TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: TOPIC PT CLUJENI
Oricum...si noi am prins strapi la greu ...pe la un kil-kil jumate... unu si unu...de am si obosit...dar "nu pe Taga" 

Ai nostri nu au fost asa mari,pana in 6-700gr,predominand aia de 25-30 cm,si nu e nu stiu ce secret, am fost pe Lacu,si oricum ,nu e pomul laudat,zic asta ca sa nu inteleaga careva ceva gresit.
Da, dupa cum vezi , cel putin eu am inteles gresit..si imi cer scuze..
La al treilea lac se zice "Lacu' "...nu?
La al treilea lac se zice "Lacu' "...nu?
Urmatorul dupa geaca2,e chiar la strada,are deversorul de tip platforma mai inalta cu 2 scurgeri,fire intinse.
Se pescuieste cu barca sau de pe mal?
e mare lacu?
e mare lacu?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
- serbanhbk!!
- veteran
pe Taga vegetatia este destul de mare...se pescuieste greu..
Se mai prinde ceva pe Valea Fizesului ( stiuca/salau) -- Taga, Geaca, Rosieni, Tau Popii....
pe Taga mare se prinde salau la greu...fara gluma...dar neaparat trebe sa ai barca si sa sti locul...adica pe la mijlocul deversorului 100 - 200m in larg...dar din pacate pt mine nu am barca...de pe mal au dat multi dar rar cate un salau..
da.. tre sa sti locu 
am batut sapt trecuta toata balta si degeaba... cum a venit unu s-a pus pe loc si a si prins..

am batut sapt trecuta toata balta si degeaba... cum a venit unu s-a pus pe loc si a si prins..
"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Data viitoare cand te duci te pui tu pe locul respectiv.mynu_cs scrie:da.. tre sa sti locu

Oricum lacul e superb, pacat ca isi bat joc de el cei de la Piscicola. Daca ar fi cineva care chiar sa se ocupe cum trebuie de el ar fi Sarulestiul nostru. Ce sa mai spunem de Sacalaia de care si-a batut AJPS?