

Au la Decatlon niste offset-uri mari cat palma....culoare firetiger,trece prin bradis ff usor.Sunt la plic de trei buc ,dar un singur carlig cu lest pe tija,costa cam 50 lei plicul.Mie personal imi plac mult,din pacate nu am prins inca cu ele cu toate ca am avut atacuri. O idee de pescuit in salata...fire incordate!!
Fishermen are born honest, but they get over it.

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 09 Iun 2012, 10:47

a,si sa nu uit sa precizez,lestul cu care vine de la producator e cam usor ,eu personal vreau sa-i mai pun niste banda de plumb.
Fishermen are born honest, but they get over it.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Iun 2012, 20:49

Scrie răspuns