mai poti adauga Fario ca inca nu s-a vazut drac mort
... si de ce ai patit asta Bogdane , nu ?:)
Vidra 2009 - se mai poate?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Brrrr, va dati seama cati pescari si vanatori au avut parte de o moarte cumplita inghititi de namol sau nisip? Exact ca vechii donozauri sau mamutii, bizonii si ursii inecati in mlastini si care dupa zeci de mii de ani sunt scosi la suprafata ca fosile?razvan cristescu scrie:Si mie mi s-a intamplat sa ma scufund pana la brau in niste nisipuri de la coada lacului Scorillo.Am avut noroc ca in jur erau si copaci prabusiti,de fapt era o zona aparuta dupa scaderea lacului.M-am prins de crengi si m-am tras afara.Intr-adevar,parca era o ventuza uriasa.

Iti dai seama ce vor zice savantii epocii cand vor gasi o fosila de pescar alaturi de o fosila de scorobete?Fario_nebunu scrie:
Brrrr, va dati seama cati pescari si vanatori au avut parte de o moarte cumplita inghititi de namol sau nisip? Exact ca vechii donozauri sau mamutii, bizonii si ursii inecati in mlastini si care dupa zeci de mii de ani sunt scosi la suprafata ca fosile?Sunt curios ce vor zice urmasii nostri peste 10.000 ani cand vor "dezgropa" un pescar inecat in namol cu tot echipamentul asupra lui? Foslia va fi atent analizata de savantii epocii. Vor spune: ia te uita ce instrumente primitive avea: lanseta Shimano, mulineta Okuma....saracu', greu de prins peste cu asa ceva! Intre timp se va pescui cu laser, cu raze gama etc.
Ia te uita ce primitivi erau astia, dadeau cu naturale la pastrav.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Din contra, se va spune "ce pescar ecologist, respefta pestii, ii pescuia cu momeala luata din rau, nu aducea naluci din tabla si muste din pene si atza care contin microbi si degradeaza mediul natural!"Tavi scrie:
Iti dai seama ce vor zice savantii epocii cand vor gasi o fosila de pescar alaturi de o fosila de scorobete?
Ia te uita ce primitivi erau astia, dadeau cu naturale la pastrav.
-
- veteran
shoricelu scrie:Foarte tare, fario!!!!) Foarte interesant punctul tau de vedere!!! Subtil

Sa stii ca daca duci la absurd filosofia ecologista ar rezulta ca numai pescuitul cu materiale si memeli luate nu doar direct din natura ci chiar din acel bazin hidrografic sunt cele mai indicate....deci tai o nuia de alun, pui for de coada de cal, carlig facut din spin de plante sau metal colectat din rocile albiei si scorobete sau rama din zona.