spinning pe Olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: spinning pe Olt
Si un pont pentru pescar94. Am auzit ca aproape toata stiuca din Budeasa ar fi coborat in Bascov.Nu stiu cat de veridica este informatia,dar asa barfeau niste spineri zilele trecute.Bafta.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Cativa strapi la Draganesti,dar este plin de plase.Si lasate pe fund si in ''functiune''.Si mai nou,dupa ultimile barfe ale localnicilor,cica pe Olt s-ar da autorizatii de pescuit de subzistenta pentru cei fara servici.Acestea ar fi date de primarii.Sincer m-as cam indoi de veridicitatea barfelor,dar totusi traim in Romanica si asta ar fi o noua gaselnitza a braconerilor care s-au inmultit ceva de speriat in ultima perioada.Sper sa nu fie asa.iiulian scrie:Salut,
a prins cineva rapitor pe Olt in 2013, in judetul Olt ?
Salau, stiuca, avat ?
Eu am facut vreo 2 plimbari pe la cateva baraje ( Mosteni ,Arcesti , Slatioara) si in afara de pescari la stationar n-am vazut pe nimeni .

tampenii
pur si simplu tampenii
primariile nu pot elibera astfel de autorizatii pentru simplu motiv ca nu au nici un drept de administrare asupra acestor ape.
decat sa credeti astfel de tampenii emanate tot e catre braconieri ca sa fie lasati in pace (chipurile sa stie lumea ca exista si au autorizatii
), mai bine faceti o simpla cerere si intrebare scrisa intr-un email frumos formulat catre ANPA
va asigur ca o sa primiti raspuns si veti fi surprins ce o sa va spuna (ceretile sa va spunadaca s-au emis autorizatii de pescuit comercial pe raul Olt in zona dumnevoastra si care sunt zonele delimitate pentru aceasta activitate si cine o practica)
pur si simplu tampenii
primariile nu pot elibera astfel de autorizatii pentru simplu motiv ca nu au nici un drept de administrare asupra acestor ape.
decat sa credeti astfel de tampenii emanate tot e catre braconieri ca sa fie lasati in pace (chipurile sa stie lumea ca exista si au autorizatii

va asigur ca o sa primiti raspuns si veti fi surprins ce o sa va spuna (ceretile sa va spunadaca s-au emis autorizatii de pescuit comercial pe raul Olt in zona dumnevoastra si care sunt zonele delimitate pentru aceasta activitate si cine o practica)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- stefanflorin
- veteran
Atata timp cat in pescaria din Piata Crangasi gasesti biban din Lacul Morii (numai fumuseti), in Carrefour crap electrocutat de Dunare si in Auchan babusca (pe eticheta scria rosioara
) de mai mare frumusetea probabil de pe Olt sau din Delta, e normal ca braconierii sa abunde si sa prospere. De douaj' de ani trebuia sa ne fi obisnuit deja, dar vad ca inca mai visam la feti frumosi si zana maseluta.

Urasc atarnatorii!
Zi Doamne fereste,nu prea avea cum sa coboare,doar niste marlite,poate care au scapat de turbine..imposibilgabitoi scrie:Si un pont pentru pescar94. Am auzit ca aproape toata stiuca din Budeasa ar fi coborat in Bascov.Nu stiu cat de veridica este informatia,dar asa barfeau niste spineri zilele trecute.Bafta.

Cativa strapi la Draganesti,dar este plin de plase.Si lasate pe fund si in ''functiune''.Si mai nou,dupa ultimile barfe ale localnicilor,cica pe Olt s-ar da autorizatii de pescuit de subzistenta pentru cei fara servici.Acestea ar fi date de primarii.Sincer m-as cam indoi de veridicitatea barfelor,dar totusi traim in Romanica si asta ar fi o noua gaselnitza a braconerilor care s-au inmultit ceva de speriat in ultima perioada.Sper sa nu fie asa.
[/quote]
am auzit ca a mers vreo 2 zile, cat a curs apa , la Draganesti..
eu am incercat pe la Arcesti, dar in afara de vreo 2 bibani mici, nimic
acum se mai strica si vremea

am auzit ca a mers vreo 2 zile, cat a curs apa , la Draganesti..
eu am incercat pe la Arcesti, dar in afara de vreo 2 bibani mici, nimic
acum se mai strica si vremea

mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Eu am auzit ca toata stiuca din Budeasa ar fi urcat in Merisani,cica s-au prins exemplare frumoase!Tare mi-e teama ca va ajunge toata tocmai in Vidraru!Scuze de off-topic!pescar94 scrie:Zi Doamne fereste,nu prea avea cum sa coboare,doar niste marlite,poate care au scapat de turbine..imposibilgabitoi scrie:Si un pont pentru pescar94. Am auzit ca aproape toata stiuca din Budeasa ar fi coborat in Bascov.Nu stiu cat de veridica este informatia,dar asa barfeau niste spineri zilele trecute.Bafta.
Ultima oară modificat 13 Mar 2013, 21:05 de către nasolu, modificat 1 dată în total.
Iti dai seama,asa sa fienasolu scrie:Eu am auzit ca toata stiuca din Budeasa ar fi urcat in Merisani,cica s-au prins exemplare frumoase!Scuze de off-topic!pescar94 scrie:Zi Doamne fereste,nu prea avea cum sa coboare,doar niste marlite,poate care au scapat de turbine..imposibilgabitoi scrie:Si un pont pentru pescar94. Am auzit ca aproape toata stiuca din Budeasa ar fi coborat in Bascov.Nu stiu cat de veridica este informatia,dar asa barfeau niste spineri zilele trecute.Bafta.

Ultima BOMBA !!!!!!!!! Toata stiuca din Budeasa a plecat in pribegie la Zigoneni.Se zvoneste ca: cica ar fi primit ''azil politic'',caci ca fiindca ar fi amenintata cu disparitia de UNICUL si neasemuitul pescar 94.Pacat, mare pacat.Budeasa era singurul baraj din care mai putea pentru ca sa mai manance si gurile noastre o bucata de sarma de stiuca.pescar94 scrie:Zi Doamne fereste,nu prea avea cum sa coboare,doar niste marlite,poate care au scapat de turbine..imposibilgabitoi scrie:Si un pont pentru pescar94. Am auzit ca aproape toata stiuca din Budeasa ar fi coborat in Bascov.Nu stiu cat de veridica este informatia,dar asa barfeau niste spineri zilele trecute.Bafta.

Se zvoneste ca braconajul pe Olt ar fi ''patronat'' de vreo 2 parlamentari care ar avea si oaresce interese in acest sport.Ceva magazine(pescarii) prin Bucuresti si Craiova.Desigur ca de douaj' de ani trebuia sa ne fi obisnuit deja,dar parca in astia douaj'de ani mai puteam si noi spinerii sa aruncam cate un shad prin apa ca sa-l invatam sa-noate.Acum nu prea mai ai unde sa inveti nalucile sa-noate.stefanflorin scrie:Atata timp cat in pescaria din Piata Crangasi gasesti biban din Lacul Morii (numai fumuseti), in Carrefour crap electrocutat de Dunare si in Auchan babusca (pe eticheta scria rosioara) de mai mare frumusetea probabil de pe Olt sau din Delta, e normal ca braconierii sa abunde si sa prospere. De douaj' de ani trebuia sa ne fi obisnuit deja, dar vad ca inca mai visam la feti frumosi si zana maseluta.