stiuca pe mures

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 09 Ian 2006, 19:53

Apropo..stiuca aia de 6 kg e legenda pe acolo... :D

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 09 Ian 2006, 22:01

Eu am prins stiuca pe Mures intr-un singur loc si anume, la Ludus, pe malul paralel cu soseaua, chiar de la iesirea din oras pina la cascada de la fabrica de zahar; ai de batut malul cam 2-3 km , pe sub salcii si prin ragalii , dar locurile sunt excelente , clean este in prostie iar stiuca o gasesti pe linga mal. Am prins cred intr-o saptamina, cit am umblat pe acolo in octombrie 2005 vreo 8 stiuculite, cea mai rasarita a avut 3kg, si toate la vobler. E o idee, nu pot sa spun decit ca locurile de acolo sunt betooon!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 10 Ian 2006, 13:18

Vectrex94 scrie:Apropo..stiuca aia de 6 kg e legenda pe acolo... :D
Da? :lol: Nu stiam,sa vb cu prietenul meu sa-l conving sa o puna la galerie. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 11 Ian 2006, 01:13

Eram la pescuit,mai bine mergeam la un loc si atunci am zis la colegu' ca uite ma,aici s-o prins o stiuca de astia au chemat si Pro TV-ul (pe bune),si venea un localnic spre noi si auzind ce vorbeam s-o bagat in seama ca da dom'le ala da peste,nu s-a mai prins stiuca asa mare de atunci,bla bla....

In rest,un cioban a zis ca s-a prins stiuca acolo.In rest eu prsonal n-am mai auzit sa prinda cineva stiuca acolo(nici eu n-am prins),salau si somn da...

Daca pune in galerie anunta-ma,sa vad si eu legenda cu ochii :wink:

Scrie răspuns