Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant

imi cer scuze,chiar n am citit conditiile dar poate ma lamuresti tu in legatura cu hanoracu,deobicei pescuiesc in trening dar mi s a facut cald si am dat bluza jos. . . cat despre ochii stiucii va asigur ca nu m am atins ...si acum ca ma gandesc mai bine,am mai auzit desprea aceasta practica pe discovery ziceau ca daca esti jumate in gura rechinului se recomanda sa i bagi degetele in ochi
) la mine nu a fost cazul

Nici nu am vazut stiucile lui Rapala man, unde sunt ? Daca ar fi sa comentez toate pozele care nu-mi convin as face numai asta toata ziua.tito scrie:@tudor
Ba au un subiect comun.Ce m-a deranjat a fost ca la pozele postate de crysst ai fost foarte vehement (si nu ai fost singurul), pe cand la bietele marlite facute scrum de Rapala Man ai tacut si tu si restul. Acum stau si ma intreb, cine greseste mai tare, cel care a pus poze cu niste stiuci "punctabile" pe care le tine de ochi, sau cel care se declara adeptul C&R dar baga la cuptor marlite sub dimensiunea legala?! Cam asta era punctul...comun.
Revin on topic.
Ieri, in timp ce aici continuau discutiile de mama focului, am scos barcazul pe apa. Temperatura scazuse cu 20 de grade in doua zile, ceea ce nu prea mi se parea OK. Dar iesirea era stabilita de o saptamana la incheierea iesirii precedente.
Am prins in total 71 de pesti iar colegul 57. Marea majoritate au fost bibani, unii frumusei chiar. Au fost si vreo 10 strapi nepunctabili.
Iata pestii mai frumosi :

Am pescuit de la 10 la 18 cu o ora pauza de masa.
100% din capturi s-au intors la casele lor.
Nu dorm dar gandesc ca si elias mai sus.crysst scrie:o sa zic PASS tura asta sa nu o luam iar pe o panta descendenta......ca idee, MODERATORII ce fac? dorm?...ce a facut Old Radu se numeste PROVOCARE LA SCANDAL si este si offtopic. Pe mine vroiati sa ma banati pt o poza. Tudore, ce faci dormi? ia atitudine......old_radu scrie:...exact cum se intampla cu unii pescari , care retin ....tot...![]()
...instinctul animalic...
Off-topicuri sunt multe oricum.
Incet, incet vad ca incepi sa tii cont de remarcile altora. Incearca sa reduci pozele la 640x480, altfel deformezi pagina forumului si devine greu de citit.
Uite aici un exemplu :

frumosi crocodilii.....bravo, si bravo si pentru eliberare....sper ca saptamana viitoare sa ma duc pe o balta unde este obligatoriu c&r....sa fac si eu poze din astea ca vad ca sunt apreciate. Nu mi se pare ca fac nimic in plus fata de ce am facut pana acum....ci doar respect regulamentu de pe balta unde pescuiesc.