Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cam asa este. Penultima coloana este volumul nominal al lacului , iar ultima coloana cu rosu este volumul efectiv al lacului la data curenta.lee lee scrie:si totusi,cifrele alea ce inseamna?????ca in Belis sunt 111 mil mc de apa in loc de 212 mil mc????sau ce?ca eu cel putin nu prea ma pricep la cifrele si prescurtarile alea......daca e asa inseamna ca nivelul apei din Belis e doar la jumatate?
In acest Week-end vremea a fost excelenta pana azi - Duminica cand spre dupa amiaza a inceput sa ploua.
Lacul creste in continuare .
Cred ca a crescut cam 3 m de la cota minima din acest an .
Cu pestii foarte slab .
Multi foarte mici care muscareau .
Azi seara am reusit sa prind cativa mai mari pe ploaie.
Nu stiu ce se intampla cred ca schimbarea de vreme i-a bulversat total.
Pe saptamana viitoare \
Nu prea am timp in timpul saptamanii sa scriu iar pozele ar fi chiar necloncudente asa ca raman pe mesajele din wek-end.
Adrian
Lacul creste in continuare .
Cred ca a crescut cam 3 m de la cota minima din acest an .
Cu pestii foarte slab .
Multi foarte mici care muscareau .
Azi seara am reusit sa prind cativa mai mari pe ploaie.
Nu stiu ce se intampla cred ca schimbarea de vreme i-a bulversat total.
Pe saptamana viitoare \
Nu prea am timp in timpul saptamanii sa scriu iar pozele ar fi chiar necloncudente asa ca raman pe mesajele din wek-end.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
De doua zile de cand sunt sus incerc sa inteleg de ce merge slab pescuitul.
O fi canicula?
Am prins cativa cleni care erau plini de iarba. Cred ca pasc.
Nu stiu ce s-a intamplat la concurs - Masterul de la Belis fiindca sectoarele de concurs sunt mai jos , daca cineva are vesti il rog sa posteze.
Azi a plouat ceea ce parca iar mai fi inviorat pe pesti , am avut cateva atacuri frumoase, am prins trei buc frumoase acum seara.
Sa vedem ce se arata pe maine.
Adrian
O fi canicula?
Am prins cativa cleni care erau plini de iarba. Cred ca pasc.
Nu stiu ce s-a intamplat la concurs - Masterul de la Belis fiindca sectoarele de concurs sunt mai jos , daca cineva are vesti il rog sa posteze.
Azi a plouat ceea ce parca iar mai fi inviorat pe pesti , am avut cateva atacuri frumoase, am prins trei buc frumoase acum seara.
Sa vedem ce se arata pe maine.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Uita-te Adrian pe site-ul wsb:
http://www.wsbteam.com/diverse/cupa-bel ... n-mansa-i/
http://www.wsbteam.com/diverse/cupa-bel ... n-mansa-i/