de acord. dar n-a mai postat nimeni nimic din septembrie. si daca ar fi prohibitie vesnica si pt aia pe care i-am vazut eu cu plase, curent si alte metode n-ar fi rau...albatrin scrie:Probabil că vor mai fii postări, dar dupa prohibiţiecastillio scrie:nu mai viziteaza nimeni forumul asta? mai postati si voi cate ceva sa ne tinem informati. oricum la snagov e slab anul asta. carasul cred ca s-a ratacit prin balta ca nu mai mananca deloc. vedem dupa prohibitie.
Snagov
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Snagov
-
- junior
cum sa fie prohibitie la aia cu plase si curent? ai innebunit pai atunci politistii si alti smecheri de unde mai maninca peste acum 2 saptamani in fata la lupescu verificau oamenii o plasa de vreo 100 de metri , ziua pe la 11 si nu aveau niciun stres , pardon ii deranjau sportivii de la canotaj. politistu' de la transporturi sau de unde dracu este , doar vegheaza la siguranta braconierilor atat! restul e can can
- crapmaniacul
- veteran
Militianu care supraveghea era si el nerabdator sa vada marimea capturilor ca doar cateva bucati frumoase ii erau destinate lui si sefilor lui, sa manaca si gura lor peste moca. Trebuia sa aiba si el grija sa nu-l intzepe plasarii si sa ia din partea lui .snagoveanu scrie:cum sa fie prohibitie la aia cu plase si curent? ai innebunit pai atunci politistii si alti smecheri de unde mai maninca peste acum 2 saptamani in fata la lupescu verificau oamenii o plasa de vreo 100 de metri , ziua pe la 11 si nu aveau niciun stres , pardon ii deranjau sportivii de la canotaj. politistu' de la transporturi sau de unde dracu este , doar vegheaza la siguranta braconierilor atat! restul e can can
vai de tara asta fratilor. si de apele din ea. cand ma gandesc ce caras frumos era in lacul asta imi vine sa ma sui pe pereti de ciuda. prin 2010 luam caras la 1 kg si nu unul. nu mai zic de crap. in anul ala tata a luat crap la 6 kg in luna aprilie. la varga. praful s-a ales. acuma mai prinzi platica si balos. nici umbra de caras...
-
- junior
stai linistit ca inca mai sunt carasi la kilogram si crap , dar este doar o chestiune de timp pina vor diparea definitiv.politia vegheaza
http://www.rapitori.ro/forum/lacul-snag ... 05-20.htmlsnagoveanu scrie:stai linistit ca inca mai sunt carasi la kilogram si crap , dar este doar o chestiune de timp pina vor diparea definitiv.politia vegheaza
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
-
- junior
cred ca glumesti 3 plase de 50 m? astea sunt un fel de n ar mai fi te invit in zona ciofliceni , mai exact de la lupescu spre dn , daca gasesti mai putin de 20 de plase ma las de pescuit. cele mai prolifice locuri ar fi in nuferii de la lupescu , in fata la berceanu ,chiar in fata la capitanie ,in coada la izvorani etc
Ok, accept invitaţia, aştept un MP, din păcate eu sunt liber doar la sfârşit de săptămână, sunt sigur că mai găsim câţiva amatori !!!snagoveanu scrie:cred ca glumesti 3 plase de 50 m? astea sunt un fel de n ar mai fi te invit in zona ciofliceni , mai exact de la lupescu spre dn , daca gasesti mai putin de 20 de plase ma las de pescuit. cele mai prolifice locuri ar fi in nuferii de la lupescu , in fata la berceanu ,chiar in fata la capitanie ,in coada la izvorani etc
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
Salut
Caut partener pescuit pentru o bibaneala maine pe Snagov.
Eram curios daca mai e cineva interesat, exclusiv pentru maine, all day.
Pentru detalii va rog un mesaj.
Numai bine,
Cristi
Caut partener pescuit pentru o bibaneala maine pe Snagov.
Eram curios daca mai e cineva interesat, exclusiv pentru maine, all day.
Pentru detalii va rog un mesaj.
Numai bine,
Cristi
as vrea sa merg maine pe snagov in fata la antene. stie cineva cum merge pestele zilele astea. se merita sa incerc sau sa imi vad de treaba?