stiuca pe mures

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

gabor
senior
senior

stiuca pe mures

Mesaj de gabor » 15 Noi 2004, 10:20

am gasit un articol pe net
http://www.zi-de-zi.ro/article.php/Dezl ... c%E3/1574/
si sunt niste necunoscute pentru mine: bratul mort al muresului, zona Ungheni-Moresti-Vidrasau.

a pescuit cineva pe acolo? e aproape de timisoara/arad?

crisnorbi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de crisnorbi » 15 Noi 2005, 08:58

Eu sunt din zona aradului dar n-am auzit de acest brat,sorry.
VIOLATORS WILL BE SHOOT......SURVIVORS WILL BE SHOOT AGAIN........BY CRISTI FROM VESTU' SALBATIC

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 15 Noi 2005, 09:16

m-am speriat, nu mai tineam minte de topicul asta. cred m-am lamurit intre timp uitandu-ma pe o harta. cred ca e departe.

vladootz
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vladootz » 07 Ian 2006, 19:05

zona e la 10 km de targu mures inspre cluj pe partea dreapta.e un sens giratoriu care duce la parcul industrial,si drumul duce pana in comuna vidrasau.pe partea cealalta e moresti,iar mai sus ungheni.peste este fff mult(parerea mea)stiuca(nu f multa),clean, somn(trebuie stiute locurile),salau(eu nu am prins)si ffff mult avat!

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 09 Ian 2006, 03:25

Si eu umblu acolo la pescuit,insa n-am prins stiuca :( . Am auzit ca este stiuca. Am prins acolo clean,avat,si prietenul meu Lorand a si agatat acolo un somn destul de mare (din nefericire n-am putut scoate).Insa locul e beton,mie imi place la nebunie,numai ca anul trecut inundatiile auschimbat complet asezarea.Si cand zic complet...zic cu...parere de rau.Dar s-a format acolo un loc meserias,mai sunt pesti acolo,100%.
Sper sa ma intalnesc acolo cu pescar adevarati,nu cu greblari....

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 09 Ian 2006, 03:26

Si eu umblu acolo la pescuit,insa n-am prins stiuca :( . Am auzit ca este stiuca. Am prins acolo clean,avat,si prietenul meu Lorand a si agatat acolo un somn destul de mare (din nefericire n-am putut scoate).Insa locul e beton,mie imi place la nebunie,numai ca anul trecut inundatiile au schimbat complet asezarea.Si cand zic complet...zic cu...parere de rau.Dar s-a format acolo un loc meserias,mai sunt pesti acolo,100%.
Sper sa ma intalnesc acolo cu pescari adevarati,nu cu greblari....

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 09 Ian 2006, 16:49

Este o zona f buna de peste,sunt bulboanele de la ungheni care au somni respectabili.Tot la Ungheni a prins un prieten o stiuca de 6 kg la oblete.Este mult clean,care nu e prea pescuit,localnicii se ocupa mai mult de scobar.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Ian 2006, 17:54

Nick scrie:Tot la Ungheni a prins un prieten o stiuca de 6 kg la oblete.
Nu stiam... cine? :shock:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Ian 2006, 17:55

Nick scrie:Este o zona f buna de peste,sunt bulboanele de la ungheni care au somni respectabili.Tot la Ungheni a prins un prieten o stiuca de 6 kg la oblete.Este mult clean,care nu e prea pescuit,localnicii se ocupa mai mult de scobar.
Aaa... Ungheniul din Mures :oops:
Mi-am adus aminte... Asa e... scuzele mele.. Am crezut ca deja au dat baietii in stiuca la Ungheni aici :)

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 09 Ian 2006, 19:51

Nick, vrei sa zici ca AU fost somni respectabili.Cand vine iarna,Muresul nu se ingheata de la Combinatul din Ungheni pana la...sa zicem Ogra. Daca ai drum pana aici te invit cu cea mai mare placere sa vezi cum se scot somnii cu ancora :( . Plus ca s-au instalat acolo nustiu ce buldozere si au schimbat complet locul.

Acu 4 ani (2002) m-a dus acolo un prieten-el acolo a prins somni respectabili-si stii ce..dimineata era...peste tot somni ,bine asta era in jurul orelor 3,4.In vara anului 2003 ne-am intors acolo si nimic,abia daca auzi cateva atacuri,asta in cel mai bun caz.Un batran ne-a zis ca localnicii au scos de acolo somnii,a zis ca are si poze cu somni;circa 300 de kg de somni s-au scos de acolo si au fost vandute restaurantelor,sa nu mai vb de protocoalele AJVPS.
Cred ce spune domnul,ca am vazut cu ochii mei in decembrie cum au scos un somn respectabil in fata mea.

Un singur lucru e sigur...pacat pentru acel loc :(

Scrie răspuns