Trotus
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Gataa s-a limpezit trotusuu duminica am iesit cu familia la un gratar pe mal de apa intre onesti si tg trotus si am incercat oleac la greiere cu rezultate f bune 18 clenuti(eliberati involuntar iam cazat in juvelnicu pt siret cu ochiuri mari si cam evadau
) si 4 cleni adevarati 500-800gr
Apa inca e mare si se pescuieste mai anevoie datorita dificultatii cu care se controleaza pluta(daca nu face fundu nu iei peste)
A, mergea mreana binisor la carabete(inclusiv ficamea de 3ani jumate a prins 3 )
pescarita face tata din ea 

Apa inca e mare si se pescuieste mai anevoie datorita dificultatii cu care se controleaza pluta(daca nu face fundu nu iei peste)
A, mergea mreana binisor la carabete(inclusiv ficamea de 3ani jumate a prins 3 )

mai erau vro 3-4 care cu buldo care cu voblere dar nic nu am vazut sa prinda sau sa care juvelnic dupa ei
cum am spus apa multa tare .... deocamdata
daca o sa mai scada oleaca o sa inceapa la buldo distractia sau la voblere mici
am iesit ieri dupamiaza de la 5 la 8 in zona termo ... la p[estisor
rezultate ... 2 cleni 4-500gr si alti 7 micuti aceiasi poveste si aici pestele ar minca dar apa curge f tare... mai avem rabdare .. sa mai scada
cum am spus apa multa tare .... deocamdata

am iesit ieri dupamiaza de la 5 la 8 in zona termo ... la p[estisor
rezultate ... 2 cleni 4-500gr si alti 7 micuti aceiasi poveste si aici pestele ar minca dar apa curge f tare... mai avem rabdare .. sa mai scada

Mai si eu vreau sa plec pe Siret dar eu zic sa mai stam o saptamana .
Urmareste si tu : http://www.inhga.ro/viewCategory.php?categoryId=46
Vezi ca inca e sub cod . Vezi ca e si o harta in josul paginii .
Urmareste si tu : http://www.inhga.ro/viewCategory.php?categoryId=46
Vezi ca inca e sub cod . Vezi ca e si o harta in josul paginii .
salut trotusul este tulbure si marisor merge f bine mreana la rima groasa vierme de izvor sau carabete
siretu........ braga, duminica la sascut era inca negru,,curgeau toate cele 6 porti
la vale de baraj se mai prindea cite un biban cite o platica cite o rosioara dar rarutz
probabil inca 2 -3 saptamini pina se limpezeste .... cit de cit asta daca nu mai vine alta viitura
siretu........ braga, duminica la sascut era inca negru,,curgeau toate cele 6 porti
la vale de baraj se mai prindea cite un biban cite o platica cite o rosioara dar rarutz
probabil inca 2 -3 saptamini pina se limpezeste .... cit de cit asta daca nu mai vine alta viitura