Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 31 Iul 2009, 12:44

30 de lei masa de pranz la o pensiune in varfu muntelui. nice. :).

nu ati incercat si la musca?

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 31 Iul 2009, 19:25

[quote="ROCKI92002"]Se poate monta motor pe barci?/[quote]

Da, eu am montat motor electric.

Este o barca care cred ca rezista si la motor termic ( ar fi pacat sa-l folosesti)

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 31 Iul 2009, 19:30

bondan scrie:30 de lei masa de pranz la o pensiune in varfu muntelui. nice. :). nu ati incercat si la musca?
1. Bucatareasa este doar in sezon. Mincarea este buna - ca la mama acasa, si multa.

2. Am incercat la uscata, dar fara rezultat - nu muscareau atunci. Am auzit o poveste despre rezultate foarte bune.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 03 Aug 2009, 14:44

De joi pana dumnica am avut ore de pescuit foarte bune din cauza vremii dar mai putin bune din cauza pestilor.
Joi dupa amiaza am incercat la spinning la tot felul de voblere - nimic.
apoi am mers sa incerc putin la porumb dar din nou foarte slab.
La vobler nu a mers deloc toata perioada si toti pescarii pe care i-am intalnit in jur se plangeau de slaba prezenta a pestilor.
doar vineri seara am avut o partida mai buna dar la porumb --7-8 buc mai mari de 300 g.
Nu pot sa stiu ce au patit pestii dar este clar ca de cand scade apa si se descompune iarba nu mai merg la artificiale. (nici nu erau deloc atacuri pe apa ).
Daca altcineva a gasit o metoda de a-i atrage il rog sa ne ajute se noi cu un sfat.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 03 Aug 2009, 15:27

Eu am fost pe belis sambata si duminica. La pescuit am vrut sa spun dar pana la urma m-am ales cu ciuperci, afine si zmeura. Nivelul apei, cred ca este mai mare decat cota maxima. Apa este peste pasunea de la limita padurii. Daca vrei sa dai la vobler prinzi numai "fan". Ca sa ai succes cred ca ar trebui sa intri in apa pana la gat si sa dai la coasa sa cosesti iarba.Hahaha. . Bucuria celor de la RNP. La voblere "zero". Am dat la niste cosasi prinsi de pe ma;lul apei si am luat niste clenuti la 200-300g pe care i-am aruncat inapoi in apa. Cum am mai zis captura cea mai de seama a fost o galeata de afine din care sct o afinata si o plasa mare de ciuperci.
Fir intins

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 03 Aug 2009, 19:21

multumesc pt. informatii, imi aman atunci iesirea programata pe miercuri.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 04 Aug 2009, 10:51

adriand scrie:Nu pot sa stiu ce au patit pestii dar este clar ca de cand scade apa si se descompune iarba nu mai merg la artificiale. (nici nu erau deloc atacuri pe apa ).
Daca altcineva a gasit o metoda de a-i atrage il rog sa ne ajute se noi cu un sfat.
Adrian
Parerea mea ca trebuie cautate malurile stancoase si grohotisuri unde nu creste iarba. Din experienta anilor trecuti se pare ca in acele zone cu bolovani si fara iarba in apa, stateau clenii.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 05 Aug 2009, 08:40

Este advarat ca tot ce am prins in ultima vreme in lcuri stancoase a mers dar orcum a fost foarte slab fata de luna iunie de exemplu.
Cam de 3 saptamani merge mai slab si probabil ca si caldura este de vina dar cum fac toti pescarii dau si eu vina pe tot soiul de motive dar probabil ca pescarul este nepriceput.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

ROCKI92002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ROCKI92002 » 05 Aug 2009, 13:47

Trebuie insistat.
Nici un an nu seamana cu altul, nici o zi de pescuit nu seamana cu alta,parerea mea .

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 06 Aug 2009, 09:22

Adevarata problema e nivelul foarte crescut al apei. Si nu numai dar acest nivel crescut se mentine de la inceputul verii.Clenii stau la adincimea de 5-7 metri unde nu evolueaza nici un vobler. In alti ani cu nivel mai scazut cu 7-8 metri vedeam de pe stanci bancuri de cleni la suprafata apei la adancime de 1-2 metri. Se pare ca acest sezon nu va fi unul bun pentru pescuit la spinning. Mai este o luna de sezon .Sa speram ca pe final lucrurile se vor indrepta.

Scrie răspuns