Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
cristi cristi scrie:Problema cu decesele nu cred ca este vina lor si curgerea apei o influenteaza si consumatorii de curent dar in cursul saptamanii au ingineri responsabili cu lucrarile sau cu alte activitati specifice si nu as vede cum pot trece simpli angajati peste sefi pt cativa pesti
Nu sunt vinovati .... desigur ca se aflau in zona interzisa (mortul e de vina in 99%) .... dar cand stai in apa pana la genunchi si in cateva minute (ba chiar clipe ) vine un val de 1-1.5 m nu stiu cati si cum ar scapa ...de multe ori am patit ca trebuia sa las lansetele de fund fixate in pamant si sa ies pe un mal inalt , pana am vazut apa era peste mine ... pot sa treci si intreaba pe oricine cum se procedeaza la Baraj nr 2 in Tg Mures ... si ce parere au pescari in aval de Baraj .... unii chiar se duc si se uita cine e pe post sa stie ca are rost sau nu sa mearga la pescuit ....iar daca insisti au si peste de vanzare ..... trist dar e asa .
Cat despre sefii si inginerii chiar ei fac pofta de o prajeala ,de o ciorba de peste ,nu toti ,dar majoritatea .
Scriam mai inainte ca au dat drumul la apa complet si angajatii de la Ape erau in "mlastina "cu mincioguri ptra prinde pestii ametiti .... Majoritatea puneau pesti in saci si in masini ,care erau jeepuri de cateva zeci de mii de euro ...si nu cred ca necalificatii conduceau asemenea masini .........foamea e mare...

- cristi cristi
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
Apa limpede
Scorei curgea tare in mal
Arpas se lucreaza de 24 ore la hidrocentrala(macara, cisterna Petrom,scafandru), turbinele sunt oprite (curge puternic peste porti) - valuri de 1-1.5m la mal
Oltet uzineaza normal pana la ora 12 cand curge fff tare
Dridif curge normal si ii da drumul mai tare cand si cand
Scorei curgea tare in mal
Arpas se lucreaza de 24 ore la hidrocentrala(macara, cisterna Petrom,scafandru), turbinele sunt oprite (curge puternic peste porti) - valuri de 1-1.5m la mal
Oltet uzineaza normal pana la ora 12 cand curge fff tare
Dridif curge normal si ii da drumul mai tare cand si cand
astazi am avut iarasi treaba in Sibiu
Oltul; se prezenta dimineata putin tulbure de la Brezoi in sus, dar la intoarcere am oprit si am pescuit putin constatand ca este perfect pesuibil, chiar ideal fiind putin (foarte putin) "mierliu"
rapitorul pe seara a fost zero, dar carasul (nu eu, niste amici) a dat recital
Oltul; se prezenta dimineata putin tulbure de la Brezoi in sus, dar la intoarcere am oprit si am pescuit putin constatand ca este perfect pesuibil, chiar ideal fiind putin (foarte putin) "mierliu"
Si in ce zona au dat "concertul" ?adiwolf scrie:astazi am avut iarasi treaba in Sibiu

Si in ce zona au dat "concertul" ?CatalinS scrie:..............

pe Olt, Cataline, pe Olt,
pe Olt la deal intre Rm.Valcea si Sibiu

am glumit si sper ca stii de gluma,
fara suparare, dar nu dau astfel de informatii, mai ales la necunoscuti