TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Acumularile Gilau, Somesul Cald si Tarnita au fost in "administrarea" lor. Si folosesc ghilimelele pentru ca toti care au pescuit pe aceste ape stiu cum se faceau controalele de mistar. Cioaza, care de multeori cu obrajii ca purpura, abia daca vedea drumul. Pentru un "gat" , puteai sa pescuiesti si fara viza, sau cu mai multe bete.Pe anul 2008, AJVPS Cluj nici macar nu au fost in stare sa obtina viza ANPA pentru planul managerial.georcaef scrie:exact asa am patit si eu la ajps. mi-am vizat permisul pt. ses sa pescuiesc pe sacalaia si ma intreaba doamna de la ghiseu daca nu vreau si viza pt. munte. zic nu, pt. ca am anpa, dupa care imi zice ca nu pot cu ampa pe gilau, somesul cald, tarnita, pt. ca sunt la ei in administrare.
- Catalin M.
- utilizator constant
Daca ai permis ANPA poti sa pescuiesti linistit, cu conditia sa respecti regulile inscrise pe verso-ul acestuia. Eu merg in fiecare week-end pe Tarnita. Daca te controleaza cei de la AGVPS spune-le sa-ti arate documentul legal prin care gestioneaza lacul.Nu o sa-ti arate nimic pentru ca nu au nici un document.
- Catalin M.
- utilizator constant
Eu am ramas surprins ce clean e pe Tarnita dupa ce acesta a fost golit anul trcut.Am vazut in golfulete linistite bancuri de cate 10 , unii fiind trecuti bine peste kg. Personal am prins la musca artificiala legata pe fir normal si lasata pe curentul de la tunelul de aductiune ce colecteaza Racataul si Somesul Rece. In acest fel am luat si 3 pastravi de lac tot acolo. Am incercat la voblere , rotative , chiar si la lingura mai mica si nimic. La stationar la pluta se prinde numai biban marunt cu pestisor viu sau viermusi.
eu am fost in jos pe Somes, pe la Rascruci, unde intra paraul ala in somes. Am luat clenisori frumosi, dar nimic mai mare de 500-600g, in schimb am avut surpriza sa iau si un curcubeu la vreo 300g, rtacit cred eu
, in rest...mai nimic....mizerie multa si apa murdara de deversarile din Cluj.
Dezlegare la peste...de maine...

Dezlegare la peste...de maine...