Vidra 2009 - se mai poate?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Iul 2009, 16:31

mai poti adauga Fario ca inca nu s-a vazut drac mort
... si de ce ai patit asta Bogdane , nu ?:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 06 Iul 2009, 21:08

Si mie mi s-a intamplat sa ma scufund pana la brau in niste nisipuri de la coada lacului Scorillo.Am avut noroc ca in jur erau si copaci prabusiti,de fapt era o zona aparuta dupa scaderea lacului.M-am prins de crengi si m-am tras afara.Intr-adevar,parca era o ventuza uriasa.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Iul 2009, 22:30

razvan cristescu scrie:Si mie mi s-a intamplat sa ma scufund pana la brau in niste nisipuri de la coada lacului Scorillo.Am avut noroc ca in jur erau si copaci prabusiti,de fapt era o zona aparuta dupa scaderea lacului.M-am prins de crengi si m-am tras afara.Intr-adevar,parca era o ventuza uriasa.
Brrrr, va dati seama cati pescari si vanatori au avut parte de o moarte cumplita inghititi de namol sau nisip? Exact ca vechii donozauri sau mamutii, bizonii si ursii inecati in mlastini si care dupa zeci de mii de ani sunt scosi la suprafata ca fosile? :lol: Sunt curios ce vor zice urmasii nostri peste 10.000 ani cand vor "dezgropa" un pescar inecat in namol cu tot echipamentul asupra lui? Foslia va fi atent analizata de savantii epocii. Vor spune: ia te uita ce instrumente primitive avea: lanseta Shimano, mulineta Okuma....saracu', greu de prins peste cu asa ceva! Intre timp se va pescui cu laser, cu raze gama etc. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Iul 2009, 07:31

Fario_nebunu scrie:
Brrrr, va dati seama cati pescari si vanatori au avut parte de o moarte cumplita inghititi de namol sau nisip? Exact ca vechii donozauri sau mamutii, bizonii si ursii inecati in mlastini si care dupa zeci de mii de ani sunt scosi la suprafata ca fosile? :lol: Sunt curios ce vor zice urmasii nostri peste 10.000 ani cand vor "dezgropa" un pescar inecat in namol cu tot echipamentul asupra lui? Foslia va fi atent analizata de savantii epocii. Vor spune: ia te uita ce instrumente primitive avea: lanseta Shimano, mulineta Okuma....saracu', greu de prins peste cu asa ceva! Intre timp se va pescui cu laser, cu raze gama etc. :lol:
Iti dai seama ce vor zice savantii epocii cand vor gasi o fosila de pescar alaturi de o fosila de scorobete?
Ia te uita ce primitivi erau astia, dadeau cu naturale la pastrav. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Iul 2009, 13:54

Tavi scrie:
Iti dai seama ce vor zice savantii epocii cand vor gasi o fosila de pescar alaturi de o fosila de scorobete?
Ia te uita ce primitivi erau astia, dadeau cu naturale la pastrav. :lol:
Din contra, se va spune "ce pescar ecologist, respefta pestii, ii pescuia cu momeala luata din rau, nu aducea naluci din tabla si muste din pene si atza care contin microbi si degradeaza mediul natural!"

shoricelu
junior
junior

Mesaj de shoricelu » 09 Iul 2009, 08:10

Foarte tare, fario!!!! :)) Foarte interesant punctul tau de vedere!!! Subtil ;)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Iul 2009, 09:49

shoricelu scrie:Foarte tare, fario!!!! :)) Foarte interesant punctul tau de vedere!!! Subtil ;)
:lol: :lol: Mersi!
Sa stii ca daca duci la absurd filosofia ecologista ar rezulta ca numai pescuitul cu materiale si memeli luate nu doar direct din natura ci chiar din acel bazin hidrografic sunt cele mai indicate....deci tai o nuia de alun, pui for de coada de cal, carlig facut din spin de plante sau metal colectat din rocile albiei si scorobete sau rama din zona. :lol:

Scrie răspuns