Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
spune-mi te rog de unde ai luat agrafele aleaovidiu14 scrie:sambata si duminica
Dunare
Salau
stiuca o gramada dar f mica
avat rar
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12615
vezi si aici: http://www.energofish.ro/category.php/Agrafe/200040/
"Pestele rapitor este prea valoros pt. a-l prinde o singura data."-Lee Wulf
sambata- delta dunarii , isac, uzina, chiril, o marla la 20 cm se pare ca a fost o furtuna marti si de atunci nu mai merge 
duminica- delta dunarii taranova, gorgostel( parca) si dunarea veche..
un somotei 30 cm la jog pe dunarea veche , 3 marle 20-30 cm si 2 bibanei cocosati.
luni - arges, zona posta apa tulbure in retragere, o marla apoi baraj mihailesti dupa salau - nici un tac
vreme superba, aer curat , liniste.. ce ti-ai mai putea dori de la viata..

duminica- delta dunarii taranova, gorgostel( parca) si dunarea veche..
un somotei 30 cm la jog pe dunarea veche , 3 marle 20-30 cm si 2 bibanei cocosati.
luni - arges, zona posta apa tulbure in retragere, o marla apoi baraj mihailesti dupa salau - nici un tac
vreme superba, aer curat , liniste.. ce ti-ai mai putea dori de la viata..
am fo la Duanre.. s-a prins cate ceva: salai si avati - multi avati...adica ma rog vreo 30 buc..intre 1 s 3.5kg... cei mai multi s-au prins la..... tan-tan-naaa: http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12638
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Am fost si eu la Dunare de luni dupamiaza pana astazi la pranz. Luni, inainte de intunecare cu vreo ora am pescuit si am pacalit 1 salau punctabil, vreo 10 sub kg (eliberati), iar avatul nu si-a facut simtita prezenta. Ieri dimieata doar 2 strapi nepunctabili, astazi... nimic.
Pentru un novice, ca mine in pescuit cu artificiale la salau, rezultatul a fost unul OK.
Pentru un novice, ca mine in pescuit cu artificiale la salau, rezultatul a fost unul OK.
Bucuresti
- modigliani
- veteran
Re: Astazi ati prins?
NUUU !!!mihali scrie: ati prins astazi ?.

Am dat din bete pana mi-a venit rau ! Nici fixe , nici naluci , nici ... orice altceva am mai incercat !
De la 7 00 h pana la 14 00 h am ocolit insula Mocanu , ba la deriva , ba-n mars . Cu opriri dese pentru stationar .
Doi oameni ..... zero absolut !!! Niciun solz de peste ! Un singur atac am avut eu la oscilanta exact in valtoarea de sub Podul Prieteniei . Atat .
La iesire am discutat cu multe echipaje de pescari . Toti au fost absolut dezamagiti de rezultate ( in pofida unei zile splendide )
....................................
Ma duc sa iau un antidepresiv !

feugen scrie:Am fost si eu la Dunare de luni dupamiaza pana astazi la pranz. Luni, inainte de intunecare cu vreo ora am pescuit si am pacalit 1 salau punctabil, vreo 10 sub kg (eliberati), iar avatul nu si-a facut simtita prezenta. Ieri dimieata doar 2 strapi nepunctabili, astazi... nimic.

Amicii cu care am fost au prins de la mal: fara numar ciortanici <1kg, carasei de la ca palma pana la juma' de kg, platicute de la 50gr pana la 150gr. Exceptand carasii restul FREE WILLY
Bucuresti