Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 13 Sep 2010, 18:40

zii mai multe despre astea oate noi....cum le zice pe nume?

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 13 Sep 2010, 18:43

ovidiu scrie:
edi_curiosul scrie:
andreiu_32 scrie:la ce a mancat edison avatu ala? la rama rosie? sau... boiles?
N-ai rezistat tentatiei,no?
la bobler trim holo de 7
au aparut niste voblere 'oate de tot pentru avat si nu numai..abia astept sa le dau un test ;)
care?

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 13 Sep 2010, 18:53

Good game !!! :D
Fishermen are born honest, but they get over it.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Sep 2010, 11:43

Duminica un bibanel cocosat de 540 gr.
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=12255
S'altare și bunăstare !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Sep 2010, 21:09

n-am prins, dar era pe cat pe ce astazi :lol:
la vreo 3-4 metri in fata mea, in timp ce rapala-ul meu ajunsese in mijlocul unui card de obleti care nu pareau a fi deranjati, probabil pentru ca l-am ales sa fie exact ca si ei...se ridica din "adancuri" un avat ce l-am apreciat la 3-4 kg si desi parea chitit pe voblerul meu, in ultima clipa s-a razgandit si s-a infipt in unul dintre obleti.
am ramas masca, cand vezi actiunea in fata ta, parca nici nu poti reactiona.
apoi s-a dus la malul opus si asa a dat in obletii din apa mica de langa mal ca multi au sarit pe mal si nu mai reuseau sa se intoarca in apa.
oricat m-as fi strofocat cu popper-e, voblere, rotative, spinner bite-uri, chiar shad-uri trase cu viteza sub oglinda apei, nu am reusit sa pacalesc nici un avat.
pe asta mare chiar il puteam urmari cum patruleaza prin fata mea, cand in amonte, cand in aval...timisul e scazut si limpede, se vedea la suprafata siajul lasat de el.
mare pacatos avatul...cati am prins mereu din intamplare i-am luat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Sep 2010, 21:46

Michael scrie:...n-am prins, dar era pe cat pe ce astazi ...
...asta-i tare de tot !
...ti-au lipsit exact 2 microni mai la stanga ...sau la dreapta ?... :lol: :lol: :lol:

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 15 Sep 2010, 21:49

ce rapala ?:D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2010, 10:58

Michael scrie:n-am prins, dar era pe cat pe ce astazi :lol:
la vreo 3-4 metri in fata mea, in timp ce rapala-ul meu ajunsese in mijlocul unui card de obleti care nu pareau a fi deranjati, probabil pentru ca l-am ales sa fie exact ca si ei...se ridica din "adancuri" un avat ce l-am apreciat la 3-4 kg si desi parea chitit pe voblerul meu, in ultima clipa s-a razgandit si s-a infipt in unul dintre obleti.
am ramas masca, cand vezi actiunea in fata ta, parca nici nu poti reactiona.
apoi s-a dus la malul opus si asa a dat in obletii din apa mica de langa mal ca multi au sarit pe mal si nu mai reuseau sa se intoarca in apa.
oricat m-as fi strofocat cu popper-e, voblere, rotative, spinner bite-uri, chiar shad-uri trase cu viteza sub oglinda apei, nu am reusit sa pacalesc nici un avat.
pe asta mare chiar il puteam urmari cum patruleaza prin fata mea, cand in amonte, cand in aval...timisul e scazut si limpede, se vedea la suprafata siajul lasat de el.
mare pacatos avatul...cati am prins mereu din intamplare i-am luat.
ca o constatare, deobicei avatul rapeste la ceva ce sperie obletii, adik sa intelegi mai bine ideea, cand sunt obleti langa mal si dau cu o guma alba printre ei si nu se sperie, schimb pe alta culoare care sa ii imprastie...se intampla de multe ori sa atace cand incep obletii sa se agite, oricum el sta la panda si ataca la momentul oportun..poate vazand ca o chestie marunta imprastie obletii, se furie tare si tabara pe ea :lol: :lol: :lol:

P.S. intotdeauna trebuie sa aduci un plus ca sa fie atacata naluca ta, ceva diferit de restul cardului de obleti :) acu na, nu functioneaza intotdeauna si poti sa schimbi toata trusa dejeaba...una peste alta "sti vreo regula in pescuit pe care eu nu o stiu?" :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Sep 2010, 12:12

Cum zici ,este o intreaga poveste... :lol: Daca te consoleaza cu ceva ,Michael ,acelasi lucru l-am patit aseara! :lol: Doar ca eu dadeam cu un Thrill de 7 cm (care a speriat obletii :lol: ) si langa mine a intors ditamai cocosatul :twisted: Ce-i drept apa era perfect curata si cred ca a reusit sa citeasca pana si firma de pe vobler! La cca 30 minute de "operatiunea" prezentata ,pe alt loc care nu spunea nimic , am avut o lovitura dura pe acelasi vobler si am prins ...nimic :shock: Pur si simplu cred ca a dat in el de nervi !

Ps:on-topic :lol:
Da de un scobar sarit de kg luat la un hornet ce ziceti?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Sep 2010, 16:09

Corecta treaba cu sperietoarea obletilor.Multa vreme am avut un Salmo minnow,(culoarea stiu ca nu va intereseaza :lol: ) care atunci cand il recuperam facea sa sara obletii ca arsi.Asta mi-a adus multi avati ,stiuci,bibani,salai.Cel mai tare vobler ce l-am avut vreodata. :wink:

Scrie răspuns