spinning pe Olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: spinning pe Olt
Eu nu retin stiuca ,ca nu imi place acest peste ,are un gust nasol,de 3 -4 ori pe an ma duc in Delta,si cumpar de acolo peste,nici in Delta nu tin stiuca,chiar daca in 3-4 zile cat stau prind peste 10 bucati pe zii:)
Nu pescuiesc de foame ci' de placere.
Am adresat o simpla intrebare Pe ce baraje se mai prinde stiuca..ca vreau sa mai schimb locatia,ca Budeasa o stiu de la cap la coada si de la coada la cap,si se gasesc unii aroganti sa te ia la misto..ca ai prins toata stiuca..ca etc...
Nu pescuiesc de foame ci' de placere.
Am adresat o simpla intrebare Pe ce baraje se mai prinde stiuca..ca vreau sa mai schimb locatia,ca Budeasa o stiu de la cap la coada si de la coada la cap,si se gasesc unii aroganti sa te ia la misto..ca ai prins toata stiuca..ca etc...
-
- veteran
Nu ma refeream la capturile de anul trecut, ci cele realizate de-a lungul "carierei" de pescar a celor 2.
ma ametesti cu kilogramele astea.pescar94 scrie:peste 12 bucati,la kg,din care am pastrat 2 ,una de 1,5kg si una de 2kg
2 au fost mai maricele in ziua respectiva ,una de 1,5 si una de 2 kg
Parca nu retineai stiuca, ca are gust nasol....
Daca nu imi place mie..nu inseamna ca lu' tata,mama nu le place carnea de stiuca,mai ales cand o face chiftele sau sarmale;)
face ei treaba asta?
De chiftele am mai auzit...dar de sarmale de stiuca nu...ce gust or avea?grizzly scrie:face ei treaba asta?

•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
Auzi acum,sunt foarte bune:)dorin_sb scrie:De chiftele am mai auzit...dar de sarmale de stiuca nu...ce gust or avea?grizzly scrie:face ei treaba asta?
In ce foi ar fi sarmalutele,daca nu va suparati ? Mie nu prea imi place varza.Merg si in foi de vitza ? Stima.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.