TOPUL CELOR MAI BRACONATE LOCURI DIN TARA..
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
TOPUL CELOR MAI BRACONATE LOCURI DIN TARA..
Asa dupa cum zice si titlul,aici puteti scrie despre cele mai braconate locuri pe care le-ati vazut..
SURDUC-este un lac superb,aflat linga comuna Firdea, Timisoara..
Lacul este intesat de setci monfilament.
La fiecare pescuit ,nu exista sa nu prinzi cu elicea vreo setca.Seara, barci mari cu rame,brazdeaza lacul,si controleaza setcile..
Pescarul strain de locuri,este obligat sa plateasca o taxa de 40-50 de roni,la A.P.S.-asociatie care cica administreaza lacul..
In cazul in care esti din alta parte,esti obligat sa pierzi o zi pentru a plati taxa la sediul asociatiei din Timisoara.Personal am dorit sa platesc taxa de acces pe o saptamina,si mi sa spus ca nu se poate,decit taxa integrala.Mi sa spus ca lacul este inchis pentru pescuit,iar cind am replicat ca doresc sa pescuiesc la stiuca cu eliberarea capturilor,mi sa inchis telefonul in nas..Daca mergeti prin zona aveti grija,caci toti cei care nu sint de prin partea locului sint controlati de Politie si paznicul de acolo cu un zel care lipseste cu desavirsire cind este vorba de a controla setcile din lac..
SURDUC-este un lac superb,aflat linga comuna Firdea, Timisoara..
Lacul este intesat de setci monfilament.
La fiecare pescuit ,nu exista sa nu prinzi cu elicea vreo setca.Seara, barci mari cu rame,brazdeaza lacul,si controleaza setcile..
Pescarul strain de locuri,este obligat sa plateasca o taxa de 40-50 de roni,la A.P.S.-asociatie care cica administreaza lacul..
In cazul in care esti din alta parte,esti obligat sa pierzi o zi pentru a plati taxa la sediul asociatiei din Timisoara.Personal am dorit sa platesc taxa de acces pe o saptamina,si mi sa spus ca nu se poate,decit taxa integrala.Mi sa spus ca lacul este inchis pentru pescuit,iar cind am replicat ca doresc sa pescuiesc la stiuca cu eliberarea capturilor,mi sa inchis telefonul in nas..Daca mergeti prin zona aveti grija,caci toti cei care nu sint de prin partea locului sint controlati de Politie si paznicul de acolo cu un zel care lipseste cu desavirsire cind este vorba de a controla setcile din lac..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: TOPUL CELOR MAI BRACONATE LOCURI DIN TARA..
Racaciuni si Sascut pe raul Siret in judetul Bacau. Zilnic sunt zeci de Kilometri de plase in aceste lacuri si sute de braconieri.Nu cred ca exista in romanica vreun alt baraj supus la o asa mizerie.
-
- veteran
LucianBc scrie:Racaciuni si Sascut pe raul Siret in judetul Bacau. Zilnic sunt zeci de Kilometri de plase in aceste lacuri si sute de braconieri.Nu cred ca exista in romanica vreun alt baraj supus la o asa mizerie.
Pe langa ce a spus Lucian mai adaug:toate lacurile de acumulare de pe raul Siret de la intrarea lui in tara si pana la varsarea in Dunare si as mai adauga si lacurile de pe raul Bistrita care au aceeasi soarta.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
absolut toate lacurile de acumulare de pe raul Olt de la Sibiu si pana la varsarea raului in Dunare sunt braconate si pescuite salbatic cu tot felul de 'scule" inclusiv curent electric
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- stefanflorin
- veteran
Dunarea de la PFII in amonte si pe tot defileul ei ocupa clar locul 1 in lume cred (nu mi-a fost dat vreodata sa vad atatea plase la un loc cum sunt acolo); Oltul, pe toate barajele locul 2.....cap de serie fiind portiunea dintre Izbiceni si Dunare, urmat de lacul Morii pe 3, pe 4 tot Lacul Morii si pe 5,6,7,8,9 si 10 ghici...tot Lacul Morii. Hai sa le stea in gat!
Urasc atarnatorii!
- semlecangheorghe
- veteran
Nu va sfiiti,continuati..
Adaug si eu unulmai mic e drept..Podul Rosu-Podul Rutier,Arad, chiar sub nasul autoritatilor aradene..
Adaug si eu unulmai mic e drept..Podul Rosu-Podul Rutier,Arad, chiar sub nasul autoritatilor aradene..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- utilizator constant
Lacul Morii din capitala cu siguranta intra in top 3 pe tara , se insira kilometri de plasa ziua in amiaza mare , in mijlocul Bucurestiului si asta sub ochii politistilor care patruleaza admirativ cu Dacia Duster pe malurile lacului fara sa aibe nicio atitudine 

Din locurile cunoscute de mine cred ca pe primul loc se afla barajele de pe raul Olt urmate de cele de pe Arges,Siret si Bistrita.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Propun deschiderea unui topic nou, TOPUL APELOR NE-BRACONATE DIN TARA
.
Sunt convins ca dupa 6 luni de postari, nu se va depasi prima pagina ca numar de postari ( asta daca suntem on-topic)

Sunt convins ca dupa 6 luni de postari, nu se va depasi prima pagina ca numar de postari ( asta daca suntem on-topic)