Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Sep 2010, 16:10

zamfi scrie:Cum zici ,este o intreaga poveste... :lol: Daca te consoleaza cu ceva ,Michael ,acelasi lucru l-am patit aseara! :lol: Doar ca eu dadeam cu un Thrill de 7 cm (care a speriat obletii :lol: ) si langa mine a intors ditamai cocosatul :twisted: Ce-i drept apa era perfect curata si cred ca a reusit sa citeasca pana si firma de pe vobler! La cca 30 minute de "operatiunea" prezentata ,pe alt loc care nu spunea nimic , am avut o lovitura dura pe acelasi vobler si am prins ...nimic :shock: Pur si simplu cred ca a dat in el de nervi !

Ps:on-topic :lol:
Da de un scobar sarit de kg luat la un hornet ce ziceti?

Zamfi,uneori scoica loveste puternic cu capul in burta voblerul.Posibil asta sa fi fost. :lol: :lol:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Sep 2010, 16:59

vorba regretatului maestru Toma Caragiu: astazi, canci! :cry:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Sep 2010, 18:06

elias scrie:
zamfi scrie:Cum zici ,este o intreaga poveste... :lol: Daca te consoleaza cu ceva ,Michael ,acelasi lucru l-am patit aseara! :lol: Doar ca eu dadeam cu un Thrill de 7 cm (care a speriat obletii :lol: ) si langa mine a intors ditamai cocosatul :twisted: Ce-i drept apa era perfect curata si cred ca a reusit sa citeasca pana si firma de pe vobler! La cca 30 minute de "operatiunea" prezentata ,pe alt loc care nu spunea nimic , am avut o lovitura dura pe acelasi vobler si am prins ...nimic :shock: Pur si simplu cred ca a dat in el de nervi !

Ps:on-topic :lol:
Da de un scobar sarit de kg luat la un hornet ce ziceti?

Zamfi,uneori scoica loveste puternic cu capul in burta voblerul.Posibil asta sa fi fost. :lol: :lol:
Nu deranjeaza daca are cateva kile!Scoica! :lol: Mai ales ca-mi plac scoicile ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Sep 2010, 11:25

joi am prins o mreana si un clean in 4 ore pe timis, pozele inca-s pe camera.
prima mreana prinsa de mine, nu stiu cat a avut, dar e un peste luptator....mai ales pe echipament light.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Sep 2010, 11:37

zamfi scrie: Nu deranjeaza daca are cateva kile!Scoica! :lol: Mai ales ca-mi plac scoicile ...
da , da, mijto scoicile, daca sunt plasate intre 2 picioare, si nu trebuie sa fie musai pe suport 90-60-90 :lol: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Sep 2010, 12:00

Da,da alea nu lovesc voblerul in burta,ci sub burta :lol: Scuze de off :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Sep 2010, 14:24

Michael scrie:...
prima mreana prinsa de mine, nu stiu cat a avut, dar e un peste luptator....mai ales pe echipament light.
...te asigur ca este la fel de luptatoare , "pe" orice fel echipament :lol:
...ca , drilul este mai spectaculos cu un UL sau L , asta e altceva... :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Sep 2010, 15:31

in cazul asta sper sa ma mai intalnesc cu mrene pe viitor.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Sep 2010, 15:47

Mai rau ca niciodata, astazi nu am avut nici macar un tzac in 4 ore de pescuit :?
Am cautat salaul cu twistere/shaduri albe/verzi/etc, voblere rattling/sdr/jointed si nimic; parca pescuiam in cada :lol:
I-am dat toate culorile in toate formele in cele cateva prezentari pe care le stiu si am fost ignorat in totalitate. Nici macar o marlita nu s-a milogit :roll:
Din cei care au iesit pe langa Bucuresti a mai avut cineva problema asta (pescuit pe Arges si Neajlov)?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 18 Sep 2010, 17:25

T.Adrian... :P la mine azi a fost putin mai bine, chit ca nu am scos nici un peste din apa...

In 4 ore de pescuit astazi, am vazut ceva ce pana acuma nu am vazut, si mi-a dat incredere ca o sa vina si pestele cel mare. Plimb eu Alaska-ul de 2.5 cm prin apa, si deodata la 1.5m de mal, vad cum se ridica din ,,adancuri'' un clean , din aproximarile mele era cam 1.5-2 kg, era imens pe langa astia de 30 cm pe care i-am prins eu pana acuma, dar din pacate n-a apucat sa mai puna botu' pe voblerasu' meu, deoarece era prea aproape de mal, 1.5 m, si ultimi 0.5 m sunt cu pietroaie...

Scrie răspuns