spinning in TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

spinning in TG-MURES

Mesaj de grecu » 03 Iun 2007, 00:05

Am deschis acest topic cu speranta de a afla mai multe despre locuri de pescuit din Tg-mures schimb de informatii sau chiar planuri pt partide de spinning> Anul acesta inca nu am iesit la pescuit si as fi curios CE? UNDE? CU CE? :?:

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 03 Iun 2007, 22:53

AI MURESU APROAPE ,CE-TI MAI TREBE :)

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 04 Iun 2007, 06:37

eu am incercat fara mare succes la locurile obisnuite de langa oras adica ambele braje in aval si fosta insula a partidului(vis-a-vis de weekend) in amonte si in plus pe partea cu weekendul amonte cam 1 km,

am incercat cu rotative-oscilante, vobler si la musca. Am mai prins niste clenisori niste avatei (bineinteles eliberati imediat) dar fara stiuca.

acum astept sa se stabilizeze vremea si mai incerc mai ales ca incepe si sezonul.

oricum parerea mea daca vrei o partida adevarat de spinning incearca off city, daca nu ai posibilatatea sa mergi cu masina incearca cu trenul (cum a facut si eu la inceput) sunt doua trenuri care pleaca in jurul orei 4 dimineata unul spre razboieni altul spre gheorgheni. In aval sunt locuri fabuloase la vidrasau, cipau-sao paolo, cuci-bogota, chetani, gligoresti si gura de aries.
in amonte pana la reghin ar fi podul glodeni aval, peris, si reghin barajul de la solovastru de pe gurghiu. Este minunat daca reusesti sa le descoperi singur fapt care iti ofera dubla satisfactie.

Presupun ca este de sine inteles ca acuma pe vreme de vara perioada cand merge bine este fie dimineata super devreme 4-9 sau seara intre 6-10. Sincer acuma in alte perioade nici nu as mai incerca pe ca risti sa te coci la propriu mai ales daca ai si cizme de cauciuc in picioare.
fir intins
the angler is catching xxx, not by the lure

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 04 Iun 2007, 12:08

mers de informatii zona cea mai pescuita de mine a fost in amonte de baraj pana la chinari vizavi de sangeorgiu si mai sus pana la podul de la glodeni. Parerea mea ca este o zona super buna pt clean si avat (mai intra si cate o stiuca) In zona din jos de combinat inca nu am pescuit da cred ca sezonul acesta voi face cateva iesiri pt ca am auzit ca este destul de mult peste :P

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 04 Iun 2007, 12:09

mers de informatii zona cea mai pescuita de mine a fost in amonte de baraj pana la chinari vizavi de sangeorgiu si mai sus pana la podul de la glodeni. Parerea mea ca este o zona super buna pt clean si avat (mai intra si cate o stiuca) In zona din jos de combinat inca nu am pescuit da cred ca sezonul acesta voi face cateva iesiri pt ca am auzit ca este destul de mult peste :P

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 04 Iun 2007, 12:10

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 05 Iun 2007, 06:45

mai jos de targu mures sunt pesti mai mari dar este si mai murdara zona gen peturi si alte chestii urate, iti recomand sa te duci mai departe de vidrasau.De acolo este mai putina mizerie.

oricum am observat ca trebuie cauta locuri mai retrase cu tufe multe pe mal, acces dificil (cred ca s-a mai scris pe tema asta).
am avut partide frumoase in locuri care nu promiteau nimic si la fel in locuri superinteresante unde nu am prins mai nimic.

de exemplu in toamna am gasit un loc in care tragea inainte unui repezis si am stat vreo 2 zile pana am despistat in locul respectiv niste structuri scufundate in apa (niste pietroaie mari scufundate cam la 30 de centrimetri sub nivel). Crede-ma ca puteai sa fi Rex Hunt si tot nu le vedeai de pe mal mai ales ca accesul era absolut imposibil (de pe mal trebuia sa treci de un cordon de scaieti si apoi de unul de tufaraie deasa plus de asta intrarea in apa o faceau pe un mal malos care mai era si abrupt (la intoarcere am urcat in genunchi tragandu-ma de tufe). Oricum recompensa a fost pe masura in sensul ca practic daca ii prindeai la ora de masa aveai un atac la fiecare a 2-3 recuperare.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 05 Iun 2007, 13:04

sub termocentrala la Iernut am auzit ca sunt iara locuri bune de spinning inca nu am fost dar o sa incerc. parte in amonte de noi mi se pare mult mai frumosa chiar daca pestii nu sunt asa mari si numerosi oricum o sa incerc de cateva ori si in jos de combinat cine stio poate ne intalnim la o partida :)

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 06 Iun 2007, 08:55

sub termocentrala de la iernut nu am vazut locuri de spinning desi am fost de cateva ori eventual pentru twister pentru ca sunt locuri de salau adica apa adanca si linistita ,
eu personal prefer cuci dupa podul de cale ferata in aval (mare curba de la cuci - pana la orosia si eventual bogata de la gara aval).

amonte de tg mures am fost de curand la peris pe sectorul unde este soseaua noua locuri interesante atat doar ca sunt destul de multe escavari si cariere prin zona , unele locuri erau inca in formare au lucrat puternic in sectorul ala si de aceea gasesti tot felul de ciudateni adica maluri instabile, gropane, colmatari de brate sau acumulari de reziduri (crengi si alte chestii ciudate). Uneori locurile iti ofera suprize placute dar si niste tepe de proporti.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 06 Iun 2007, 12:09

Eu am prins bine avat si clean la podul de cale ferata de la Cristesti.La un kilometru sau doi in aval de pod era un pod din tuburi de beton, in aval de ele,in curentul format ,era mult clean.Locuri foarte productive sunt la Ungheni unde cleanul si avatul sunt la ei acasa,sau cel putin asa era acum doi ani.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns