zau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost azi pe Zau...Am pescuit de la ora 13 la 17... Slab ...4 strapi in jur de 1 kg! Ca deja ma enervez cu masculii astia
Totusi ,erau niste tipi din Mures care nu credeau ca mai este salau in Zau...Erau la pod si nu prindeau nimic...Nici un atac...Nici nu au vrut sa ma creada ca am prins!
La pietre erau 3 masini ,dar cand am plecat eu nu mai erau pe acolo ,asa ca nu stiu ce au facut. Am mai avut o urmarire de vobler pana in mal ,tot ceva la kil ,si cam atat...
Aaaa...Trei au fost prinsi la vobler
Pun si o poza ...Nu dati cu pietre ca e mici!Prindeti voi mai mari!
Fir intins!

Aaaa...Trei au fost prinsi la vobler

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator nou
fisherman....
Nici o info......despre ce mai intrebat ,dar iti spun ceva despre ROMOS .......am fost de 4 zile 5 bete.porumb .pestisor......absolut nimic nici macar o miscare ....vreau sa ma duc zilele astea mai precis duminica la Sacel .....cine stie .........tu pe unde ai mai fost ce nautati mai ai ???
Nici o info......despre ce mai intrebat ,dar iti spun ceva despre ROMOS .......am fost de 4 zile 5 bete.porumb .pestisor......absolut nimic nici macar o miscare ....vreau sa ma duc zilele astea mai precis duminica la Sacel .....cine stie .........tu pe unde ai mai fost ce nautati mai ai ???
-
- utilizator nou
zamfi.......
Ce sa iti spun eu sunt profund afectat cu hotia asta ce fac nenorociti aia cu Balastierele lor ....la gura ariesului am prins peste extrordinar de frumos dar demult
sunt balastiere extraordinar de multe ......nenorociti de oameni nu vad ca distrug tot puietu toata vegetatia din ape... ...niste nemernici .....eu am bunici acolo in Gura Ariesului , de cate ori ma duc sa imi vizitez bunici ies si la o partida de pescuit ...dar fara nici o speranta ca o sa prind ceva ......Ce sa mai spun cat despre Lacul de la Lancram ...EXACT ACEASI TREABA .or stricat canalele unde era stufarish unde de multe ori sarea ceva ....acuma ioc nimic ....toata cele bune baieti .....Fir intins si daca aveti ceva informati ca se prinde undeva -ceva dati un semn sa mergem sa ne convingem si noi
FIR INTINS VA DORESC .
Ce sa iti spun eu sunt profund afectat cu hotia asta ce fac nenorociti aia cu Balastierele lor ....la gura ariesului am prins peste extrordinar de frumos dar demult