Snagov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
castillio
junior
junior

Re: Snagov

Mesaj de castillio » 26 Mai 2014, 13:51

albatrin scrie:
castillio scrie:nu mai viziteaza nimeni forumul asta? mai postati si voi cate ceva sa ne tinem informati. oricum la snagov e slab anul asta. carasul cred ca s-a ratacit prin balta ca nu mai mananca deloc. vedem dupa prohibitie.
Probabil că vor mai fii postări, dar dupa prohibiţie :!: :!: :!:
de acord. dar n-a mai postat nimeni nimic din septembrie. si daca ar fi prohibitie vesnica si pt aia pe care i-am vazut eu cu plase, curent si alte metode n-ar fi rau... :respekt:

snagoveanu
junior
junior

Mesaj de snagoveanu » 27 Mai 2014, 20:08

cum sa fie prohibitie la aia cu plase si curent? ai innebunit :wallbash: pai atunci politistii si alti smecheri de unde mai maninca peste :lol1: acum 2 saptamani in fata la lupescu verificau oamenii o plasa de vreo 100 de metri , ziua pe la 11 si nu aveau niciun stres , pardon ii deranjau sportivii de la canotaj. politistu' de la transporturi sau de unde dracu este , doar vegheaza la siguranta braconierilor atat! restul e can can

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 27 Mai 2014, 20:51

snagoveanu scrie:cum sa fie prohibitie la aia cu plase si curent? ai innebunit :wallbash: pai atunci politistii si alti smecheri de unde mai maninca peste :lol1: acum 2 saptamani in fata la lupescu verificau oamenii o plasa de vreo 100 de metri , ziua pe la 11 si nu aveau niciun stres , pardon ii deranjau sportivii de la canotaj. politistu' de la transporturi sau de unde dracu este , doar vegheaza la siguranta braconierilor atat! restul e can can
Militianu care supraveghea era si el nerabdator sa vada marimea capturilor ca doar cateva bucati frumoase ii erau destinate lui si sefilor lui, sa manaca si gura lor peste moca. Trebuia sa aiba si el grija sa nu-l intzepe plasarii si sa ia din partea lui :wink: .

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 27 Mai 2014, 21:12

vai de tara asta fratilor. si de apele din ea. cand ma gandesc ce caras frumos era in lacul asta imi vine sa ma sui pe pereti de ciuda. prin 2010 luam caras la 1 kg si nu unul. nu mai zic de crap. in anul ala tata a luat crap la 6 kg in luna aprilie. la varga. praful s-a ales. acuma mai prinzi platica si balos. nici umbra de caras... :wallbash: :cry:

snagoveanu
junior
junior

Mesaj de snagoveanu » 28 Mai 2014, 07:53

stai linistit ca inca mai sunt carasi la kilogram si crap , dar este doar o chestiune de timp pina vor diparea definitiv.politia vegheaza :mrgreen:

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 28 Mai 2014, 14:05

snagoveanu scrie:stai linistit ca inca mai sunt carasi la kilogram si crap , dar este doar o chestiune de timp pina vor diparea definitiv.politia vegheaza :mrgreen:
http://www.rapitori.ro/forum/lacul-snag ... 05-20.html
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!

snagoveanu
junior
junior

Mesaj de snagoveanu » 28 Mai 2014, 20:44

cred ca glumesti :mrgreen: 3 plase de 50 m? astea sunt un fel de n ar mai fi :lol: te invit in zona ciofliceni , mai exact de la lupescu spre dn , daca gasesti mai putin de 20 de plase ma las de pescuit. cele mai prolifice locuri ar fi in nuferii de la lupescu , in fata la berceanu ,chiar in fata la capitanie :mrgreen: ,in coada la izvorani etc

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 29 Mai 2014, 10:41

snagoveanu scrie:cred ca glumesti :mrgreen: 3 plase de 50 m? astea sunt un fel de n ar mai fi :lol: te invit in zona ciofliceni , mai exact de la lupescu spre dn , daca gasesti mai putin de 20 de plase ma las de pescuit. cele mai prolifice locuri ar fi in nuferii de la lupescu , in fata la berceanu ,chiar in fata la capitanie :mrgreen: ,in coada la izvorani etc
Ok, accept invitaţia, aştept un MP, din păcate eu sunt liber doar la sfârşit de săptămână, sunt sigur că mai găsim câţiva amatori !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!

slicerro
junior
junior

Mesaj de slicerro » 06 Iun 2014, 18:38

Salut
Caut partener pescuit pentru o bibaneala maine pe Snagov.
Eram curios daca mai e cineva interesat, exclusiv pentru maine, all day.
Pentru detalii va rog un mesaj.
Numai bine,
Cristi

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 12 Iun 2014, 07:21

as vrea sa merg maine pe snagov in fata la antene. stie cineva cum merge pestele zilele astea. se merita sa incerc sau sa imi vad de treaba?

Scrie răspuns