zau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
salut
Salut .....vreau sa iti spun de zau de campie cate ceva .....anul trecut in octombrie or recoltat ...am vazut cu ochii mei ...lumea spune ca in fiecare an recolteaza ,ceea ce nu prea cred ......vreau sa iti spun ca eu anul trecut nu veneam sub 10 kg de peste de acolo .....si mergeam de 2 ori pe saptamana si stateam 1-zi 2 zile dar intre ora 6 si 13 ii nenoroceam ....una una mancau nebuni dupa care de la 18:00 incolo pan pe la 21:00 mai intra da slab ........eu anul asta o sa fiu una una acolo .....daca o sa afli totusi cand se poate pescui sa ma anunti si pe mine te rog fain ....fir intins . Mi-am facut un clip .....cu poze majoritatea de la ZAU .... INTRA SI TU DACA VREI SI UITATE http://www.youtube.com/watch?v=xmjmrctExRA
Ca sa fie treaba clara:anul trecut ,in toamna, nu au recoltat Zau de Campie! L-AU RAS pur si simplu!!!!
Au scazut apa la maximul posibil si au tras cu plase cu ochiuri mici...Au nenorocit balta! Cica baga inapoi pestele ,mai putin fitofagul...Povesti!Au ras in special salaul...Deci... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
@bogdanalba
ceva informatii recente despre taureni si mihes ai? eu n-am mai fost pe taureni de anul trecut de la Rusalii. mergea bine carasul atunci, dar am luat si un ciortan la vreo 2.5 kg. oricum am vazut ca era multa buruiana. pe langa trestii s-a luat salau destul de frumos atunci.
ceva informatii recente despre taureni si mihes ai? eu n-am mai fost pe taureni de anul trecut de la Rusalii. mergea bine carasul atunci, dar am luat si un ciortan la vreo 2.5 kg. oricum am vazut ca era multa buruiana. pe langa trestii s-a luat salau destul de frumos atunci.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!