TOPUL CELOR MAI BRACONATE LOCURI DIN TARA..

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

rapace
senior
senior

Re: TOPUL CELOR MAI BRACONATE LOCURI DIN TARA..

Mesaj de rapace » 22 Apr 2013, 11:03

Acum stiti cu totii ca uneori trebuie sa mai si verifici o informatie inainte de a spune chestii negative despre cineva sau ceva ,pe Stefan Matei eu personal il cunosc este un idealist ce doreste sa vada partea pozitiva din fiecare si pot sa confirm ceea ce spune Gigi omul este incantat de ceea ce a vazut intr-un filmulet de pe PVTV unde domnul Popescu era actor principal si este drept ca nu prea stie mare lucru despre nimicnicia domnului Popescu ,aceasta persoana josnica si vindicativa ....acum spun doar atat, daca noi cei ce voim a ne intitula pescari am avea cu totii acea atitudine pozitiva in a folosi parghiile putine si subtiri ce ne sunt oferite de lege, braconierii nu s-ar mai simti ca la ei acasa oriunde isi intind plasele ,baga curent , dau la japca etc..,parea mea este sa urmariti filmuletele postate de el acolo se gasesc parte din ceea ce poti si trebuie sa faci ca om impotriva braconajului.....

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 22 Apr 2013, 15:24

rapace scrie:Acum stiti cu totii ca uneori trebuie sa mai si verifici o informatie inainte de a spune chestii negative despre cineva sau ceva ,pe Stefan Matei eu personal il cunosc este un idealist ce doreste sa vada partea pozitiva din fiecare si pot sa confirm ceea ce spune Gigi omul este incantat de ceea ce a vazut intr-un filmulet de pe PVTV unde domnul Popescu era actor principal si este drept ca nu prea stie mare lucru despre nimicnicia domnului Popescu ,aceasta persoana josnica si vindicativa ....acum spun doar atat, daca noi cei ce voim a ne intitula pescari am avea cu totii acea atitudine pozitiva in a folosi parghiile putine si subtiri ce ne sunt oferite de lege, braconierii nu s-ar mai simti ca la ei acasa oriunde isi intind plasele ,baga curent , dau la japca etc..,parea mea este sa urmariti filmuletele postate de el acolo se gasesc parte din ceea ce poti si trebuie sa faci ca om impotriva braconajului.....
:respekt: :respekt:
Sustin parerea lui rapace in legatura cu Stefan, in legatura cu Stefan Popescu, iar Stefan este un tip foarte pasionat in ceea ce face.Daca ar fi mai multi ca el prin tara, braconajul ar scadea sigur.Dar ne multumim sa vorbim pe forumuri, plangandu-ne de braconajul din tara asta... :wallbash:
Intotdeauna C&R

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 20:52

http://youtu.be/8bKjHjCRHM8

Pescuit pe verticala..In amonte de Arad la vreo 2-3km..

http://youtu.be/fUiyBSagZyY
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 20:55

Dap,se vede clar cum se zbate caraselul in cirlig..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 21:02

Imagine

Si o poza ,ca era pe terminate bateria in aparat..

Sa nu credeti ca,plantoanele astea pentru somn,sint undeva pe coclauri..Nu,sint doi pescari aradeni,care au barca parcata chiar aproape de centru orasului,o barca de lemn trasa in fibra de sticla,pe care scrie 'sea wolf'',si un motor Jhonson..

Din centru in sus,pina la liziera padurii,si in jos,pina inspre Felnac,locurile cu potential arata in felul acesta..

Intre timp,autoritatile controleaza pensionarii de vreo 3 ori pe zi..Hai ca de la ei nu am pretentii,daca nu esti pescar nu stii unde sa te uiti,si la ce..Da' astia de la a.j.v.p.s.,care cica au in administrare Muresul..??Sa aiba orbul gainilor??

.

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 15 Iul 2013, 12:08

baraj Izbiceni Olt - braconaj electric in fiecare sera, chiar in baraj, de obicei in intervalul 11.30- 1.00 .

Banuiti ca stiti de unde se ia pestele pentru lista politistilor.

Scrie răspuns