Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
deja e cam tarziu din cate am inteles pe malul oltului e ca la serbare: multaaa lume. nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi maine si poimaine cand vor iesi si cei care nu pot in timpul saptamanii.
deja imi imaginez cum acelasi peste aduna in dril firele mai multor pescari si apar discutii referitoare la cine l-a prins.
am asistat la o scena dintrasta pe cursul oltului si am fost pe jos de ras pentru ca protagonistii se aflau pe maluri diferite.

deja imi imaginez cum acelasi peste aduna in dril firele mai multor pescari si apar discutii referitoare la cine l-a prins.

am asistat la o scena dintrasta pe cursul oltului si am fost pe jos de ras pentru ca protagonistii se aflau pe maluri diferite.

- kriss-wolf
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
ieri la arpasu in ziua mare pe un loc care-mi aducea satisfactii 7 braconieri cu ancore unu langa altul, toti tuciurii si cu brandu de tarnacopisti/hatzari sefi de ti-era frica si sa te uiti la ei ... mijto in prohibitie 
dridif tulbure, arpasu,oltet si scorei curgeau tare ceva mai limpede apa, bairam peste tot, rezultate
nu dau ca nu ma lauz
plus ca poate urmaresc aia enuntati mai sus ... tu'le muma'n c##

dridif tulbure, arpasu,oltet si scorei curgeau tare ceva mai limpede apa, bairam peste tot, rezultate

-
- veteran