Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Iun 2009, 22:17

s-a dus plii paradisul Argesului!
ca "contzaran" de pitesti, ce am trait eu, acu 20-25 ani, era...fuchin anbalivabal.
clean mai serios mai e doar pe Arges de la T.Vl in sus si sub golesti la peste 5km
si in valcele, pt cine mai stie
ca sa prinzi peste p-acolo, tre SA AI MASINA, TIMP SI SA NU FII COMOD. :wink:
acu, am dat-o pe bucuresti, schimband si pestii tinta, nu? :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 29 Iun 2009, 22:22

aditud scrie:Atentie!!! Am fost iar cu 'nasolu' la Zavoi si la Colonie asta-seara. N-am vazut culoarea cleanului cat am colindat impreuna, dar imediat dupa ce-am plecat eu a si luat cativa. Asa ca, ori sunt eu cel "norocos", ori 'nasolu' le face vreun descantec, ceva, cand nu-i lume de fata :lol:

Oricum, maine seara la 6:00 voi fi iar in Zavoi. Trebuie sa insist :D E placut si-ncercatul, nu numai prinsul...ca incercatul de procreere :lol:
cativa,mai precis"doi" :lol: i-am aruncat repejor la apa,nu aveam foto ca era la masina,masina era cam departe,m-as fi dus sa-l iau sa-i demonstrez partenerului meu ca nu bat campii :lol: ,dar,aiurit cum sunt,sigur plecam fara chei :lol: "freza" e de vina :lol: a mea... :lol: :lol:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 29 Iun 2009, 22:38

nasolu scrie:
aditud scrie:Atentie!!! Am fost iar cu 'nasolu' la Zavoi si la Colonie asta-seara. N-am vazut culoarea cleanului cat am colindat impreuna, dar imediat dupa ce-am plecat eu a si luat cativa. Asa ca, ori sunt eu cel "norocos", ori 'nasolu' le face vreun descantec, ceva, cand nu-i lume de fata :lol:

Oricum, maine seara la 6:00 voi fi iar in Zavoi. Trebuie sa insist :D E placut si-ncercatul, nu numai prinsul...ca incercatul de procreere :lol:
valeu.. :lol: uitai sa scriu acilea ca schimbai ansamblu',am dat cu batu'ala prost si ieftin si cu mulineta aia a mea de zici ca-i rasnita de cafea,cum au auzit pestii caraitul se schimbara treaba.. :lol: :lol: fa daiwa aia a ta sa caraie :lol: :lol:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 29 Iun 2009, 22:53

Incepuse sa caraie aseara dupa ce-am curatat-o de vopseaua aia verde pe care localnicii o numesc "apa" de la Zeama Rece. Aseara i s-ar fi potrivit "Zeama Verde".

Maine vin hotarat pe el; numai sa se hotarasca si el si gata, treaba-i facuta!

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 29 Iun 2009, 22:57

terrybill scrie:s-a dus plii paradisul Argesului!
ca "contzaran" de pitesti, ce am trait eu, acu 20-25 ani, era...fuchin anbalivabal.
clean mai serios mai e doar pe Arges de la T.Vl in sus si sub golesti la peste 5km
si in valcele, pt cine mai stie
ca sa prinzi peste p-acolo, tre SA AI MASINA, TIMP SI SA NU FII COMOD. :wink:
acu, am dat-o pe bucuresti, schimband si pestii tinta, nu? :D
Unde la Valcele? Eu vin la socri aici la Valea Marului, asa ca sunt aproape de Valcele.
Merci.
Timp am cat sunt in tara in vacanta, comod judeca singur (de exemplu, am mers ieri pe cursul Argesului de la barajul de la Merisani pana aproape de unde se varsa in barajul de la Budeasa--am fost ofticat c-au lucrat aia la balastiera de la Valea Marului si ieri, Duminica si-ti dai seama cum a fost apa--si m-am intors tot pe jos, dar pe drum, nu pe curs), masina aici am numai Sambata dupa-masa si Duminica (cand nu merge socru-meu la lucru). Acum am si barca. Locuri imi trebuie.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 30 Iun 2009, 08:22

Bogdan_Alex scrie:fratilor cand mai ajung p-acolo va dau de veste poate facem o partida in zona. deocamdata ma pregatesc de vacanta in tarile calde sa uit pt o saptamana , doua de microb :)
am fost in weekend la mosia de la bunesti da n-am avut timp de pescuiala pe valsan sau arges...poate data viitoare. sigur nu s-a prins daca n-am fost eu ;)
Duminica pe 12 iulie am putea incerca. E ultima duminica petrecuta de mine aici anul asta.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 01 Iul 2009, 20:12

super partida de azi pe arges:apa curgand cu plauri,control jandarmi,cardit4beri si plecat acasa.ce m-am mai distrat :lol: :lol:

amidamar_u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amidamar_u » 01 Iul 2009, 21:11

RE, am fost si eu azi pe arges la clean intre orele 18 - 20 in zona bazinului olimpic insa am luat numai cleni putin mai mari ca palma la rapala CD, cine stie poate maine vor manca aia mai mari.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Iul 2009, 22:04

nasolu scrie:super partida de azi pe arges:apa curgand cu plauri,control jandarmi,cardit4beri si plecat acasa.ce m-am mai distrat :lol: :lol:
Nu-mi vine sa cred ca n-ai prins nimic acolo in Zavoi :D
Eu nu mai calc pe acolo, locul nu-mi prieste :(
Tocmai mi-a zis soacra-mea ca maine dimineata sta acasa cu fi-meu asa ca-mi pot face planuri...si culmea ca nu stiu ce planuri sa-mi fac, ca-n Zavoi...cum am zis mai sus.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Iul 2009, 22:11

amidamar_u scrie:RE, am fost si eu azi pe arges la clean intre orele 18 - 20 in zona bazinului olimpic insa am luat numai cleni putin mai mari ca palma la rapala CD, cine stie poate maine vor manca aia mai mari.
Poate ne-nfiintam si eu, 'nasolu' si '8888' maine pe acolo...ce zic cei enumerati?

Scrie răspuns