Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucutabogdan
- utilizator constant
Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Adrian
Salut,
Am o intrebare scurta si la obiect : cum DRQ facem sa pescuim linistiti? - am fost la AJVPS - Cj sa procur permis ANPA si imi spune de acolo ca tre obligatoriu sa platesc si cotizatie de membru ca altfel nu imi da permis ANPA + ca o noutate spun ca si-au impartit apele intre agentii (este hotararea celor din Alba) insa eu stiam ca anul trecut puteam pescui pe toate apele cu ANPA exceptie Dunare; Marea Neagra , Delta si cele private.
Ma poti lamuri ce e cu "tampenia" de anul asta/ - sau nu stii...
Fir intins!
Salut,
Am o intrebare scurta si la obiect : cum DRQ facem sa pescuim linistiti? - am fost la AJVPS - Cj sa procur permis ANPA si imi spune de acolo ca tre obligatoriu sa platesc si cotizatie de membru ca altfel nu imi da permis ANPA + ca o noutate spun ca si-au impartit apele intre agentii (este hotararea celor din Alba) insa eu stiam ca anul trecut puteam pescui pe toate apele cu ANPA exceptie Dunare; Marea Neagra , Delta si cele private.
Ma poti lamuri ce e cu "tampenia" de anul asta/ - sau nu stii...
Fir intins!
- lucutabogdan
- utilizator constant
[quote="lee lee"]dak esti din Cluj du-te la Romtravel de pe Craiova la magazinul de pescuit si iti iei permisul Anpa la 50 ron.dak mergi pe Belis este valabil si poate mai trebuie sa platesti ceva in plus,asta daca vine cineva si te convinge ca tre' sa mai dai ceva.atat!
Salut,
Multam de informatie; in acest weee-kend am fost la Belis si lacul este f f fscazut, asa ca nici cu barca aproape ca nu ai pe nde sa mergi; apropo , a si nins serios
Astepam vremuri mai bune!
Fir intins!
Salut,
Multam de informatie; in acest weee-kend am fost la Belis si lacul este f f fscazut, asa ca nici cu barca aproape ca nu ai pe nde sa mergi; apropo , a si nins serios

Astepam vremuri mai bune!
Fir intins!
Excelent! Merci de informatie, incet incet incep sa le pricep tot mai bine !danone scrie:T inseamna trout, este galben cu puncte rosii si negre pe el si negru pe spinare. Marimea nr.3 are o singura ancora.ushu scrie: Nu ma am asa bine cu volblerele inca, Hornet H3F T seamana la fix, atat doar ca cel la care am prins are 1 singura ancora.

catch & release, please!
- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,lee lee scrie:iar F inseamna floating adica plutitor,de suprafata.
![]()
![]()
Am fost si la Romtravel; ei spun ca la 50 ron au doar o portiune din rau la Bistrita; inca discut cu d-nul Balas Mircea si inca nu sunt lamurit.
Unele asociatii spun ca au ceva ape; inspectorul spune ca nu a acordat autorizatie pt acele ape, sunt in ceata totala; am sa discut cu el fata in fata ca altfel nu pot obtine informatii corecte si complete.Sa nu zic ca nici o asociatie nu stie/zice cu ce alte asociatii au reciprocitate pentru pescari (desi legea spune ca sunt obligati sa faca aceasta reciprocitate).
La Belis e obligatoriu permisul ANPA. (defapt pe toate apele)
Fir Intins!