Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Dor de duca
Cand ai de gand sa lasi Cartierul Tineretului pentru Zona Rezidentiala Perisor? Ati facut planul de lupta cu stiuca 

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- PescarNebun
- senior
Stiu ca reanviu un topic decedat de multa vreme dar plec miercuri la Gura Portitei si as vrea si eu sa stiu cum pot ajunge la Perisor (ca se pare ca toata lumea lauda zona asta) pentru stiuca bineanteles. Si daca stie cineva vreun loc bun pentru salau... i-as fii etern recunoscator. 

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
E foarte simplu, dar foarte complicat de ajuns la Perisor
Orice barcagiu bastinas stie sa te duca acolo, atat pe Mare cat si prin lac, canal Dranov, canal Perisor. Exista doar "mica" problema ca nu ai voie sa intri pe canal si cu atat mai mult sa pescuiesti in incinte! Zona este proprietate privata, cherhanaua s-a transformat in 5 stele, dar este cu circuit inchis, din pacate sunt 2 ani de cand n-am mai avut acces acolo

Orice barcagiu bastinas stie sa te duca acolo, atat pe Mare cat si prin lac, canal Dranov, canal Perisor. Exista doar "mica" problema ca nu ai voie sa intri pe canal si cu atat mai mult sa pescuiesti in incinte! Zona este proprietate privata, cherhanaua s-a transformat in 5 stele, dar este cu circuit inchis, din pacate sunt 2 ani de cand n-am mai avut acces acolo

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE