spinning in TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 07 Iun 2007, 22:07

Nick scrie:Eu am prins bine avat si clean la podul de cale ferata de la Cristesti.La un kilometru sau doi in aval de pod era un pod din tuburi de beton, in aval de ele,in curentul format ,era mult clean.Locuri foarte productive sunt la Ungheni unde cleanul si avatul sunt la ei acasa,sau cel putin asa era acum doi ani.
"podul de inele " de la Cristesti catre Sintioana..; loc bun, numai ca s-a stricat si acolo ;
Din viata scapa cine poate.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 08 Iun 2007, 06:53

sunt locuri bune dar ca peste tot mai sunt niste nenorociti care arunca tot felul de gunoaie industriale,
de exemplul langa podul de betoane de la cristesti este plin de gramezi de asfalt decopertat si tot felul de alte gunoaie.

Rusine sa ne fie. Avem o tara de **** cu oameni de ****. Persoanele de fata se exclud.
the angler is catching xxx, not by the lure

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 08 Iun 2007, 14:28

Pe drumul spre Faragau,dupa ce treceai podul peste Mures,mergeai vre-o doi kilometri pe un drum de tara de pe partea dreapta si dadeai de niste balti care aveau destul de multa stiuca.Se mai prinde ceva pe acolo?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 08 Iun 2007, 19:04

pe baltile de care zici tu de la glodeni era de mult stiuca si biban dar nu am mai fost acolo de vre+o 4-5 ani si atunci era foarte putin peste marlitze si bibanei mai era o balta in partea stanga dupa pod da si acolo s-a stricat localnici au scos tot pestele acauma sincer nu cred ca mai este

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Iun 2007, 18:51

a fost careva de cand s+a deschis si daca da cu ce rezultate?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Iun 2007, 20:56

:lol: Salut!Am fost eu azi si nu am putut pescui de manele, gratare, etc! Si asta pe locuri cica salbatice! Chiar ca s-a deschis!Deci nu am prins nimic ca nici nu am pescuit! :evil: Apropo, la noi Muresul e "ciupit" bine, cred ca de la Aries...

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Iun 2007, 23:07

si aici inca are culore asa ca pauza inca sper sa se limpezeasca da cica iarasi se anunta ploi asa ca batu'n cui

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 11 Iun 2007, 08:18

Nick scrie:Pe drumul spre Faragau,dupa ce treceai podul peste Mures,mergeai vre-o doi kilometri pe un drum de tara de pe partea dreapta si dadeai de niste balti care aveau destul de multa stiuca.Se mai prinde ceva pe acolo?
mai exista si sunt private cu paza pe bune. Nici nu stiu daca este acces liber sau numai cu acordul administratorului.

se prinde salau nu am auzit de stiuca , locul ala sunt pe fosta crescatorie de glodeni cum le cunoaste toata lumea

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 11 Iun 2007, 09:11

grecu scrie:si aici inca are culore asa ca pauza inca sper sa se limpezeasca da cica iarasi se anunta ploi asa ca batu'n cui
am fost ieri era acceptabil desi cam tulbere, erau foarte multi pescari si uni mai prindeau ceva . Cam 98% era pescari de pesti pasnici . Daca mai ploua o sa fie iarasi o pauza de cel putin o saptamana.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 15 Iun 2007, 15:23

nu se baga nimeni pe maine la o partida?

Scrie răspuns