Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
Duminica un bibanel cocosat de 540 gr.
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=12255
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=12255
S'altare și bunăstare !
n-am prins, dar era pe cat pe ce astazi
la vreo 3-4 metri in fata mea, in timp ce rapala-ul meu ajunsese in mijlocul unui card de obleti care nu pareau a fi deranjati, probabil pentru ca l-am ales sa fie exact ca si ei...se ridica din "adancuri" un avat ce l-am apreciat la 3-4 kg si desi parea chitit pe voblerul meu, in ultima clipa s-a razgandit si s-a infipt in unul dintre obleti.
am ramas masca, cand vezi actiunea in fata ta, parca nici nu poti reactiona.
apoi s-a dus la malul opus si asa a dat in obletii din apa mica de langa mal ca multi au sarit pe mal si nu mai reuseau sa se intoarca in apa.
oricat m-as fi strofocat cu popper-e, voblere, rotative, spinner bite-uri, chiar shad-uri trase cu viteza sub oglinda apei, nu am reusit sa pacalesc nici un avat.
pe asta mare chiar il puteam urmari cum patruleaza prin fata mea, cand in amonte, cand in aval...timisul e scazut si limpede, se vedea la suprafata siajul lasat de el.
mare pacatos avatul...cati am prins mereu din intamplare i-am luat.

la vreo 3-4 metri in fata mea, in timp ce rapala-ul meu ajunsese in mijlocul unui card de obleti care nu pareau a fi deranjati, probabil pentru ca l-am ales sa fie exact ca si ei...se ridica din "adancuri" un avat ce l-am apreciat la 3-4 kg si desi parea chitit pe voblerul meu, in ultima clipa s-a razgandit si s-a infipt in unul dintre obleti.
apoi s-a dus la malul opus si asa a dat in obletii din apa mica de langa mal ca multi au sarit pe mal si nu mai reuseau sa se intoarca in apa.
oricat m-as fi strofocat cu popper-e, voblere, rotative, spinner bite-uri, chiar shad-uri trase cu viteza sub oglinda apei, nu am reusit sa pacalesc nici un avat.
pe asta mare chiar il puteam urmari cum patruleaza prin fata mea, cand in amonte, cand in aval...timisul e scazut si limpede, se vedea la suprafata siajul lasat de el.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ca o constatare, deobicei avatul rapeste la ceva ce sperie obletii, adik sa intelegi mai bine ideea, cand sunt obleti langa mal si dau cu o guma alba printre ei si nu se sperie, schimb pe alta culoare care sa ii imprastie...se intampla de multe ori sa atace cand incep obletii sa se agite, oricum el sta la panda si ataca la momentul oportun..poate vazand ca o chestie marunta imprastie obletii, se furie tare si tabara pe eaMichael scrie:n-am prins, dar era pe cat pe ce astazi![]()

P.S. intotdeauna trebuie sa aduci un plus ca sa fie atacata naluca ta, ceva diferit de restul cardului de obleti

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Cum zici ,este o intreaga poveste...
Daca te consoleaza cu ceva ,Michael ,acelasi lucru l-am patit aseara!
Doar ca eu dadeam cu un Thrill de 7 cm (care a speriat obletii
) si langa mine a intors ditamai cocosatul
Ce-i drept apa era perfect curata si cred ca a reusit sa citeasca pana si firma de pe vobler! La cca 30 minute de "operatiunea" prezentata ,pe alt loc care nu spunea nimic , am avut o lovitura dura pe acelasi vobler si am prins ...nimic
Pur si simplu cred ca a dat in el de nervi !
Ps:on-topic
Da de un scobar sarit de kg luat la un hornet ce ziceti?

Ps:on-topic

Da de un scobar sarit de kg luat la un hornet ce ziceti?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.