unde mai vrea stiuca?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

valeriu28
veteran
veteran

unde mai vrea stiuca?

Mesaj de valeriu28 » 23 Oct 2014, 19:20

Salutare.

Intrebare pe care multi o pun, putini raspund...
Pe unde mai merge stiuca?
In apropiere de bucuresti, chiar si intr-o raza de 150 km... in afara de Mihailesti, unde e destul de dificil...zone naturale, alea cu plata gen Magura Buturugeni sunt arhi pescuite..
Daca nu vreti sa publicati direct, puteti sa-mi dati un MP, vorbim mai multe in privat cu siguranta.
Eu am tot incercat perioada asta diverse zone, totul fara viata multumita ori patronilor avizi dupa bani, care pun plase, ori dragilor braconieri, care cu plase, care cu curent...
am decis sa ma implic drastic in orice miscare anti-braconaj, deja am facut-o cu cateva apeluri la 112... dar pana sa mearga lucrurile in Ro mai dureaza.
Toata zona de sud, pe la Draganescu, Posta, e batuta, nu merita sa mergeti, desi se aud povesti cu Draganescu cu stiuci la 1m... vrajeli...
Deci, prin urmare... ceva locuri de stiuca, mai rasarita, mai salbatica, mai sunt? ... indiscreta intrebare pt pescari, (eu inca nu-s pescar) :)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

valeriu28
veteran
veteran

Re: unde mai vrea stiuca?

Mesaj de valeriu28 » 23 Oct 2014, 19:40

de precizat:
Sunt nou, in cautarea unor capturi frumoase, in general C&R, si nu am pescuit pe multe zone care promit, insa am auzit multe mizerii.
Snagov, care promitea multa stiuca...e braconat la greu, si altele...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 23 Oct 2014, 20:11

Incearca pe la Chiroiu.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 23 Oct 2014, 20:30

Merci, Chiroiu 4, mai exact stiu ca tine stiuca, insa zone salbatice nu mai sunt, sa aiba stiuca?
Daca e ca pe buturugeni, nu faci nimic... weekend de weekend, crapari, cu tunurile aruncate la 100 m, sperie rapitoru, mai sunt sutele de baieti la spinning, macel, balacesc apa, etc..

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 23 Oct 2014, 20:33

Budeasa-Arges!

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 23 Oct 2014, 21:06

Am auzit ca e foarte frumoasa zona! de incercat ! merci Domnule

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 23 Oct 2014, 21:59

Chiroiu4 are stiuca, si mare, si mai mica, balta e salbatica, e frumoasa, merita sa incerci.
Cum spunea si nasolu, Budeasa merita si ea incercata, daca ai rabdare sa gasesti zonele in care sta. Si pe rau, pe Arges, s-au prins stiuci frumoase, asta daca nu te deranjeaza sa mergi mult prin nisip si namol. De asemenea sunt multe balti formate de Arges, in care este stiuca, predominant mica, dar mai apar si surprize, merita si ele incercate.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Oct 2014, 22:59

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 23 Oct 2014, 23:09

Pe Neajlov ai incercat? E salbatic, braconat si tot ce vrei ... In zilele "bune de pescuit" abia gasesti loc pe mal ...
Merita incercat, stiucile nu sunt foarte mari (cel putin eu unul n-am prins mai mare de ~ 2kg), dar inca populeaza raul si pot fi gasite ...
Vremurile frumoase au trecut ...

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 24 Oct 2014, 05:53

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Despre balta Vladimirescu de la Arad, da, am auzit doar de bine...dar e super departe!!!
Cineva, foarte zgarcit la vorba, la o partida de stiuca, mi-a zis acum 2-3 saptamani ca sunt niste zone salbatice, pline de stiuca frumoasa, spre Drobeta Turnu Severin... dar a fost atat de vag incat m-a descurajat
Pe Arges, as incerca, insa e atat de mare... in plus doar pe la coturi sa stea, nu? stiuca nu prea sta pe cursul raului din ce am auzit.
Cum v-am spus, inca sunt incepator... povesti am auzit multe,
chiar daca sunt stiuci micute, macar sa fie distractie cu ele, pe magura buturugeni de exemplu, maxim 2 bucati intr-o zi, e pierdere de timp.
si alea de 300-500 gr

partidele de spin in general sunt cam de 2-3 ore la mine, macar sa vad miscare, macar sa am 2-3 atacuri, sa stiu ca nu am fost degeaba.
prin urmare ma apuc de colindat... poate o sa gasesc ceva

in mod clar daca vreti sa incercati posta, nu merita!
sunt multe balastiere, am auzit ca se cere si taxa (20lei), si stiuca aproape deloc. Un localnic ne-a spus sa retinem TOT, inclusiv marla de 20cm, pe motiv ca baltile au fost populate cu puiet de crap. e CLAR !!! decimare in masa...

Toate bune!

Scrie răspuns