Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,danone scrie:Bogdane
Nu am folosit voblerul de care ziceai pt ca acesta evolueaza la 2m si pesti erau la suprafata (1m). Asa ca am folosit celalalt model de la Strike pro, pe care nu stiu cum il cheama.
Bune indicii:)))
Sa stii ca sunt hotarat sa iau cateva voblere de la StrikePro insa de data asta ma documentez bine si pentru sezonul urmator, voi face alegerile potrivite; Pana acum Salmo(primele) au fost ok; Rapalla - ok spre bine; cosma; acceptabil; in concluzie nu am sa laud nici o marca intrucat nu sunt 100% multumit de ele ( fie ca e vb de pret/calitate; ancore, evolutii, calitatea executarii, rezistenta in timp; etc)
Daca ai ceva recomandari de la Strike Pro da sa fie voblere cu care ai prins tu , nu voblere care se recomanda la sau am auzit ca... ,k?
Fir Intins !
Scuze pentru ca intervin neintrebat, nu stiu ce voblere ai folosit de la Rapala si ti s-au parut doar satisfacatoare dar iti recomand eu un model care mi s-a parut extraordinar atat la Belis cat si oriunde altundeva l-am incercat pt. clean: RNR04. Ca si culori am prins bine pe Belis cu Baby Bass (verzui) si Silver. Dealtfel la asa ceva am prins si cel mai mare clean al meu, exact la Belis .. dar nu d-aia ti-l recomand neaparatlucutabogdan scrie: ...
Rapalla - ok spre bine;
...
Daca ai ceva recomandari de la Strike Pro da sa fie voblere cu care ai prins tu , nu voblere care se recomanda la sau am auzit ca... ,k?
Fir Intins !

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- lucutabogdan
- utilizator constant
Scuze pentru ca intervin neintrebat, nu stiu ce voblere ai folosit de la Rapala si ti s-au parut doar satisfacatoare dar iti recomand eu un model care mi s-a parut extraordinar atat la Belis cat si oriunde altundeva l-am incercat pt. clean: RNR04. Ca si culori am prins bine pe Belis cu Baby Bass (verzui) si Silver. Dealtfel la asa ceva am prins si cel mai mare clean al meu, exact la Belis .. dar nu d-aia ti-l recomand neaparat
.[/quote]
Salut,
Cam cat de mare este cel mai mare clean l tau prins cu acest vobler? 30-35cm?
Sincer nu il am in "portofoliu" insa pentru anul urmator il voi incerca; sper sa merite ca Rapala costa o sapca de bani bucata.
Daca nu ai dreptate si nu prind cu el in 10 ore de spinind un minim de 4-5 buc la cel putin 500-800 grame; te caut (si te gasesc) supa care te pun sa-mi cumperi acest vobler (recomandat de tine) la pret dublu decat cel pe care l-am investit eu (iti arat si chitanta) ,k ?
Fir Intins !

Salut,
Cam cat de mare este cel mai mare clean l tau prins cu acest vobler? 30-35cm?

Sincer nu il am in "portofoliu" insa pentru anul urmator il voi incerca; sper sa merite ca Rapala costa o sapca de bani bucata.
Daca nu ai dreptate si nu prind cu el in 10 ore de spinind un minim de 4-5 buc la cel putin 500-800 grame; te caut (si te gasesc) supa care te pun sa-mi cumperi acest vobler (recomandat de tine) la pret dublu decat cel pe care l-am investit eu (iti arat si chitanta) ,k ?

Fir Intins !
bogdane,acum nu neaparat tre' sa fie vina voblerului.poate tu esti de vina
mai trebuie incercat si insistat
am mai auzit de RNR-ul asta de care mentiona colegul,dar nu l-am gasit unde l-am cautat sa-l cumpar.
si dak nu il pui pe colegu' sa ti-l plateasca dublu atunci mi-l poti dona mie.
recomandarea mea este sa mergi prin magazine si sa mai intrebi si pe acolo care sunt voblerele prinzatoare de clean.

am mai auzit de RNR-ul asta de care mentiona colegul,dar nu l-am gasit unde l-am cautat sa-l cumpar.
si dak nu il pui pe colegu' sa ti-l plateasca dublu atunci mi-l poti dona mie.

recomandarea mea este sa mergi prin magazine si sa mai intrebi si pe acolo care sunt voblerele prinzatoare de clean.
Catch & relax
Daca te uiti putin mai in fata pe topicul asta iti raspunzi singur la intrebare (http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#233436).lucutabogdan scrie: Cam cat de mare este cel mai mare clean l tau prins cu acest vobler? 30-35cm?![]()
Va recomand sa urmariti promotiile la voblere de la Cabela's in perioada de iarna... cu tot cu transport puteti ajunge la preturi mult mai mici decat la noi... habar n-am de ce asa multa lume are reticente in a cumpara de afara... suntem in 2011 fratilor, chiar nu-i mare lucru

P.S. Daca iei vobleru` asta la promotie din US si mai comanzi pentru 2-3 prieteni cate ceva sa ajungi la $80 cat ii minim rentabil sa comanzi ceva de la Cabela's cu posta cea mai ieftina, o sa te coste mai putin decat un Cosma... si io zic ca-i o "mica" diferenta...

----
Am iesit putin din discutii fiindca am fost in Delta pentr 2 saptamani,
Care-i rapala RNR pe care ziceti ca l-ati incercat cu succes?
oricum daca nu prinzi la un vobler 10 ore nu inseamna nimic .
In urmatoarea zi s-ar putea sa mearga foarte bine.
Asa ca pastrati-va voblerele cumparate ca nu se stie cand veti plange dupa ele.
Am avut o experienta in Delta acum cand la un moment dat pe un canal am avut inspiratia sa folosesc o lingura pe care o tineam in trusa de ani de zile, o frnza de salcie de la Gipo .
Prima aruncare - stiuca _2kg .
A doua aruncare atac puternic , la fel si la urmatoarele .
Apoi fiind un canal ingust si incercand sa arunc cat mai aproape de celalalt mal am pus-o intr-un pom.
Asta a fost si apoi am mai gasit una asemanatoare care tot asa a avut atacuri si o captura dupa care s-a agatat de o creanga pe fundul apei si a ramas acolo.
Am constatat ca unele momeli pot fi uneori uitate in trusa si dupa o vreme sa plangi dupa ele.
Vineri urc sus din nou dupa aproape o luna de absenta.
Va scriu care sunt constatarile.
Adrian
Care-i rapala RNR pe care ziceti ca l-ati incercat cu succes?
oricum daca nu prinzi la un vobler 10 ore nu inseamna nimic .
In urmatoarea zi s-ar putea sa mearga foarte bine.
Asa ca pastrati-va voblerele cumparate ca nu se stie cand veti plange dupa ele.
Am avut o experienta in Delta acum cand la un moment dat pe un canal am avut inspiratia sa folosesc o lingura pe care o tineam in trusa de ani de zile, o frnza de salcie de la Gipo .
Prima aruncare - stiuca _2kg .
A doua aruncare atac puternic , la fel si la urmatoarele .
Apoi fiind un canal ingust si incercand sa arunc cat mai aproape de celalalt mal am pus-o intr-un pom.
Asta a fost si apoi am mai gasit una asemanatoare care tot asa a avut atacuri si o captura dupa care s-a agatat de o creanga pe fundul apei si a ramas acolo.
Am constatat ca unele momeli pot fi uneori uitate in trusa si dupa o vreme sa plangi dupa ele.
Vineri urc sus din nou dupa aproape o luna de absenta.
Va scriu care sunt constatarile.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,lee lee scrie:bogdane,acum nu neaparat tre' sa fie vina voblerului.poate tu esti de vinamai trebuie incercat si insistat
si dak nu il pui pe colegu' sa ti-l plateasca dublu atunci mi-l poti dona mie.![]()
![]()
Multam, si eu cred ca sunt de vina; atunci de ce uneori sunt voblere "prinzatoare" iar altele sunt "necastigatoare" in aceeasi partida; crezi ca este vina utilizatorului?
Nu ma dau drept expert dar macar un pic de "PERT" oi fi

O sa il donez dar cu 10% mai ieftin decat pretul de achizitie

Informer
Propun o superpromotie:
Eu ma bag la o astfel de achizitie daca esti dornic de o comanda (fiinca ai experienta) sunt dispus la o intalnire si sa comandam mai multi, pentru a iesi la pret bun. Sunt sigur ca si adriand sau altii ar fi interesati (macar din curiozitate) si sa ne facem o trusa adevarata, ce zici?
Adriand
Fain concediu; orice naluca isi are destinul sau

Eu Marti am prins spre Bistrita pe rau un clean de 1,5 -2 kg si am fost foarte entuziasmat insa dupa 30 min acelasi vobler , un rapalla CD7 pastrav curcubeu, l-am lasat in niste crengi, dupa care am plecat acasa negru de suparare - vobler prinzator - pierdut.... asta e, acum am luat un Rapalla 7 clean de culoare argintie tip holograma, sper sa fie cu rezultat.
Pentru pescuitul pe Belis iti urez un calduros ..
Fir Intins !
Bogdane, sa-ti explic cum sta treaba:lucutabogdan scrie: Informer
Propun o superpromotie:
Eu ma bag la o astfel de achizitie daca esti dornic de o comanda (fiinca ai experienta) sunt dispus la o intalnire si sa comandam mai multi, pentru a iesi la pret bun. Sunt sigur ca si adriand sau altii ar fi interesati (macar din curiozitate) si sa ne facem o trusa adevarata, ce zici?
daca faci comanda la Cabela's si optezi pentru "International Surface" ca modalitate de expeditie se percepe pentru transport o suma egala cu 25% din valoarea marfii comandate dar nu mai putin de $20. Avand in vedere ca $20 reprezinta 25% din $80 rezulta ca trebuie sa faci comanda de minim $80 ca sa pastrezi valoarea procentuala pentru transport. Cu alte cuvinte daca comanzi marfa de mai putin de $80 vei plati tot $20 pe transport care-i mai mult de 25%. Pare imbarligat da` nu-i de fapt

O alta consecinta a faptului ca valoarea transportului este calculata procentual din valoarea marfii este ca NU iesi mai rentabil per produs daca comanzi de $8000 fata de $80. Este chiar recomandabil sa comanzi de 100 ori marfa in valoare de $80 decat o data de $8000 pentru faptul ca poti scapa (cu putin noroc) de inca 24% + 3.5% taxa la vama daca valoarea coletului e mica

Asa ca daca nu strangi de-o comanda de $80 singur sau cu vreun prieten, iaca imi iau si io niste RNR-uri cand o fi promotie si ne-om descurca intr-un fel.

----