unde mai vrea stiuca?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

adrian99
veteran
veteran

Re: unde mai vrea stiuca?

Mesaj de adrian99 » 24 Oct 2014, 07:46

chiroiu4,o balta deosebita dupa cum spunea si cosmin.merita

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Oct 2014, 12:00

Maniacs scrie:Pe Neajlov ai incercat? E salbatic, braconat si tot ce vrei ... In zilele "bune de pescuit" abia gasesti loc pe mal ...
Merita incercat, stiucile nu sunt foarte mari (cel putin eu unul n-am prins mai mare de ~ 2kg), dar inca populeaza raul si pot fi gasite ...
Pe Neajlov, cel putin de la Comana si pana la varsarea in Arges e dezastru, va pierdeti inutil vremea...la fel si Argesul in zona aia. Si-au facut baietii "instalatii electrice" performante si le "probeaza" la greu, noapte de noapte.

Pentru stiuca, incercati la Frunzanesti 2 (Tanganu), drumul e greu, impracticabil pe timp de ploaie. Stiuca intre 800gr-2kg .

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 26 Oct 2014, 14:25

tito scrie:
Maniacs scrie:Pe Neajlov ai incercat? E salbatic, braconat si tot ce vrei ... In zilele "bune de pescuit" abia gasesti loc pe mal ...
Merita incercat, stiucile nu sunt foarte mari (cel putin eu unul n-am prins mai mare de ~ 2kg), dar inca populeaza raul si pot fi gasite ...
Pe Neajlov, cel putin de la Comana si pana la varsarea in Arges e dezastru, va pierdeti inutil vremea...la fel si Argesul in zona aia. Si-au facut baietii "instalatii electrice" performante si le "probeaza" la greu, noapte de noapte.

Pentru stiuca, incercati la Frunzanesti 2 (Tanganu), drumul e greu, impracticabil pe timp de ploaie. Stiuca intre 800gr-2kg .
Si intre Branesti si Frunzanesti, la Vadu-Anei 70 lei cu retinere - saptamana trecuta am fost, am vazut, am plecat - aceeasi balta care odata (acum vreo 20 ani) tinea si salau si ceva somn, acum a ramas tot "salbatica", dar paznicul spunea ca au bagat crap si se zice ca ar mai tine stiuca pe la 4-5 kg (am auzit povesti ca s-ar fi prins si de 10kg)... in afara de stationaristi, mai erau vreo 3 care isi lasau "gumele" prin cioate si luasera fiecare cate o stiuculita putin peste limita :)

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 26 Oct 2014, 15:34

E posibil sa mai fie ceva stiuca avand in vedere multimea plaurilor si faptul ca nu se pescuieste decat de pe mal.
In ziua cand am ajuns eu si am plecat in 10 minute, apa era crescuta mult, chiar pe o portiune a digului deversa... paznicul spunea ca s-ar fi dat drumul de la Branesti, dar era vrajeala deoarece ultima balta dinspre Branesti este a Primariei si e braconata la greu dupa cum spun cei din zona, iar balta dinspre Frunzanesti se zice ca e "terminata"... deci nu avea altcineva interesul sa creeze si sa mentina aceasta situatie... adica, bagabonteala!

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 29 Oct 2014, 19:06

dezamagire... batut multe zone pana la km 40 bucuresti pitesti, unde cade argesul, si ceva balastiere, pustiite de peste, incercat stiuca, biban, si alte specii ce pot cade la shad-uri, voblere, rame, viermusi, etc...
De asemenea, pe cursul argesului, nu am reusit nicio captura in apropierea bucurestiului...
O fi ziua proasta, sau chiar baltile nu mai au peste.
Aaaa, in schimb m-am intalnit cu vreo 2 cu parasute, mi-am agatat o guma intr-o plasa, am vazut alte zeci de plase pe maluri.... alaturi de sticle de bere si pachete de tigari, goale !! pestele, s-a ascuns... in barci, in plase, in curent electric.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 30 Oct 2014, 10:27

Ai ajuns si pe la Sabar sau Neajlov?
Vremurile frumoase au trecut ...

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 31 Oct 2014, 20:33

Salutare!
Da, am ajuns azi, am pescuit si la confluenta neajlovului cu argesul, pe sabar nu, dar pe diverse locuri pe neajlov... mult mult laudate de pescari.
ce sa zic... nici macar un atac. inca 4-5 colegi pe mal se plangeau ca nu e nici urma de peste....
o sa mai incerc zonele zise de localnici, desi nu cred,... am ajuns la concluzia ca locurile cunoscute sunt super batute... de multa lume. inclusiv de electricieni si plasari nenorociti. o sa chem politia mereu cand ii vad. sper sa faceti la fel.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 31 Oct 2014, 22:25

Cauta locurile cat mai nebatute, salbatice. Ia-ti un mal al raului si alege incotro te duci la picior. Cu cat mai departe de cai de acces, cu atat mai bine. Am facut cateva asemenea iesiri in care mergeam cativa kilometri pe malul apei pana ajungeam la locul de pescuit. Locurile cu acces facil sunt stiute si batute atat de pescari, cat si de braconieri. In plus, pe rau am vazut ca locurile se schimba mereu, in functie de cat de mult creste/scade apa, mergand pe malul raului poti sa identifici locurile care pot deveni vaduri bune in alte conditii de pescuit.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Noi 2014, 23:42

valeriu28 scrie:Salutare!
Da, am ajuns azi, am pescuit si la confluenta neajlovului cu argesul, pe sabar nu, dar pe diverse locuri pe neajlov... mult mult laudate de pescari.
ce sa zic... nici macar un atac. inca 4-5 colegi pe mal se plangeau ca nu e nici urma de peste....
o sa mai incerc zonele zise de localnici, desi nu cred,... am ajuns la concluzia ca locurile cunoscute sunt super batute... de multa lume. inclusiv de electricieni si plasari nenorociti. o sa chem politia mereu cand ii vad. sper sa faceti la fel.
Daca citeai ce am scris mai sus nu mai consumai combustibilul pana acolo si nu-ti mai pierdeai vremea. Degeaba suni la 112, ii vor trimite pe aia din zona,care sunt prieteni la catarama cu aia de baga plase si curent. Cat despre localnicii din zona...ai mare grija, eu am avut ceva "meciuri" pe acolo.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 02 Noi 2014, 00:01

Spiridusul zice bine, cauta locurile cat mai salbatice. Mai ales ca acum exista si facilitatea numita google earth si iti poti face o parere despre "topografia" zonei pe care doresti sa o abordezi. Din pacate si aceste locuri sunt din ce in ce mai putine, braconierii se extind vazand cu ochii pentru ca in zonele "cunoscute" nu au mai ramas vietuitoare in apa. Decat sa-ti pierzi vremea sunand la 112 (degeaba), mai bine le ... :) .

Scrie răspuns