Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 18 Oct 2010, 13:07

imi cer scuze,chiar n am citit conditiile dar poate ma lamuresti tu in legatura cu hanoracu,deobicei pescuiesc in trening dar mi s a facut cald si am dat bluza jos. . . cat despre ochii stiucii va asigur ca nu m am atins ...si acum ca ma gandesc mai bine,am mai auzit desprea aceasta practica pe discovery ziceau ca daca esti jumate in gura rechinului se recomanda sa i bagi degetele in ochi :)) la mine nu a fost cazul

Imagine

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Oct 2010, 13:16

tito scrie:@tudor
Ba au un subiect comun.Ce m-a deranjat a fost ca la pozele postate de crysst ai fost foarte vehement (si nu ai fost singurul), pe cand la bietele marlite facute scrum de Rapala Man ai tacut si tu si restul. Acum stau si ma intreb, cine greseste mai tare, cel care a pus poze cu niste stiuci "punctabile" pe care le tine de ochi, sau cel care se declara adeptul C&R dar baga la cuptor marlite sub dimensiunea legala?! Cam asta era punctul...comun.
Nici nu am vazut stiucile lui Rapala man, unde sunt ? Daca ar fi sa comentez toate pozele care nu-mi convin as face numai asta toata ziua.

Revin on topic.
Ieri, in timp ce aici continuau discutiile de mama focului, am scos barcazul pe apa. Temperatura scazuse cu 20 de grade in doua zile, ceea ce nu prea mi se parea OK. Dar iesirea era stabilita de o saptamana la incheierea iesirii precedente.
Am prins in total 71 de pesti iar colegul 57. Marea majoritate au fost bibani, unii frumusei chiar. Au fost si vreo 10 strapi nepunctabili.

Iata pestii mai frumosi :

Imagine

Imagine

Imagine

Am pescuit de la 10 la 18 cu o ora pauza de masa.

100% din capturi s-au intors la casele lor.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 23 Oct 2010, 19:17

cu riscul de a enerva pe unii si a scoate din sarite pe altii, mai postez o fotografie, de data asta nr 13 a fost un nr cu noroc, intre 1kg si 5kg (cea din fotografie)

Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Oct 2010, 19:31

Nu vad nici un motiv de enervare,poza e ok , foarte faina cumatra...bravo.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Oct 2010, 19:38

Corect. :wink: Azi e pe gustul tuturor,te asigur.Iesea mai misto daca era facuta cu un aparat mai bun,dar e bine si asa.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Oct 2010, 11:01

crysst scrie:
old_radu scrie:...exact cum se intampla cu unii pescari , care retin ....tot... :lol:
...instinctul animalic... :lol:
o sa zic PASS tura asta sa nu o luam iar pe o panta descendenta......ca idee, MODERATORII ce fac? dorm?...ce a facut Old Radu se numeste PROVOCARE LA SCANDAL si este si offtopic. Pe mine vroiati sa ma banati pt o poza. Tudore, ce faci dormi? ia atitudine......
Nu dorm dar gandesc ca si elias mai sus.
Off-topicuri sunt multe oricum.
Incet, incet vad ca incepi sa tii cont de remarcile altora. Incearca sa reduci pozele la 640x480, altfel deformezi pagina forumului si devine greu de citit.

Uite aici un exemplu :

Imagine

:lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 24 Oct 2010, 11:18

frumos crocodilu tudor....cat despre poze...daca imi zici cum sa fac photobucketul.com sa le puna mai mici....spune-mi si mie. Oricum forumu ramane citibil...nu se mai vede reclama de pe margine.
@old radu, felicitari pentru alegerea facuta.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 25 Oct 2010, 09:01

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si ceva off-topic pentru cativa dintre useri: eliberarea.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 09:05

frumosi crocodilii.....bravo, si bravo si pentru eliberare....sper ca saptamana viitoare sa ma duc pe o balta unde este obligatoriu c&r....sa fac si eu poze din astea ca vad ca sunt apreciate. Nu mi se pare ca fac nimic in plus fata de ce am facut pana acum....ci doar respect regulamentu de pe balta unde pescuiesc.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 31 Oct 2010, 19:12

cateva - vre-o 10 total 15kg de azi

Imagine

Imagine

Scrie răspuns